دوشنبه ۱۳ فروردين ۱۳۹۷ - ۲۲:۱۲
کد مطلب : 103775

ادعای انتقال مسلمانان روهینگیا به مناطق امن

به رغم گزارش‌های سازمان ملل مبنی بر استمرار وضعیت بحرانی مسلمانان میانمار، بنگلادش عملیات انتقال حدود ۱۰۰ هزار مسلمان روهینگیایی به مناطق امن پیش از آغاز فصل بارانی در این کشور را آغاز کرد.
مقامات بنگلادشی اعلام کردند: این عملیات به دلیل جلوگیری از بروز بحران در طول فصل باران و سیل زدگی اردوگاه های مسلمانان روهینگیا انجام می شود. محمد عبدالکلام مسئول امور مهاجران بنگلادش گفت: حدود ۱۰۰ هزار مسلمان روهینگیا که در مناطقی با خطر بالای وقوع سیل و رانش زمین زندگی می کنند، منتقل خواهند شد. وی افزود: بنگلادش حدود ۳ هزار و ۵۰۰ هکتار زمین از جنگل های منطقه کاگس بازار را برای پناهجویان تازه وارد در نظر گرفته است. روزانه مساحتی به اندازه چهار زمین فوتبال از درختان جنگل قطع می شوند.
بلندی های سر سبز و پوشیده از درخت اکنون پوشش گیاهی خود را از دست داده اند که این امر احتمال وقوع رانش زمین در طول فصل بارانی را افزایش می دهد. مسوول مهاجران بنگلادش تاکید کرد: حدود ۲۰۰ هزار مسلمان روهینگیایی در مناطقی با خطر وقوع رانش زمین زندگی می کنند. به گفته مقامات بنگلادشی از ماه اوت سال ۲۰۱۷ نزدیک به ۷۰۰ هزار مسلمان روهینگیا وارد بنگلادش شده اند درحالی که پیش از آن نیز حدود ۴۰۰ هزار نفر از مسلمانان روهینگیا در مناطق مختلف بنگلادش زندگی می کردند.
هم اکنون بیش از ۹۰۰ هزار مسلمان روهیگنیا در ارودگاه های مهاجران در منطقه 'کاگس بازار' بنگلادش حضور دارند. نزدیک به ۶۸۸ هزار نفر از این تعداد پس از آغاز دور جدید خشونت ها در میانمار در اواخر ماه اوت سال گذشته به بنگلادش آمده اند. سازمان ملل در ماه جاری اعلام کرد برای کمک به بیش از یک میلیون پناهجوی روهینگیا که در ارودگاه های شلوغ مهاجران در شمال شرق بنگلادش حضور دارند به یک میلیارد دلار کمک مالی احتیاج دارد.
غذا، پناهگاه و مراقبت های بهداشتی نیازهای بسیار مهم مسلمانان روهینگیا هستند. اما مسائل مهم دیگری نیز شکل گرفته اند. با نزدیک شدن فصل بارانی در بنگلادش گروه های امدادی باید نزدیک به ۱۰۰ هزار نفر از مسلمانان روهینگیا را که در معرض سیل و رانش زمین دارند را به مناطق امن منتقل کنند. بنگلادش سالیانه شاهد توفان ها و باران های شدید است و ارودگاه های مسلمانان روهینگیا در مناطقی قرار گرفته اند که سالانه بیشترین بارندگی را شاهد هستند.

https://siasatrooz.ir/vdca0en6m49nw01.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی