همه ساله همزمان با سالروز فرا رسيدن ۹ دي، مردم ايران به ياد حماسه مردان و زناني ميافتند كه اجازه ندادند توطئه دشمنان در برابر نظام كارگر افتد و با وحدت و انسجام خود چشم فتنه را كور كردند تا دستدرازی به مقدسات ایران اسلامی برای دشمنان عبرت شود.
ماجرا از اين قرار بود كه پس از انتخابات ۸۸ کوران فتنهای سهمگین کیان نظام اسلامی و اصل ولایت فقیه را نشانه گرفته بود. عدهای به نام خط امام(ره) میخواستند امام خمینی(ره) را از یاد ملت ایران ببرند و بر جمهوریت نظام اسلامی شوریدند و رای ملت را برنتافتند. آنقدر حرمتشکنی کردند که به نام امام به ساحت مقدس ایشان جسارت کردند و شعار علیه اصل ولایت فقیه دادند. اما کاسه صبر ملت لبریز شد و چند روز پس از عاشورای سال ۱۳۸۸ در چهارشنبه نهم دیماه در واکنش به چند ماه ناآرامی، اغتشاش، اهانت به مقدسات یک راهپیمایی خود جوش مردمی در سراسر کشور به خصوص تهران شکل گرفت که در نوع خود بینظیر بود.
دلیل خروش مردمی نهم دی، حرمتشکنی فتنهگران در عاشورای سال ۱۳۸۸ بود. گستاخی هدفمند عدهای در اهانت و جسارت به قرآن، مساجد، حسینیهها و تکیهها، نذورات، عزاداران و مراسم حسینی، تخریب اموال عمومی، به بازی گرفتن مقدسات مردم و شعار علیه اصل ولایت فقیه آن هم در مراسم عزای سیدسالار شهیدان امام حسین(ع) در روز عاشورا آحاد ملت ایران را متالم و خشمگین کرد.
شعارهای تند و تیز مردم در این راهپیمایی با شکوه حکایت از عمق خشم و عصبانیت آنها از جریان فتنه بود که تمام ارزشها و اصول انقلاب را به بازی گرفته بود.
این خشم مقدس آغازی بر پایان فتنه و پلکانی برای حرکت توفنده کشور در مسیر تعالی و پیشرفت بود. فضایی که در آن انقلاب پس از گذشت سه دهه نفس تازه کرد و با ایمان به عزم راسخ مردم مقتدرانه گام در چهارمین دهه از عمر انقلاب یعنی دهه پیشرفت و عدالت گذاشت.
در اهمیت حماسه ۹دی همین بس که رهبر انقلاب میفرمایند: «مطمئن باشید که روز نهم دیِ امسال هم در تاریخ ماند؛ این هم یک روز متمایزی شد. شاید به یک معنا بشود گفت که در شرائط کنونی - که شرائط غبارآلودگیِ فضاست - این حرکت مردم اهمیت مضاعفی داشت؛ کار بزرگی بود. هرچه انسان در اطراف این قضایا فکر میکند، دست خدای متعال را، دست قدرت را، روح ولایت را، روح حسین بن علی(علیهالسّلام) را میبیند. این کارها کارهايی نیست که با اراده امثال ما انجام بگیرد؛ این کار خداست، این دست قدرت الهی است؛ همان طور که امام در یک موقعیت حساسی - که من بارها این را نقل کردهام - به بنده فرمودند: «من در تمام این مدت، دست قدرت الهی را در پشت این قضایا دیدم». درست دید آن مرد نافذِ بابصیرت، آن مرد خدا.»
ايشان همچنين سال بعد از فتنه در جمع مردم گيلان فرمودند: «فتنه سال گذشته جلوهای از توطئه دشمنان بود؛ فتنه بود. فتنه یعنی کسانی شعارهای حق را با محتوای صد درصد باطل مطرح کنند، بیاورند برای فریب دادن مردم. اما ناکام شدند. هدف از ایجاد فتنه، گمراه کردن مردم است. شما ملاحظه کنید؛ مردم ما در مقابله با فتنه، خودشان به پا خاستند. نهم دی در سرتاسر کشور مشت محکمی به دهان فتنهگران زد. این کار را خود مردم کردند. این حرکت - همان طوری که گویندگان و بزرگان و همه بارها گفتهاند - یک حرکت خودجوش بود؛ این خیلی معنا دارد؛ این نشانه این است که این مردم بیدارند، هشیارند. دشمنان ما باید این پیام را بگیرند. آن کسانی که خیال میکنند میتوانند میان نظام و میان مردم جدايی بیندازند، ببینند و بفهمند که این نظام، نظام خود مردم است، مال مردم است.»
وحدت رمز حضور
حضور مردم در سالگرد حماسه ۹ دی میتواند بستری باشد برای حضور حداکثری مردم در انتخابات که این امر میتواند پشتوانه معنوی بسیار خوبی برای انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است. فراموش نكنيم كه امروز یکی از مهمترین مسائل کشور مسئله وحدت و دشمن از ابتدا وحدت ما را نشانه گرفته و ما باید در مقابل این توطئهها هوشیار باشیم.
خلق حماسه ۹ دی نيز در نتیجه وحدت حول محور ولایت رخ داد و قدرت برتر نظام جمهوري اسلامي ايران را به رخ دشمنان كشيد.
اين حماسه به ما ياد ميدهد وحدت حول محور ولايت تعيينكننده است و بايد از نعمت رهبر بصير به درگاه خدا شاكر بوده و همواره در مسير ولايت باشيم. بهترین نوع وحدت، وحدت و تمسک به حبلالله است و نتیجه وحدت، رسیدن به حبلالله المتین است که مصداق حقیقی آن ولایت است.
مقام معظم رهبری نیز که هر ساله نقشه راه امت را برای سال پیشرو ارائه میفرمایند با اقتدا به امام امت و با استحضار از مزایای بیشمار وحدت و جلوگیری از حیله و مکر دشمنان برای ایجاد تفرقه و ضربه زدن به وحدت ملت بزرگ ایران امسال را سال «دولت ملت، همدلی و همزبانی» نامیدند تا به دوست و دشمن یادآوری کرده باشند که در ایران هیچ فاصلهای بین دولت و ملت نیست و دولت در جمهوری اسلامی ایران یعنی همه مردم ایران.
مردم همچنان بيدارند
با اینکه چند سالی از آن زمان گذشته اما مروری بر حوادث آن ایام یادآور خیانت و اهمال افرادی است که در قالب مسئول یا خواص، آن هم در ردهها و جایگاههای مختلف بانی عمق فتنهای شدند که قابل گذشت نیست. گرچه رأفت نظام اسلامی همواره بر سر آنان سایه افکنده اما یادمان باشد از آن روزها و آدمهایش و از امروز و غفلت نکنیم. امروزی که ایام ثبتنام در انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری را میگذرانیم شاهدیم بسیاری از آن نقشآفرینان ایام فتنه با فراموشی عملکرد و مواضع خود، با وقاحت تمام پا به عرصه گذاشته و در صف ثبتنام انتخابات خوشرقصی میکنند گویی مردم فراموشکارند . اما مطمئنیم که شورای نگهبان بیدار است.
همچنين امسال کشور در آستانه دو انتخابات حساس قرار دارد که دشمنان انقلاب اسلامی به خیال واهی خود تصور میکنند بیش از هر انتخابات دیگری در آن تاثیر گذار هستند. حتی مدعی شدهاند که سرنخ انتخابات مجلسین خبرگان و شورای اسلامی در آمریکا قرار دارد. چند روز پیش «باب کورکر» رئیس جمهوریخواه کمیته روابط خارجی سنای آمریکا گفت که دولت این کشور برای اثرگذاری بر انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی در ایران پاسخی به آزمایشهای موشکی اخیر این کشور نمیدهد.
«باب کورکر» در نشست سنا گفته بود: «من در حال دریافت این حس قوی هستم که دلیل این که ما هیچ کاری (در قبال آزمایشهای موشکی ایران) نمیکنیم آن است که ما در حال تلاش برای اثر گذاشتن بر انتخابات داخلی این کشور که بهار امسال برگزار خواهد شد، هستیم».آمریکاییها به دنبال تاثیرگذاری در انتخابات ایران از مسیر نفوذ چهرههای همسو با غرب و کسانی که در فتنه ۸۸ نقش داشتهاند در این دو مجلس است. آیا مردمی که در ۹ دی نگذاشتند معبر شهدا بسته شود اجازه میدهند مشتی فتنهگر و مزدور اجنبی با ژست خیرخواهی وارد انتخابات شوند. تا پایان وقت قانونی بیش از ۸۰۰ نفر فقط در انتخابات مجلس خبرگان ثبتنام کردند.
به تعبیر رئیس مجلس خبرگان دستهایی پشت پرده این نامنویسیهاست. دشمنان انقلاب در محافل داخلیشان میگویند انتخابات مجلس خبرگان کارت برنده جریان غربگرا در ایران است و لکوموتیو رای ایجاد دوقطبی در انتخابات خبرگان است.
حضرت آیتالله خامنهای(مدظله العالی) بیش از ۷۰ بار درباره نفوذ عناصر دشمن در مرکز تصمیمسازی و تصمیمگیری کشور هشدار دادهاند. اوباما و مقامات آمریکایی نیز بیش از ۷۰ بار از واژه "تغییر و ایجاد رفرم" در ایران به واسطه اولین انتخابات پس از برجام گفتهاند. اما آیا این رویای شوم دشمن تعبیر میشود؟
مطمئنا امام بیدار و امت بصیر ایران اسلامی اجازه نمیدهند که خون جوانان شهیدشان پایمال شود. حتما آنانی که در ۹ دی "جندالله" شدند و در صحنه خروشیدند تا از نهضت امام(رحمتالله علیه) و خلف صالح ایشان امام خامنهای(مدظله العالی) صیانت کنند مانع از نقشآفرینی دشمن در این انتخابات خواهند شد.
فتنه خط قرمز نظام
در عين حال بايد توجه داشت كه رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز طی سال های اخیر فتنه را خط قرمز نظام اسلامی دانستند.
ايشان در دیدار با اعضای هیئت دولت تصریح کردند خط قرمز نظام (و نه مسئله این دولت یا آن دولت) است و دولتمردان باید این خط قرمز نظام را محترم بشمارند چرا که اگر به تعبیر رهبر معظم انقلاب «رأی مردم حقالناس است» و فتنهگران اصرار بر زیرپا گذاشتن رأی مردم (جمهوریت) و هتاکی علیه اسلام - یا مجال فراهم کردن برای هتاکان - داشتهاند، بنابراین عوامل فتنه نيز خط قرمز نظام محسوب میشوند.
پس کسانی که مستقیم یا غیرمستقیم در این معرکه خائنانه۸۸ نقش داشتند چه نظام اسلامی با آنها برخورد کرده باشد و چه آنکه از رافت نظام اسلامی بهره برده و با او برخورد نشده باشد قابل اعتماد و صلاحیت برای کاندیداتوری مجلس شورای اسلامی، خبرگان و هرگونه مسئولیتی نمیباشند. شورای نگهبان باید به وظیفه شرعی، قانونی و انقلابی خود عمل و قاطعانه چنین افرادی را رد صلاحیت نماید و از هرگونه جوسازی و تهمت نهراسد.
باید به این نکته توجه داشت که هر کسی که پای فتنهگران را به عرصه سیاسی باز و بستر لازم را برای حضور آنان فراهم کند، جزء فتنه محسوب شده و مقصر است.
در اين ميان يکی از بسترهایی که برای زیر پا گذاشتن خط قرمز نظام و برجسته کردن فتنهگران در دستور کار قرار گرفته، حمله به شورای نگهبان است تا با جوسازی و کوبیدن این شورا دست شورای نگهبان را برای رد صلاحیت فتنهگران ببندند و مانع اجرای وظایف قانونی شورای نگهبان شوند.
اما زیاده خواهان، فتنهگران و حامیانشان بايد بدانند هر چقدر این شورا مورد حمله بیشتر آنها قرار گیرد نشانه سلامت و درستی عمل آن شورا است و مردم انقلابی و مومن بیشتر از آن حمایت خواهند کرد.