?>?> جبران خسارت سیل به کشاورزان | سیاست روز
شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۳:۳۶
کد مطلب : 108377

جبران خسارت سیل به کشاورزان

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: تمامی تلاش مسئولان جهاد کشاورزی این است که خسارت بخش کشاورزی را هرچه سریع‌تر جبران کنند و بر این اساس تصمیمات خوبی گرفته‌ شده است.
یزدان سیف اظهار داشت: کشاورزان این اطمینان خاطر را داشته باشند که مسئولان جهاد کشاورزی و دولت در کنار آنان هستند. وی ضمن اظهار امیدواری از جبران خسارت ناشی از سیل در بخش کشاورزی به بهترین نحو ممکن گفت: تولید یکی از موضوعات بسیار مهم و مورد وفاق همه ارکان نظام در شرایط حاضر است. ین مهم طی چندساله گذشته به‌خصوص در بخش کشاورزی به‌شدت موردتوجه قرارگرفته است.
سیف ادامه داد: به‌رغم بارندگی‌های اخیر و آسیب بخشی از مزارع گندم و تولیدات باغی استان‌های گلستان، خوزستان، لرستان و سایر استان‌های سیل‌زده میزان تولید محصولات کشاورزی قابل‌قبول بوده و نسبت به چند سال اخیر رشد مناسبی داشته است. وی گفت: بارش‌های اخیر گرچه برخی از مردم را آزرده‌خاطر کرده اما برای حوزه بخش کشاورزی نوید سال پرمحصولی را می‌دهد.
معاون وزیر و مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران ضمن تأکید بر اینکه مقوله بیمه بیشتر باید موردتوجه کشاورزان و بهره‌بردان قرار گیرد، افزود: صنعت بیمه برای افزایش سهم بیمه و پوشش ریسک حوزه کشاورزی در بخش‌های مختلف باید تلاش بیشتری داشته باشد تا ضمن کاهش نوسان، ثبات در تولید ایجاد شود.
وی با اعلام این مطلب که عملکرد مدیریت بحران در کاهش خسارت‌های جانی ناشی از سیلاب بسیار مطلوب بوده است، اظهار داشت: خوشبختانه در بخش خسارت‌های مالی در حوزه‌های کشاورزی، صنعت و بازرگانی بیمه می‌تواند نقش بسزایی ایفا کند.
سیف تأکید کرد: بدون شک رشد صنعت بیمه و کاهش ریسک بخش تولید می‌تواند رونق تولید را در کشور به همراه داشته باشد. وی با بیان این خبر که گلستان جز استان‌های خوب کشور در تولید گندم است، ادامه داد: اکنون ۱۰ درصد گندم و ۵ تا ۱۰ درصد دانه روغنی کلزا کشور در این استان تولید می‌شود.
وی ضمن اشاره به اینکه از ساعات نخست وقوع سیلاب در گلستان وزیر جهاد کشاورزی سه بار به این استان سفر کرده است، گفت: گلستان به لحاظ کشاورزی بسیار موردتوجه است. وی با تأکید بر اینکه هنوز بخشی از مزارع مناطق گرفتار در سیل زیرآب قرار دارد که باید پس از فروکش کردن آب میزان خسارت‌ها بررسی و برآورد شود، افزود: به‌طورکلی تا فروکش کردن آب تنها می‌توان زندگی روزمره مردم گرفتار در سیل را تأمین کرد. سیف عملکرد حوزه تولید در بخش کشاورزی طی چند سال اخیر را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: خوشبختانه با آغاز اجرای برنامه‌های اقتصاد مقاومتی در حوزه محصولات استراتژیک، بهره‌وری آب، توسعه تولیدات گلخانه‌ای و... اقدام‌های مؤثری انجام شده است.

https://siasatrooz.ir/vdcd5j0f5yt0zs6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی