شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۹۷ - ۲۰:۳۱
کد مطلب : 106038
در نهمین جلسه رسیدگی به اتهامات پرونده حمید باقری‌درمنی چه گذشت

حلقه مفسدین تنگ تر می‌شود

نهمین جلسه رسیدگی به اتهامات پرونده حمید باقری‌درمنی در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی با حضور مستشاران دادگاه، متهم، وکلای متهم و نمایندگان دادستان به صورت علنی برگزار شد.
قاضی صلواتی، رئیس دادگاه در آغاز جلسه ماده ۳۵۴ و ۳۵۸ قانون آیین دادرسی را قرائت کرد مبنی بر اینکه اخلال در نظم دادگاه از سایر متهمین موجب غیرعلنی شدن دادگاه نمی‌شود بلکه باید به گونه‌ای که نظم برقرار باشد ادامه یابد و از نماینده دادستان خواست درجایگاه حاضر شود.
نماینده دادستان گفت: آقای حمید باقری‌درمنی به اتهام تحصیل مال از طریق نامشروع وبا شکایت بانک سپه، ملی وکشاورزی با اشاره به مواد مطروحه اعم از اینکه او ۷۵۱ میلیارد و ۷۴۳ میلیون و ۷۹۰ هزار و ۱۵۴ ریال در حق بانک ملی و ۹۸ میلیارد و ۴۴۰ میلیون و ۴۲ هزار و ۵۹۲ ریال در حق بانک کشاورزی و ۲۳۷ میلیارد و ۶۱۰ میلیون و ۹۲۲ هزار و ۹۰۱ ریال در حق بانک سپه و به تحمل ۱۳ ماه حبس و رد مال محکوم شده است که در کیفرخواست قرائت شد.
نماینده دادستان پاسخ بانک ملی، بانک سپه و بانک کشاورزی را که در ابهامات ذکر شده بود را قرائت کرد و ضمن بیان سابقه محکومیت کیفری حمید باقری‌درمنی گفت: وی سوابقی دارد تحت عنوان کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع که در روند تحقیقات قرار دارد.
وی گفت: در جلسه قبل متهم اظهار کرده ضمانت نامه‌ها ارتباطی به او ندارد که در این باره پاسخ‌های لازم را قرائت می‌کنم و شامل شرکت‌ها و مدیران عاملی است که ضمانت‌نامه‌ها را تنظیم کرده‌اند مثل شرکت نفت جی، آریا برج هرم، شرکت پتروشیمی ممسنی، شرکت سامان مجد و....
نماینده دادستان در ادامه به صورتجلسه تنظیم شده که مورد امضای باقری‌درمنی بوده اشاره کرد و بخش‌هایی ازآن را قرائت کرد. هر چند که در کیفرخواست قرائت شده بود.
نماینده دادستان پرسید: آ‌ن وجوه به دفعات به حساب شما واریز شده است توضیح بدهید؟
مسلمی گفت: وجوهی که گفتم از صرافی بانک اقتصاد نوین واریز شده است. همچنین گزارش مالی متعلق به آقای باقری‌درمنی بود من بعنوان کارمند حمید باقری‌درمنی بودم و از منشا وجوه اطلاعاتی ندارم.نماینده دادستان در مورد چک‌های صادر شده از مسلمی پرسید و او پاسخ داد: چک‌ها را برای مشتریان که می‌خواستند پرداخت داشته باشند صادر می‌کردیم و چک‌ها را به صورت سفید امضا در اختیار حمید باقری‌درمنی قرار داده بودیم.
نماینده دادستان پرسید: در اظهارات خود گفتید آقای نصیری به نمایندگی از حمید باقری‌درمنی همه ضمانت‌نامه‌ها را انجام می‌داد توضیح بدهید؟
مسلمی پاسخ داد: از کار‌های حمید باقری‌درمنی و نصیری اطلاع نداشتم. تا سال ۹۱ که اداره آگاهی مرا خواست من راجع به این برنامه‌ها مطلع نبودم.
در ادامه نماینده دادستان بخش‌هایی از اظهارات علیرضا مسلمی را با ذکر شماره صفحه از کیفرخواست قرائت کرد.
میر محمدی (رئیس سابق شعبه بهار بانک ملی) متهم دیگر پرونده به اذن قاضی در جایگاه حاضر شد تا به سوالات نماینده دادستان پاسخ بدهد.
وی در پاسخ نماینده دادستان مبنی بر اینکه آقای درمنی را از چه زمانی می‌شناسی گفت: من ایشان را نمی‌شناختم.
نماینده دادستان پرسید: چه زمانی با آقای حمید باقری‌درمنی برای اولین بار ملاقات کردید؟
محمدی پاسخ داد: در برج ده سال ۹۰ به علت اینکه آقای نصیری گفتند ضمانت نامه‌ها جعلی است مرا به آقای باقری‌درمنی معرفی کردند و گفتند ما با ایشان کار می‌کنیم.
نماینده دادستان پرسید: چطور در طول یک جلسه به آقای باقری‌درمنی نزدیک شدید که او به شما گفت: دیگر به بانک نروید و شما هم نرفتید؟
آقای محمدی جواب داد: من از طرف آقای نصیری تهدید شدم.
نماینده دادستان گفت: شما در اظهارات خود این موارد را به باقری‌درمنی نسبت دادید که او به شما گفته خارج از کشور بروید. چه مدت خارج از کشور بودید؟
محمدی پاسخ داد: تا آبان ماه ۹۱ خارج از کشور بودم بعد از آن در سعادت آباد خانه‌ای اجاره کردم که پول اجاره را حمید باقری‌درمنی داده بود.
نماینده دادستان گفت: همه خرج روزمره و پول کرایه منزل را حمید باقری‌درمنی برای شما به خاطر آشنایی چند ساعته تامین کرده است؟ او به شما آنقدر کمک کرده بود؟ چه سودی از ضمانت نامه‌های جعلی می‌بردند؟
نماینده دادستان پرسید: شما در سال ۹۱ در یک دفتر در میدان ونک با آقای باقری‌درمنی ملاقات داشتید و درباره ضمانت‌نامه‌های فاقد اعتبار نگران بودید که باقری‌درمنی به شما دلگرمی می‌داده است. چه توضیحی دارید؟
در ادامه نهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات حمید باقری‌درمنی نماینده دادستان اظهار کرد: آقای باقری‌درمنی به جهت انتفاعی که از ضمانت‌نامه‌های مجعول می‌برده است خدماتی را به آقای محمدی رئیس شعبه بهار بانک ملی ارائه می‌کرده است.
وکیل مدافع متهم افزود: علیرغم درخواست‌های مکرر موکل نسبت به انجام مفاد ماده ۲۴۲ قانون آیین دادرسی کیفری توسط مراجع اقدامی انجام نشده است و حتی آرای شعبه ۱۰۶۳ و شعبه ۱۰ دادگاه کیفری تهران مورد توجه قرار نگرفته است.
‎رمضانی تصریح کرد: در رای شعبه ۱۰۶۳ دادگاه مورخه ۹۴/۶/۱۸ درخصوص اعتراض آورده شده که به موجب ماده ۲۴۲ قانون آیین دادرسی کیفری و تبصره ۱ آن مدت بازداشت متهم نباید از حداقل مجازات حبس مقرر در قانون تجاوز کند. این در حالی است که بر حسب محتویات پرونده حمید باقری‌درمنی از تاریخ ۲۹/۵/۹۳ بازداشت شده است. لازم به ذکر است که دادگاه پرونده را به منظور تخفیف قرار صادره براساس قانون یاد شده به دادسرا اعاده می‌کند.
‎وکیل مدافع متهم باقری‌درمنی گفت: موکل بنده نزدیک ۵۰ ماه است که درزندان است.

https://siasatrooz.ir/vdcfmvdycw6dxxa.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی