سه شنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۳
کد مطلب : 112049

اتفاقاً دولت خیلی هم کارآمد است!

دولت تدبیر و امید ناکارآمد نیست اتفاقاً بسیار هم کار آمد ادامه مطلب را بخوانید تا بدانید که چرا؟!...

دولت تدبیر و امید ناکارآمد نیست اتفاقاً بسیار هم کار آمد ادامه مطلب را بخوانید تا بدانید که چرا؟!
ناکارآمدی به معنی مدیریت غلط، تصمیمات اشتباه در تضاد با اقداماتی است که اکنون وجود دارد.
ناکارآمدی، به ضعف، نداشتن برنامه و تفکر در اداره کشور گفته میشود، خستگی مفرط در دولتمردان و نبود انگیزه و تحمل نداشتن برخی فشارهایی که وارد می شود و هر دولتی در دنیا ممکن است در چنین شرایطی قرار گیرد، ناکارآمد است.
اما زمانی که دولت مستقر بر خلاف جهت برنامه‌های کشور حرکت میکند و برای دستیابی به آنها فعال است و تلاش میکند، نمیتوان به این ناکارآمدی گفت، چنین رفتاری عین کارآمدی است البته از نوعی که دولت می خواهد نه آنچه که از سوی مجلس یا رهبری نظام اسلامی به دولت ابلاغ شده است.
دولت چرا از اجرای طرح ها و برنامه‌هایی که بر اساس قانون موظف به اجرای آنها است کوتاهی میکند و در عوض برنامه هایی را اجرا میکند که در تضاد با مصوبات و ابلاغیه هایی است که دریافت کرده است.
دولت تدبیر و امید کارآمد است، چرا که به خوبی توانسته سیاست‌های اقتصادی لیبرال سرمایه داری را که آرزوی مرحوم آقای هاشمی رفسنجانی بود و در زمان ریاست جمهوری او نیز اقتصاد سرمایه داری می رفت تا در ایران اجرا شود، دنبال می‌کند و تاکنون توانسته بسیاری از برنامه‌های صندوق بین المللی پول و بانک جهانی را در کشور پیاده کند.
دستاوردهای دولت تدبیر و امید ادامه سیاست‌های اقتصادی دوران مرحوم هاشمی رفسنجانی و سپس خاتمی رئیس دولت اصلاحات است که با پیروزی محمود احمدی نژاد در انتخابات ۸۴ وقفه‌ای در اجرای برنامه‌های لیبرال سرمایه داری در ایران افتاد که با حضور آقای روحانی در جایگاه ریاست جمهوری با سرعت در حال اجرا است تا بتواند عقب ماندگی‌ها را جبران کند.
تصور این که برجام قرار بود همه مشکلات اقتصادی کشور را حل کند، یک خیال بچگانه بود، چرا که برجام نیز در راستای پیاده کردن خواسته های سرکردگان نظام سرمایه داری دنیا اجرا شد.
«نورمالیزاسیون» کردن جمهوری اسلامی ایران از آنجا کلید زده شد که نامزد انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ با شعارها و وعده های اقتصادی بر سر توافق هسته ای مردم را به سوی خود جذب کرد و پس از آن بود که با علم دست نیافتن به اهداف اقتصادی برجام که اصلی ترین اهداف توافق است، دستاورد سازی های دیگری برای آن انجام شد.
دنیا به حقانیت ایران پی برد، مردم جهان به غیر قابل اعتماد بودن آمریکا یقین کردند، سایه جنگ از سر ایران برداشته شد، جامعه جهانی اکنون ایران را در جایگاه کشوری صلح طلب می داند، ایران باید جایگاه خود را در جامعه جهانی پیدا کند و از این دست دستاوردهای برجام که همگی نشان دهنده آن است که ایران در زمان دولت تدبیر و امید در اندیشه هضم شدن در جامعه جهانی است.
فشار برای پیوستن به اف ای تی اف و اجرای کنوانسیون هایی که باعث می‌شود جمهوری اسلامی ایران بر اساس آنچه که در قوانین این نهاد وجود دارد، محدودیت‌های بیشتری را تحمل کند چرا که اگر می خواهد یک کشور عادی و نرمال از دیدگاه آمریکایی ها باشد باید برخی رفتارها و تصمیمات خود را کنار بگذارد.
اصرار و فشار دولت برای پیوستن به اف ای تی اف، همان خواسته‌ای است که آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها دنبال می‌کنند، در حالی که قوانین اف ای تی اف ایران را خلع سلاح می کند.
بر اساس کنوانسیون های این سازمان و آنچه که آنها اعلام کرده‌اند، جمهوری اسلامی ایران باید حمایت از حزب الله لبنان، حماس و جهاد اسلامی فلسطین را قطع کند، نیروهای خود را از سوریه خارج کند، به مردم یمن کمک نکند، با عراق نیز روابط نزدیک نداشته باشد.
تحولات و اتفاقاتی که در عراق و لبنان افتاده، در همین زمینه است، آمریکایی‌ها و صهیونیست ها با دلارهای سعودی سعی دارند این دو کشور را در شرایط ناامنی مطلق قرار دهند و اعتراضات را به سوی ایران بکشانند و عامل بحران در این دو کشور را جمهوری اسلامی معرفی کنند.
حال که ایران برای تن دادن به خواسته‌های آمریکا مقاومت می کند، باید مؤلفه‌های قدرت را از او گرفت و یکی از مؤلفه‌های قدرت جمهوری اسلامی ایران، روابط عمیق و راهبردی میان کشورهایی همچون، عراق، سوریه لبنان و یمن است.
کاهش قدرت ایران در منطقه و سپس در داخل، برنامه آمریکا برای تضعیف جمهوری اسلامی و سپس وادار کردن ایران به اجرای خواسته های ایالات متحده است و در این راه به نظر می‌رسد دولت تدبیر و امید با سیاست های اعمالی خود خوب همراهی کرده خواه عمدی بوده یا سهوی! 

نویسنده:اتاق خبر ۲۴

https://siasatrooz.ir/vdceew8zojh8z7i.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی