سه شنبه ۲۸ شهريور ۱۳۹۶ - ۲۲:۳۲
کد مطلب : 101021
تاکید عفو بین‌الملل بر نسل‌کشی سیستماتیک مسلمانان میانمار

سوچی، قاتلی که سرش را زیر برف کرده است

سوچی، قاتلی که سرش را زیر برف کرده است

سازمان عفو بین‌الملل با انتقاد از رهبر میانمار که برنده جایزه صلح نوبل است گفت وی چشمانش را بر حقایق جاری علیه مسلمانان روهینگیا بسته است در حالی که همچنان نسل‌کشی آنان ادامه دارد.
عفو بین‌الملل ضمن انتقاد از آنگ سان سوچی رهبر دوفاکتوی میانمار گفت وی "سرش را زیر برف کرده" و چشمش را بر حقایق بسته است. عفو بین‌المللی گفت سوچی مساله پاکسازی قومی اقلیت مسلمانان روهینگیا را مساله‌ای نادرست عنوان کرده است. عفو بین‌الملل شدیدا از سوچی، برنده جایزه صلح نوبل به دلیل فجایع انسانی اخیر علیه مسلمانان روهینگیا که تا کنون منجر به فرار ۴۰۰ هزار نفر شده، انتقاد کرد.
رهبر حزب حاکم میانمار چند هفته بعد از آغاز خشونت‌ها علیه اقلیت مسلمان این کشور که منجر به فرار صدها هزار نفر از آنان شده بود، ضمن بیان نگرانی گفت امکان بازگشت افراد واجد شرایط را بررسی می‌کند. آنگ سان سوچی رهبر حزب حاکم میانمار چندهفته بعد از حملات ارتش این کشور به مسلمانان میانمار گفت نگران کسانی است که در درگیری‌های راخین گرفتار شدند.
این برنده جایزه صلح نوبل گفت که با شنیدن فرار شماری از مسلمانان از میانمار به بنگلادش، نگران است و نقض حقوق بشری که این بحران را تشدید می‌کند، محکوم نمود. این در حالیست که تاکنون هیچ تیم بین‌المللی اجازه ورود به استان راخین را نداشته و صدها هزار نفر از مسلمانان این منطقه از ۲۵ آگوست بعد از به آتش کشیده شدن خانه‌هایشان به بنگلادش فرار کردند.
یکی از ساکنان اردوگاه آوارگان در کوتوپالونگ گفت همه آنچه سوچی به مردمش و به جهانیان گفت، دروغ بود. ساکنین اردوگاه آوارگان روهینگیا در کوتوپالونگ واقع در بنگلادش، سخنرانی امروز آنگ سان سوچی درباره شرایط در ایالت بحران زده راخین را دورغ دانستند.عبدالحافظ، یکی از ساکنان اردوگاه آوارگان در کوتوپالونگ گفت همه آنچه سوچی به مردمش و به جهانیان گفت، دروغ بود، اگر دروغ نیست به رسانه‌های جهان اجازه دهند به راخین بروند و با چشم خود ببینند که آیا مردم در آنجا شکنجه می‌شوند یا خوشحالند. عبدالحافظ افزود، به خاطر شکنجه شدن در «مونگداو» بود که مردم به بنگلادش گریخته‌اند اگر دروغ می‌گویم مرا به دریا بیندازید و بکشید. سازمان ملل متحد اعلام کرد که درباره گزارش‌های موجود درخصوص پاکسازی قومی، تجاوز، شکنجه و به آتش کشیدن منازل مسلمانان روهینگیا تحقیق می‌کند. در این میان رئیس سازمان دیده‌بان حقوق بشر با انتشار عکسی از تخریب کامل ۲۱۴ روستای متعلق به مسلمانان روهینگیا توسط ارتش و بودائیان میانمار خبر داد.
«کنت راث» با انتشار عکسی در توئیتر اعلام کرد که ۲۱۴ روستای متعلق به مسلمانان روهینگیا در استان راخین بطور کامل از سوی ارتش و بودائیان تخریب شده‌اند. بیش از یک ماه از دور جدید خشونت‌های ارتش و بودائیان میانمار علیه مسلمانان می‌گذرد. خشونت هایی که موجب فرار دست‌کم ۴۱۰ هزار نفر از آنها به بنگلادش شده است. افرادی که توانسته‌اند خود را از خشونت‌های ارتش و بودائیان میانمار خلاص کرده و به بنگلادش برسند حقایق تکان‌دهنده‌ای را از وضعیت موجود در استان راخین و نحوه برخورد ارتش و بودائیان با مسلمانان بازگو می‌کنند.
وزیر خارجه چین علی‌رغم جانبداری از میانمار برای تامین مسائل امنیتی، برای پایان گرفتن خشونت علیه مسلمانان این کشور اظهار امیدواری کرد. وی در این‌باره گفت: تلاش‌های میانمار برای تامین امنیت در استان (مسلمان نشین) راخین را درک کرده و از آن حمایت می‌کنیم.
در عین حال امیدواریم آتش جنگ به زودی خاموش شود. حزب سبز آلمان خواستار افزایش فشارها بر دولت میانمار به منظور توقف خشونت‌ها علیه اقلیت مسلمان روهینگیایی و پذیرش این پناهندگان از طرف آلمان شد.
حزب سبز آلمان از دولت این کشور درخواست کرد که فشارهای دیپلماتیک بر دولت میانمار که اقلیت مسلمانان روهینگیا را به شدت سرکوب می‌کند را افزایش دهد.
دو تن از نمایندگان بلند پایه این حزب به نام‌های "رنات کوناست" و "اووه ککریتس" در نامه‌ای به وزیر توسعه کشورشان خواستار توقف واردات پارچه از این کشور آسیای جنوب شرقی به اتحادیه اروپا شدند.
در این نوشته آمده است که ما نباید چشمان خود را بر روی این مسئله ببندیم که واردات پارچه از این کشور به اتحادیه اروپا به دولت این کشور مشروعیت ببخشد. به نظر ما این مسئله نباید به نوعی حرکت آزادانه به سوی نقض گسترده حقوق بشر تبدیل شود. وزرای خارجه فرانسه، انگلیس و استرالیا خواهان پایان یافتن خشونت‌ها علیه مسلمانان روهینگیا و بازگشت آوارگان به خانه‌های خود شدند.
برآوردها نشان می‌دهد که درپی حملات نظامیان میانماری از چهار هفته پیش تاکنون، بیش از ۴۱۰ هزار مسلمان روهینگیایی از آنچه به گفته سازمان ملل پاکسازی قومی است، فرار کرده و به بنگلادش پناه برده‌اند.
ژان ایو لودریان، وزیر خارجه فرانسه که در نیویورک به سر می‌برد در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به سخنان مشاور امنیت ملی میانمار درباره امکان بازگشت مسلمانان روهینگیا گفت: «ما انتظار داریم که خانم آنگ‌سان‌سوچی فردا بیانیه‌ای مستحکم در این باره صادر کند».

https://siasatrooz.ir/vdccisqss2bqxx8.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی