رهبر قنبری کارگردان سینما درپی درخواست تعداد کثیری از اهالی سینمای کشور در انجمن‌ها و کانون‌های مختلف مبنی بر ادغام مجدد جشنواره‌های ملی و جهانی فیلم فجر با یکدیگر و عدم تصمیم‌گیری‌های غلط و خلق‌الساعه که به ضرر سینمای کشور تمام می‌شود گفت: مسئولان جشنواره جهانی این میهمانی را ترتیب می‌دهند تا در طول سال بتوانند به خارج از کشور سفر کنند و این دورهمی جهانی به جز همین مسأله هیچ دستاورد دیگری نه برای مسئولان برگزارکننده آن دارد و نه سینمای ایران!
کارگردان فیلم سینمایی «فصل بلوغ» افزود: این جشنواره جز «شو» هیچ چیز دیگری نیست! به عنوان مثال همین بازار جشنواره به چه دردی می‌خورد؟ برای چه این همه خرج برای تهیه و تدارک غرفه‌های آن می‌شود؟ چرا مسئولان جشنواره آمار نمی‌دهند که چند فیلم در بازار این رویداد فروخته شده است؟ آیا اصلا خارجی‌ها علاقه‌ای برای خریداری فیلم‌های ما دارند یا اینکه می‌آیند در ایران تفریح می‌کنند و می‌روند؟
این سینماگر خاطرنشان کرد: همانطور که پیش از این تأکید کردم دست اندرکاران برگزاری جشنواره جهانی فیلم فجر خارجی‌ها را دعوت می‌کنند تا آن‌ها نیز متقابلا ایشان را به کشورهای شان دعوت کنند؛ بنده صریحا عنوان می‌کنم این جشنواره تیمی که همه ساله با حضور آدم‌های تکراری برگزار می‌شود هیچ عایدی مثبتی برای سینمای کشور درپی ندارد. مدیران «جغله» بی‌تخصص را می‌آورند و کت تن‌شان می‌کنند و یک آرم جشنواره به سینه‌شان می‌زنند و برایشان یک کارت شناسایی صادر می‌کنند و آن‌ها فکر می‌کنند متخصص سینما و برگزاری جشنواره شده‌اند در حالی که هیچ تخصصی در این زمینه‌ها ندارند. بنده تأکید می‌کنم همه چیز جشنواره جهانی «شو»، پز و ادا است و این جشنواره یک شوی بزرگ است.
قنبری با بیان این پرسش که دستاورد این جشنواره تیمی با حضور افراد کم توان جز هدر دادن بودجه چه بوده است؟ اظهار داشت: من نمی‌دانم این جشنواره با کدام تدبیر از بخش ملی‌اش جدا شد؟ اصلا برگزاری این رویداد در اردیبهشت‌ماه چه دلیل علمی و منطقی دارد؟ چرا این جشنواره که عنوان فجر انقلاب را با خود به یدک می‌کشد در زمانی برگزار می‌شود که هیچ ارتباطی با فجر و انقلاب در آن دیده نمی‌شود؟ چرا مسئولان جشنواره بدترین بازه زمانی را برای برگزاری این رویداد انتخاب کرده‌اند؟ بازه‌ای که در آن جشنواره‌های معتبر و بزرگی همچون: کن، پکن، برلین و... برگزار می‌گردد و هیچ سینماگر مطرح و تراز اولی در دنیا حاضر نمی‌شود این جشنواره‌ها را ول کرده و فیلمش را به جشنواره فجر بفرستد.
وی در خاتمه این گفت‌وگو افزود: هر چه سریع‌تر باید بخش‌های ملی و جهانی جشنواره فیلم فجر با یکدیگر ادغام شود و این بدعت گذاری به شدت غلط باید از بین برود و ما باید تنها در بهمن ماه و ایام دهه مبارک فجر شاهد برگزاری این رویداد باشیم. ما در هیچ یک از جشنواره‌های استاندارد بین‌المللی شاهد تغییر زمان نیستیم و جشنواره‌ها همیشه در یک زمان ثابت و مشخص برگزار می‌شوند همچنین هیچ‌یک از جشنواره‌های مطرح دنیا دو بخش ملی و بین‌الملل خود را جداسازی نمی‌کنند و آن‌ها را در فاصله چند ماه از یکدیگر برگزار نمی‌نمایند و معلوم نیست این اعمال سلیقه‌های غلط در سینمای ایران از کجا نشأت می‌گیرد. سینماپرس

https://siasatrooz.ir/vdcc00qsi2bqx08.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی