مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری استان یزد از سرمایه‌گذاری خطرپذیر ۱۹۰ میلیارد ریالی این صندوق در ۱۴ طرح تاکنون خبر داد و گفت: در پنج مورد از این طرح‌ها با بازگشت ۳۰ تا ۳۰۰ درصدی سرمایه با موفقیت خارج شده‌ایم. محمد سپهر در نشست مجازی با خبرنگاران که از طریق سامانه برخط خانه مطبوعات استان یزد برگزار شد، صندوق پژوهش و فناوری یزد را اولین صندوق این حوزه در کشور خواند و تصریح کرد: صندوق پژوهش و فناوری استان یزد اواخر سال ۱۳۸۳ با سرمایه ۱۰ میلیارد ریال تاسیس و راه‌اندازی شد. وی با بیان این که این صندوق یک صندوق عمومی، سهامی خاص و مستقل است، گفت: این صندوق هم‌اکنون با سرمایه ۴۰۰ میلیارد ریال دارای ۱۷۷ سهامدار از جمله پارک علم و فناوری یزد، دانشگاه یزد، دانشگاه علوم پزشکی یزد و دیگر دانشگاه‌های استان، تعدادی از شرکت‌های بزرگ مانند پیشگامان و الگوریتم، سازمان‌های تخصصی و صنفی و تعدادی از اعضای هیات علمی دانشگاه‌هاست.
سپهر در ادامه اعطای تسهیلات، صدور ضمانت‌نامه و نیز سرمایه‌گذاری ریسک‌پذیری از وظایف این صندوق خواند و گفت: از ابتدای فعالیت صندوق تاکنون ۳۵۰۰ فقره تسهیلات جمعاً به مبلغ ۱۷۰۰ میلیارد ریال به متقاضیان شامل شرکت‌های فناور دانش‌بنیان و غیردانش‌بنیان، خلاق و استارت‌آپ‌ها پرداخت شده است.
وی با بیان این که خوشبختانه صندوق یزد از صندوق‌های پژوهش و فناوری شاخص و موفق در کشور محسوب می‌شود، گفت: تسهیلات مصوب سال گذشته صندوق ۷۰ میلیارد ریال بوده که حدود ۶۰ میلیارد ریال پرداخت شده و علاوه بر این نیز ۲۰۰ مورد صدور انواع ضمانت‌نامه‌های پیمان از طریق بانک‌های همکار به شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه کرده است. این مسئول با اشاره به سرمایه‌گذاری خطرپذیر این صندوق در طرح‌های فناور، تصریح کرد: هرچند این نوع سرمایه‌گذاری در کشورمان تقریباً نوپاست ولی دلیل توسعه برخی کشورهای پیشرفته ذکر می‌شود و متاسفانه تا چند سال اخیر حداقل در استان یزد مغفول مانده بود ولی در همین مدت صندوق پژوهش و فناوری استان در ۱۴ طرح ورود کرده که در پنج مورد از آنها با بازگشت سرمایه ۳۰ تا ۳۰۰ درصدی با موفقیت خارج شده است. وی با اشاره به سرمایه گذاری خطرپذیر این صندوق به مبلغ ۱۹۰ میلیارد ریال، از شکست قطعی دو مورد از این طرح‌ها خبر داد و افزود: هفت طرح دیگر نیز همچنان در جریان است و برای امسال نیز هدف‌گذاری صورت گرفته است تا در طرح‌های جدیدی سرمایه‌گذاری صورت گیرد.
سپهر در پایان با اشاره به شیوع کرونا و حمایت‌های این صندوق از شرکت‌های فناور و دانش بنیان، گفت: از آغاز شیوع کرونا تاکنون قریب به ۱۳۰ میلیارد ریال تسهیلات سرمایه در گردش به شرکت‌های آسیب دیده از کرونا یا آنهایی که در حوزه تولید ملزومات مبارزه با کرونا فعالیت داشتند، پرداخت شده است که ۷۵ میلیارد ریال آنها تنها مربوط به همان ماه اول شیوع بیماری یعنی اسفند ۹۸ بوده است.

https://siasatrooz.ir/vdcefp8zvjh8zei.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی