پنجشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۲:۲۰
کد مطلب : 99526

لاریجانی با 204 رأی رئیس مجلس باقی ماند

لاریجانی با 204 رأی رئیس مجلس باقی ماند

دستور کار علنی روز گذشته مجلس شورای اسلامی که به ریاست لاریجانی برگزار شد انتخابات هیأت رئیسه جدید پارلمان برای دومین سال فعالیت مجلس دهم بود
بر این اساس، علی لاریجانی نماینده مردم قم و رئیس مجالس هشتم، نهم و دهم، تنها کاندیدای تصدی پست ریاست در هیأت رئیسه جدید مجلس دهم شد که با کسب ۲۰۴ رأی از ۲۶۸ آرای ماخوذه مجدداً در کُرسی ریاست مجلس دهم ابقا شد و به عنوان رئیس پارلمان برای دومین سال فعالیت مجلس دهم برگزیده شد.

انتخاب نایب رئیس مجلس
همچنین مسعود پزشکیان و علی مطهری به عنوان نواب اول و دوم هیأت رئیسه موقت مجلس دهم انتخاب شدند.
حمیدرضا حاجی‌بابایی، علی مطهری، مسعود پزشکیان و هادی قوامی به عنوان نامزد تصدی نایب رئیسی مجلس دهم داوطلب شدند که پس از رأی‌گیری، مسعود پزشکیان با ۱۷۹ رأی و علی مطهری ۱۶۳ رأی به عنوان نواب اول و دوم هیأت رئیسه جدید مجلس دهم انتخاب شدند.
حمیدرضا حاجی‌بابایی ۱۰۷ رأی و هادی قوامی ۶۷ رأی به خود اختصاص دادند.

ناظران هیأت رئیسه مجلس برگزیده شدند
همچنین آشوری‌تازیانی، نعمتی و عباسی به عنوان ناظران (کارپردازان) هیأت رئیسه مجلس انتخاب شدند. بهروز نعمتی، محمد آشوری‌تازیانی، محمدقسیم عثمانی، رسول خضری، اسدالله عباسی، مجید ناصری‌نژاد، محمد محمودی‌شاه‌نشین و محمد فیضی کاندیدای تصدی پست ناظری (کارپردازی) هیأت رئیسه جدید مجلس دهم شدند. پس از رأی‌گیری در صحن مجلس، آشوری‌تازیانی با ۱۶۴ رأی، نعمتی با ۱۲۹ رأی و عباسی با ۱۲۲ رأی از مجموع ۲۷۶ آرای مأخوذه به عنوان ناظران (کارپردازان) هیأت رئیسه مجلس برگزیده شدند. 

۶ دبیر هیأت رئیسه مجلس انتخاب شدند
اکبر رنجبرزاده، محمدحسین فرهنگی، سیدامیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی، غلامرضا کاتب، محمدعلی وکیلی و احمد امیرآبادی‌فراهانی به عنوان دبیران هیأت رئیسه مجلس انتخاب شدند.
نمایندگان مجلس در این جلسه خود پس از انتخاب لاریجانی به عنوان رئیس و پزشکیان و مطهری به عنوان نواب اول و دوم هیأت رئیسه، وارد انتخابات ‌دبیران هیأت رئیسه شدند. از میان ۸ کاندیدا برای تصدی پست دبیری هیأت رئیسه مجلس دهم، اکبر رنجبرزاده با ۱۸۳ رأی، محمدحسین فرهنگی با ۱۸۲ رأی، سیدامیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی با ۱۷۹ رأی، غلامرضا کاتب با ۱۷۸ رأی، محمدعلی وکیلی با ۱۷۱ رأی و احمد امیرآبادی‌فراهانی با ۱۶۵ رأی از مجموع ۲۷۷ آرای مأخوذه به عنوان دبیران هیأت رئیسه مجلس انتخاب شدند.
رنجبرزاده، قاضی‌زاده‌هاشمی، فرهنگی، امیرآبادی، اولادقباد، یوسف‌نژاد، کاتب و وکیلی کاندیدای تصدی پست دبیری هیأت رئیسه جدید مجلس دهم شده بودند.

موانع امور دیوانی انگیزه‌ها را برای سرمایه‌گذاری کاهش داده است
رئیس مجلس در نطق پیش از دستور خود در جلسه علنی مجلس گفت: بسترهای سرمایه‌گذاری با سنگلاخ امور دیوانی مواجه است که رغبت به سرمایه‌گذاری را کاهش داده است.
لاریجانی با تسلیت سالروز رحلت امام خمینی(ره) گفت: یکی از نعمت‌های بزرگ عصر حاضر برای ملت ما زندگی در زمانه‌ای است که با رهبری استثنایی بزرگ‌مردی همراه شد که جهان را به شگفتی واداشت.
رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: برخلاف جریان متعارف سیاست ورزی زمانه که با قدرت طلبی و سلطه‌گرایی همراه است این آزادمرد دریچه جدیدی بر روی دنیای سیاست گشود که آزادی واقعی انسان‌ها در تحول روحی و اعتلای نفسانی تحقق می‌یابد. وی افزود: امام انقلاب اسلامی را پدیده‌ای نو با ماهیت روحانی و اسلامی می‌دانست و فرمود شک نباید کرد که انقلاب اسلامی ایران از همه انقلاب‌ها جداست.
لاریجانی خاطرنشان کرد: نکته‌ای که امام برای مجریان و سیاست‌گذاران بر آن تأکید فرمودند فوق‌العاده با اهمیت است که تحولات جامعه امری تدریجی است و متناسب با شرایط و استعدادها باید مسیر تکاملی را طی کرد و اقدامات شتاب‌زده در شرایطی که آمادگی اجتماعی فراهم نباشد عملی انقلابی تلقی نمی‌شود.
رئیس مجلس اظهار داشت: مکتب امام راه متفاوتی از سکولاریسم را نشان می‌دهد و ایشان تفکر سکولار را توطئه مهم در قرن اخیر می‌داند که قصد اصلی آن مأیوس ساختن ملت‌ها به خصوص ملت فداکار ایران از اسلام است. وی افزود: رهبر معظم انقلاب نیز در این سال‌ها تأکید داشتند که تولیدگری نوعی مجاهدت محسوب می‌شود قبول کنیم که هنوز وضع موجود ما با این نگاه عمیق فاصله زیاد دارد. بسترهای سرمایه‌گذاری با سنگلاخ امور دیوانی مواجه است که رغبت به سرمایه‌گذاری را کاهش داده است.

صدرنشینان بهارستان سوگند یاد کردند
پس از برگزاری مراسم تحلیف اعضای هیأت رئیسه جدید مجلس دهم برگزار شد و منتخبان سوگند یاد کردند.
پس از برگزاری انتخابات هیأت رئیسه، مراسم تحلیف ۱۲ عضو این هیأت ‌طبق آیین‌نامه داخلی برگزار شد و اعضای منتخب متن ذیل را قرائت و سوگند یاد کردند: «من به عنوان عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در برابر قرآن مجید به خداوند قادر متعال سوگند یاد می‌کنم که حداکثر توان خود را برای اجرای آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی با مراعات بی‌طرفی کامل در انجام وظایف به کار گیرم و از هرگونه اقدام مخالف آیین‌نامه اجتناب نمایم».

تشکر ۲۰۷ نماینده مجلس از زحمات نیروی انتظامی در ایام انتخابات
۲۰۷ نفر از نمایندگان مجلس در بیانیه‌ای از زحمات بی‌دریغ فرماندهان و پرسنل نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در انتخابات ریاست‌جمهوری تشکر کردند.
در بخشی از این بیانیه که امیرآبادی آن را قرائت کرد، آمده است: «یکی از جلوه‌های بارز حماسه عظیم ۲۹ اردیبهشت امنیت و آرامش حاکم بر فضای کشور از آغاز رقابت‌های انتخاباتی تا پایان آن بود که با وجود تهدیدات و تحرکات دشمن برای ایجاد ناامنی شاهد انتخاباتی امن توأم با نظم و آرامش بوده‌ایم..»

تذکر کتبی ۱۲ نماینده به روحانی به دلیل اصرار بر سند ۲۰۳۰
۱۲ نفر از نمایندگان مجلس در تذکر کتبی مشترک به رئیس‌جمهور از اصرار وی بر سند ۲۰۳۰ انتقاد کردند و هشدار دادند که در صورت تکرار، سوال از رئیس‌جمهور در دستور قرار می‌گیرد.
بر این اساس سیدجواد حسینی‌کیا نماینده مردم سنقر و کلیایی در تذکر کتبی به حسن روحانی عدم ابلاغ رسمی حذف سند ۲۰۳۰ که به دنبال حذف اخلاق از نظام آموزشی کشور است انتقاد کرد و هشدار داد. همچنین جبار کوچکی‌نژاد نماینده مردم رشت به همراه ۱۰ نماینده دیگر در تذکر مشترک به رئیس‌جمهور اظهار داشتند به جای عذرخواهی از مقام معظم رهبری، تاکید می‌کنید که از سند ۲۰۳۰ نمی‌گذرم! در صورت تاکید و تکرار، سوال از رئیس‌جمهور را در دستور قرار می‌دهیم.

https://siasatrooz.ir/vdcaimno.49nou15kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی