جمعه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۲:۱۲
کد مطلب : 104324
رهبر انقلاب اسلامی صبح دیروز از نمایشگاه کتاب بازدید کردند

دیدار با یار در وقت اضافه

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: امیدواریم کتاب جایگاه حقیقی خود را در جامعه بیابد
آقا رسیدند غرفه‌ی انتشارات نیلوفر، مثل همه جا خوش و بش کردند و از تازه‌ها سوال کردند. کتابی نظرشان را جلب کرد و پرسیدند این همان چهارجلدی قدیمی است؟ و جواب گرفتند بله. پرسیدند مترجمش چه کسی بود؟ گفتند ابوالحسن نجفی. آقا گفت: آها ابوالحسن نجفی... بگذارید یک ماجرایی را تعریف کنم. سالها قبل ابوالحسن نجفی با آقای مرحوم حبیبی و چند نفر دیگر از بزرگان ادبیات آمدند پیش ما. من پرسیدم «شما مترجم "خانواده تیبو" هستید؟» آقای نجفی از اینکه من اسم این رمان را بلدم تعجب کردند. بعد که نشستیم من از رمان تعریف کردم و نقدی هم به ترجمه ایشان گفتم. آقای نجفی با تعجب بیشتر پرسید: «شما واقعا هر چهار جلد را خوانده‌اید؟ من اصلا فکرش را نمیکردم شما حتی اسمش را شنیده باشید!» آقا با خنده ادامه داد: گفتم حالا خوانده بودم دیگر... خدا آقای ابوالحسن نجفی را بیامرزد. کتاب خانواده‌ی تیبو رمان خیلی خوبی بود که متاسفانه در حد قدرش معروف نشد.
دیدار با یار در وقت اضافه

رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح دیروز به مدت یک‌ساعت و نیم از سی‌ویکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بازدید کردند.
در این بازدید که آقای صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز حضور داشت، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای از ۵۰ غرفه دیدن کردند و ضمن گفت‌وگو با ناشران و شنیدن نکات و دغدغه‌های آنان در جریان تازه‌های نشر قرار گرفتند.
رهبر انقلاب اسلامی پس از بازدید، در سخنان کوتاهی، کتاب و کتابخوانی را یکی از ضرورتهای زندگی آحاد مردم بویژه جوانان دانستند و افزودند: نقش کتاب یک نقش بی‌بدیل است، البته بهترین کتابها، کتابی است که انسان را به سمت خداوند و ارزشهای والا و انقلابی هدایت کند، و امیدواریم کتاب جایگاه حقیقی خود را در جامعه بیابد.

حضور رهبر انقلاب قوت قلبی برای اهالی فرهنگ بود
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، بازدید صبح دیروز مقام معظم رهبری از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را موجب قوت قلب برای اهالی فرهنگ و همچنین دست‌اندرکاران این رویداد دانست.
سیدعباس صالحی، در جمع خبرنگاران گفت: خوشحالیم که امروز این افتخار برای ما و اهالی فرهنگ و نشر پدید آمد که مقام معظم رهبری در صبحگاه جمعه به نمایشگاه کتاب بیایند و بیش از یک ساعت و نیم از وقتشان را در حلقه ناشران و اصحاب فرهنگ سپری کنند.
وی افزود: علاقه رهبر انقلاب به حوزه فرهنگ و کتاب همان‌گونه که خودشان هم تصریح می‌کردند، بسیار قدیمی و دیرین است؛ البته این مسئله در بازدیدهای قبلی ایشان هم از نمایشگاه کتاب تهران مشهود بوده است و ایشان بسیاری از کتاب‌هایی را که ناشران خدمت معظم‌له عرضه می‌کردند یا خوانده و یا کتاب را تورق کرده بودند و آشنایی و تسلط شایانی به حوزه کتاب و از جمله ادبیات داستانی، علوم انسانی و علوم اسلامی دارند که این مسئله در بازدید هم کاملاً مشهود بود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه تصریح کرد: مقام معظم رهبری به این نکته اشاره کردند که به خاطر مشغله‌های فراوان و شرایطی که وجود دارد، فرصت کمتری برای حضور در نمایشگاه کتاب اختصاص دادند؛ این در حالی بود که به تصریح خودشان در دوره‌های قبلی، دوره‌هایی بود که چهار، پنج ساعت در جمع ناشران با آنها درباره کتاب‌هایشان صحبت می‌کردند. صالحی تأکید کرد: البته همین مقدار از حضور صمیمی مقام معظم رهبری در نمایشگاه کتاب برای ما بسیار مغتنم بود و موجب تقویت قلبی اهالی فرهنگ و کتاب خواهد بود.

امیدواریم حضور رهبر انقلاب دست آوردهای خوبی برای حوزه نشر داشته باشد
سخنگوی سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران هم گفت: امیدواریم حضور مقام معظم رهبری پس از یک وقفه سه ساله در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، دست‌آوردهای خوبی را برای نمایشگاه و حوزه نشر داشته باشد.
همایون امیرزاده در جمع خبرنگاران افزود: اینکه عالی‌ترین مقام کشور توجه ویژه‌ای به کتاب و کتابخوانی علی‌الخصوص نمایشگاه کتاب دارد نشانه دغدغه‌های اصولی ایشان در حوزه نشر است. امیرزاده گفت: ایشان از ناشران عمومی تازه‌ترین تولیدات حوزه نشر بی‌واسطه بازدید کردند.
سخنگوی سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با تاکید بر اینکه علاقه‌مندی ایشان در حوزه کتاب و کتابخوانی و رصد و دیده بانی درست مقام معظم رهبری توانسته مسائل مختلف حوزه نشر را تبیین کند، ادامه داد: حضور رهبری در نمایشگاه کتاب باعث ایجاد روحیه مضاعف دست‌اندرکاران نمایشگاه کتاب و ناشران بود. این حضور را به عنوان یک پایان خوب برای نمایشگاه کتاب تهران قلمداد می‌کنیم.

https://siasatrooz.ir/vdcb5ab8arhbgfp.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی