دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۲:۳۸
کد مطلب : 107756
جریان سیاسی خاص چرا از کودتای آمریکایی در ونزوئلا شادمان است؟

ونزوئلا عمق استراتژیک ایران در آمریکا

ونزوئلا سال هاست درگیر توطئه‌هایی است که آمریکا برای آن تدارک دیده است، اما با این وجود همچنان مقاومت می‌کند.
وضعیت اقتصادی و معیشتی ونزوئلا به خاطر تحریم‌های اقتصادی و تهدیدات آمریکا وخیم است، تورم نرخ بالایی را تجربه کرده و اوضاع اقتصادی نابسامان است. با وجودی که ونزوئلا یک کشور انقلابی در آمریکای لاتین است، اما جناح چپ در ایران از وجود آشوب و اغتشاش که به گمان آنها انقلاب و خیزش قهرمانانه مردم تعبیر می‌شود، کودتای آمریکایی تعبیر نمی‌شود!
در حالی که آمریکا از رئیس‌جمهور غیرقانونی خودخوانده در ونزوئلا حمایت کرده و برخی دیگر از کشورهای همسو با آمریکا نیز به روش ایالات متحده رفتار کرده‌اند، اما می‌بینیم که رسانه‌های جریان سیاسی خاص و شخصیت‌های سیاسی این طیف در ایران نیز آشوب‌ها و اغتشاشاتی که آمریکا به آن دامن می‌زند، با نام انقلاب از آن یاد می‌کنند.
چنین واکنشی از سوی این جریان سیاسی خاص شگفت‌انگیز نیست چراکه همین جریان، تحولات غرب آسیا به ویژه سوریه را بهار عربی نام گذاری کرد و سرنگونی دولت اسد را نیز خواستار شد. حتی حمایت جمهوری اسلامی ایران از دولت و ملت سوریه را یک اقدام اشتباه دانست و از این سیاست انتقاد کرد.
کودتا در آمریکای لاتین سابقه دیرینه دارد، کودتاهای سخت و نرم در کشورهای این منطقه جغرافیایی بسیار اتفاق افتاده است که همه آنها را آمریکا تدارک دیده است.
مخوف‌ترین و خونبارترین کودتایی که در یکی از کشورهای آمریکای لاتین اتفاق افتاد کودتا در شیلی بود که با برنامه‌ریزی آمریکا و سازمان سیا دولت قانونی آلنده با ناراضی تراش و ایجاد اعتصابات عمومی و سپس کودتا از سوی پینوشه فرمانده ارتش شیلی سرنگون شد و به قتل رسید. هزاران نفر از مردم شیلی به دست ارتش پینوشه قتل‌عام شدند.
کشورهای دیگری هم در این منطقه با توطئه کودتا درگیر بودند که همه آنها از سوی آمریکا برنامه‌ریزی شده است. ونزوئلا کشوری در آمریکای لاتین است که یکی از کشورهای همسو با جمهوری اسلامی ایران در سیاست‌های نفتی و جهانی است.
کاراکاس بارها در سازمان ملل به نفع ایران رأی داده است و حتی از بسیاری از کشورهای همسایه ایران با تعهدتر است. اکنون نیز این کشور دچار توطئه آمریکایی شده است و نیازمند حمایت سیاسی است.
نمی‌توان کشوری را یافت که درگیر یک کودتای آمریکایی باشد آنگاه رسانه‌های یکی از کشورهای انقلابی و همپیمان او، از کودتا ابراز شادمانی کنند و آن را یک خیزش قهرمانانه تلقی کنند و سعی داشته باشند تا با انتشار اخبار دروغین در رسانه‌های خود، دامنه اعتراضات برخی از مردم معترض که ابزار دست عوامل نفوذی آمریکا شده‌اند، گسترش دهند و در لفافه سعی کنند آن را وارد ایران سازند.
پروژه ونزوئلا‌سازی ایران یکی از برنامه‌هایی بود که آمریکا و عوامل نفوذی آن در کشور پیگیری می‌کردند و هنوز هم درپی آن هستند.
ونزوئلا همچون سوریه برای جمهوری اسلامی ایران است، سوریه عمق استراتژیک ایران در غرب آسیا است که با درایت و هوشیاری نظام اسلامی و با مدیریت بی‌نظیر فرمانده سپاه قدس پس از ۸ سال جنگ توانست پیروز میدان نبرد با آمریکا، اسرائیل و عربستان سعودی در منطقه باشد.
ونزوئلا را نیز می‌توان عمق استراتژیک جمهوری اسلامی ایران در قاره آمریکا دانست چراکه همراهی و همسویی این کشور، هم در زمان هوگو چاوز رئیس‌جمهور فقید این کشور که با ترور بیولوژیکی به قتل رسید و چه در زمان مادورو رئیس‌جمهور کنونی ونزوئلا برادری خود را ثابت کرده است و در عالم سیاست هم به صلاح نیست که رسانه‌های یکطیف سیاسی خاص با گرایش چپ، از بروز کودتا و آشوب در یک کشور همپیمان شادمان باشند، اینگونه واکنش خائنانه و مشکوک است.
زمانی که یکی از روزنامه‌های جناح راست درباره خبر مرگ پادشاه عربستان با تیتر خبر مرگش منتشر شد، وزارت ارشاد و معاونت مطبوعاتی این روزنامه را جریمه کرده و از انتشار آن به مدت چند روز جلوگیری کردند در حالی که همان زمان روابط و مناسبات دو کشور تیره بود.
آیا اکنون نباید وزارت ارشاد، هیئت نظارت بر مطبوعات و معاونت مطبوعاتی به این موضوع مهم ورود کند و با چنین رسانه‌های برخورد قانونی نمایند؟! اتاق خبر ۲۴

https://siasatrooz.ir/vdcdk50f9yt0z56.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی