دوشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۰:۵۸
کد مطلب : 99625

بقایایی از تیم تروریستی داعش در کشور باقی نمانده است

بقایایی از تیم تروریستی داعش در کشور باقی نمانده است

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه غیرعلنی روز گذشته میزبان وزرای اطلاعات و کشور بودند، در این جلسه غیرعلنی وزیر اطلاعات از نابودی کامل تیم تروریستی داعش در کشور خبر داد.
در همین زمینه عضو هیئت ‌رئیسه مجلس گفت که وزیر اطلاعات تأکید کرد؛ بقایایی از تیم تروریستی داعش در کشور باقی نمانده است.
اکبر رنجبرزاده در جمع خبرنگاران با اشاره به جلسه غیرعلنی صبح پارلمان با حضور وزرای کشور و اطلاعات درباره حادثه تروریستی روز چهارشنبه مجلس، گفت: در جلسه غیرعلنی مجلس، وزیر اطلاعات گفت که اینها عوامل داخلی و ایرانی بودند که مدتی در خارج از کشور تحت آموزش‌های داعش قرار گرفته بودند. وی افزود: وزیر اطلاعات همچنین گفت که ما با قدرت و اقتدار کارمان را پیش می‌بریم و کاملا اشراف اطلاعاتی و امنیتی در کشور برقرار شده و در روزهای اخیر نیز اقدامات خوبی صورت گرفته است.
رنجبرزاده به نقل از وزیر اطلاعات اظهار داشت: عواملی که ممکن بود به عنوان یک حرکت دیگری ریشه بدواند نیز سرکوب و آنها دستگیر شدند. عوامل و فرمانده این حادثه روز چهارشنبه شناسایی شد، به طوری که حتی فرماندهی این تیم نیز اخیرا رصد شده و به سزای اعمالش رسید. وزیر اطلاعات تصریح کرد که عوامل پشت صحنه نیز تحت تعقیب قرار گرفتند، به طوری که ممکن بوده به جای دیگری گریخته باشند که در آنجا نیز مورد ضربه قرار گرفتند و به سزای اعمال‌شان رسیدند. این عملیات آنها ابتر مانده و با اطمینان خاطر می‌گوییم که تیم‌شان منهدم شده و بقایایی از این تیم تروریستی در کشور باقی نمانده است.
وی افزود: وزیر کشور همچنین در این جلسه تأکید کرده که اینگونه اقدامات تروریستی تزلزلی در امنیت داخلی کشور ایجاد نکرده و نمی‌تواند تأثیری در روند مقابله جمهوری اسلامی ایران با تروریست‌ها داشته باشد.

موافقت مجلس با یک فوریت لایحه اصلاح ساختار دولت
دولت یازدهم درپی آن است تا ساختار کابینه خود را برای دولت بعد تغییر دهد به همین خاطر لایحه‌ای را با عنوان «اصلاح بخشی از ساختار دولت» به مجلس فرستاده تا برخی از وزارتخانه‌های ادغام شده دوباره تفکیک شود.
نمایندگان مجلس با یک فوریت لایحه «اصلاح بخشی از ساختار دولت» موافقت کردند؛ در صورت تصویب نهایی این لایحه سه وزارتخانه جدید ایجاد می‌شود.
در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی دوفوریت لایحه اصلاح بخشی از ساختار دولت در دستور کار قرار گرفت که پس از سخنان نماینده دولت و اظهارنظر نمایندگان مخالف و موافق، دو فوریت این لایحه به تصویب نرسید و نمایندگان با یک فوریت آن موافقت کردند.
براساس این لایحه که در هفت ماده با امضای رئیس‌جمهور به مجلس تقدیم شده است، با جداسازی بخش بازرگانی از وزارت صنعت معدن و تجارت و برگشت به حالت سابق، دو وزارتخانه «صنایع و معادن» و بازرگانی» مجددا تشکیل می‌شود. همچنین براساس بخش دیگری از این لایحه با جداسازی امور مربوط به راه و حمل‌و‌نقل از وزارت راه و شهرسازی، «وزارت راه و ترابری» مجددا تشکیل شده و «وزارت مسکن و شهرسازی» نیز مجددا احیا می‌شود.
همچنین براساس ماده ۳ این لایحه، با جداسازی بخش جوانان از وزارت ورزش و جوانان، «سازمان ملی جوانان» با شخصیت حقوقی مستقل و وابسته به ریاست جمهوری تشکیل می‌شود و وزارت ورزش و جوانان نیز به «وزارت ورزش» تغییر عنوان می‌یابد.
جمشید انصاری معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور در دفاع از دوفوریت این لایحه اظهار داشت: پس از ادغام این وزارتخانه‌ها در سال ۹۰ عملا مدیریت برنامه‌های این چند وزارتخانه به ویژه در حوزه تنظیم بازار به مشکل برخورده است.
وی افزود: در نیمه دوم مردادماه امسال رئیس‌جمهور باید وزرای جدید خود را به مجلس معرفی کند؛ بنابراین اگر دوفوریت این لایحه تصویب شود، ما دو ماه فرصت داریم که ساختار این وزارتخانه‌ها را تعریف کنیم و رئیس‌جمهور هم می‌تواند وزرای مربوطه را به مجلس معرفی کند.
انصاری گفت: با این لایحه به وضعیت قبل از ادغام برمی‌گردیم و لذا احکام قانونی جدید ارائه نشده است که کار تفکیک سریع‌تر انجام شود.
نمایندگان مخالف هم عمدتا به شتاب زده بودن این لایحه و ارائه نشدن لوایح مربوط به شرح وظایف وزارتخانه‌های ادغام شده در ۵ سال اخیر اشاره کردند.
در نهایت ابتدا دوفوریت این لایحه به رای گذاشته شد که نمایندگان با ۱۰۵ رای موافق، ۱۰۴ رای مخالف و ۴ رای ممتنع از مجموع ۲۳۸ نماینده حاضر در صحن با آن مخالفت کردند، اما یک فوریت این لایحه را با ۱۲۴ رای موافق، ۷۹ رای مخالف و ۷ رای ممتنع از مجموع ۲۳۹ نماینده حاضر در صحن به تصویب رساندند.
به این ترتیب پس از بررسی این لایحه در کمیسیون تخصصی مجلس، لایحه اصلاح بخشی از ساختار دولت با اولویت در صحن مجلس بررسی خواهد شد.

کمیسیون امنیت ملی طرح «مقابله با اقدامات آمریکا» را ارائه کند
رئیس مجلس شورای اسلامی نیز از کمیسیون امنیت ملی خواست طرح «مقابله با مصوبه اخیر سنای آمریکا» را هر چه سریع‌تر ارائه کند.
علی لاریجانی اظهار داشت: استراتژی دشمن، کند کردن ابزارهای عزتمندی ایران و سرگرم نمودن مسئولان به مسائل فرعی است. وی تأکید کرد: اقدام متقابل ما باید استقامت در راه درست انقلاب و همگرایی هر چه بیشتر باشد، ما پاسخ روشنی به اقدامات سنا خواهیم داد.
لاریجانی افزود: مجلس واکنش جدی به تحرکات آنان می‌دهد، از کمیسیون امنیت ملی می‌خواهم در اسرع وقت طرح مقابله را تهیه و به مجلس ارائه کند. آمریکا باید متوجه شود مجلس در راه مبارزه با تروریست‌ها، اراده‌ای قوی دارد.
رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مجلس از سپاه پاسداران، نیروی قدس و توان دفاعی ایران با تمام قوا حمایت خواهد کرد و نیروهای مسلح ما پاسخ تروریست‌ها را با تمام قوا خواهند داد. وی اظهار داشت: هفته گذشته که تروریست‌های جنایتکار عملیاتی را در مرقد امام و مجلس شورای اسلامی داشتند، ما نمایندگان شاهد دو صحنه متفاوت بودیم.
وی افزود: از یک‌سو جنایتاکاران تروریست وارد ساختمان ارتباطات مردمی نمایندگان محترم شدند و مراجعان و کارکنان محترم مجلس را مورد هدف قرار دادند و ناجوانمردانه ۱۸ نفر از آنان را به شهادت رسانده و بیش از ۳۰ نفر را مجروح کردند.
لاریجانی خاطرنشان کرد: در بین اینها افرادی بودند که تنها برای رفع نیازهای اولیه خود به مجلس آمده بودند. خانمی که در نهضت سوادآموزی کار می‌کرد به شهادت رسید و یا کارگر فضای سبز. وی ادامه داد: این صحنه بسیار غم‌انگیز و دردآور بود. گرچه تروریست‌ها نتوانستند به هدف خود که دسترسی به پارلمان بود برسند اما شهادت عزیزانمان همه ما را داغدار کرد. به ارواح شهدای چهارشنبه درود می‌فرستیم.
رئیس مجلس اظهار داشت: روی دیگر این حادثه، روحیه بالای نمایندگان محترم و آمادگی آنها برای مجاهدت در مبارزه با تروریست‌ها بود که صحنه‌ای بسیار غرورآفرین را در تاریخ پارلمان ایران به نمایش گذاشت.
وی خاطرنشان کرد: مراجعات متعدد نمایندگان به اینجانب جهت برداشتن سلاح و مبارزه با تروریست‌های جانی و اصرار بر اینکه پارلمان حتی یک لحظه تعطیل نشود واقعاً صحنه شورانگیزی از مجاهدت ملت را تصریح کرد. لاریجانی تصریح کرد: هشیاری انقلابی اقتضاء می‌کند نگذاریم حواشی سیاسی ما را از اهدف خدمتگزاری به ملت باز دارد. امروز روز ایستادگی و مقاومت و کار و تلاش برای حل مشکلات ملت است.
عضو شورای عالی امنیت ملی اظهار داشت: صف واحدی که منبعث از غیرت دینی و انقلابی است، این صف واحد پاسخ به اقدامات دشمن است. وی افزود: مخصوصاً وقتی مواضع آمریکا و مصوبه اخیر سنا را مشاهده می‌کنیم، تمامی هدف‌گذاری آنها مشخص می‌شود. استراتژی دشمن کند کردن ابزارهای عزت مندی ایران و سرگرم نمودن مسئولان به مسائل فرعی است.
لاریجانی تأکید کرد: اقدام متقابل ما باید استقامت در راه درست انقلاب و همگرایی هرچه بیشتر باشد. ما پاسخ روشنی به اقدامات سنا خواهیم داد. مجلس شورای اسلامی واکنش جدی به تحرکات آنها نشان می‌دهد.

https://siasatrooz.ir/vdcamino.49nou15kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی