پنجشنبه ۱۶ دی ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۰
کد مطلب : 98107
معاون اول قوه قضاییه:

برخی بگویند هزینه انتخابات ریاست جمهوری را از کجا آوردند

برخی بگویند هزینه انتخابات ریاست جمهوری را از کجا آوردند

سخنگوی قوه قضاییه با اشاره به اینکه اگر می‌خواهیم صحبت از شفافیت کنیم فریبکاری نکنیم گفت: آیا دولت همه قراردادها را به‌صورت شفاف مطرح می‌کند، قطعاً نه؛ مثلا در برجام خیلی چیزها را نگفتند ولی وقتی افشا می‌شد و یا آمریکایی‌ها می‌گفتند مجبور به اطلاع‌رسانی می‌شدند.
حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی‌اژه‌ای معاون اول قوه قضاییه گفت: این روزها مطلبی را می‌شنویم که از یک جهت بسیار خوب است و از جهت دیگر برخورد ابزاری می‌شود، می‌گویند باید شفاف باشد خب این بسیار خوب است؛ اما در برخی موارد و اینکه شفافیت با شفافیت‌نمایی فرق دارد. انتخابات که پیش می‌آید برخی شفاف‌نمایی می‌کنند و از بحث شفافیت استفاده ابزاری می‌کنند.

آیا دولت در همه قراردادهای خود شفافیت دارد؟
وی ادامه داد: در خیلی از موارد آیا مسایل طبقه‌بندی شده را در هر مرحله‌ای می‌شود باز کرد؟ آیا شورای امنیت ملی همه مصوبات خود را اعلام می‌کند؟ یا دولت همه قراردادهای خود را اعلام می‌کند؟ در برجام خیلی از حاشیه‌ها بود که بعداً لو رفت، در مورد فیش‌های حقوقی مردم از همه ما خصوصاً دولت سوال دارند، مثلاً می‌گویند همه بانک‌های دولتی ما سودده هستند یا زیان‌ده؟ کسی پیدا نمی‌شود بگوید همه سود ده هستند. کسانی که از این شرکت‌ها و بانک‌هایی که سودده نبودند پاداش میلیاردی گرفتند چرا موضوع بسته شد؟
اژه‌ای افزود: خیلی مسایل در مراحلی قابل شفافیت نیست، اگر می‌خواهیم صحبت از شفافیت کنیم فریبکاری نکنیم. اگر بخواهیم کارها درست شود باید صداقت را همراه شفافیت کنیم.
وی ادامه داد: من از قول ایرنا مطلبی را دیدم که رئیس‌جمهور گفته حساب‌های قوه قضاییه باید شفاف شود کسانی که می‌دانند و حق را می‌پوشانند بدانند مسایل حساب‌های قوه کاملا شفاف است، نمایندگان مجلس اسناد آن را دیده‌اند. 

فشارها به قوه‌قضاییه تا انتخابات ادامه دارد
معاون اول قوه قضاییه گفت: از سال ٧٤ تا امروز همه در جریان هستند و موضوع روشن است. من تحلیلم این است یک فشار مضاعفی را بر قوه قضاییه و برخی نهادها وارد می‌کنند و تا زمان انتخابات ادامه می‌دهند. علت این است قوه دارد با دانه‌درشت‌ها، آقازاده‌های متخلف و صاحبان قدرت برخورد می‌کند.
وی افزود: شما نگاه کنید طی هفته‌های گذشته چه کسانی بازداشت شدند، بسیاری از تخلفات از سیستم بانکی است به جای اینکه آن را درست کنند این حرف‌ها را می‌زنند. برخی از همین آقایان که اخیرا بازداشت شدند ٦٠٠ تا هزار میلیارد بدهی دارند، یک نفر که الان پرونده‌اش باز است در چند ماه بیش ٦٠٠ چک برگشتی داشته است.

چرا بدهی بانک‌ها به دولت و دولت به بانک مرکزی را شفاف نمی‌کنید؟
محسنی‌اژه‌ای گفت: چرا نباید اسامی اینها اعلام شود، حیف که قانون اجازه نمی‌دهد اسم ببرم. خب چرا بدهی بانک‌ها به دولت و دولت به بانک مرکزی را شفاف نمی‌کنید؟ اینها منابع ما را از بین می‌برد یا یک سرقت ضبط ماشین؟ سرقت ضبط ماشین بد است و آن فرد مجرم و باید با او برخود شود اینها بد نیست؟
وی افزود: ایرنا باز از قول روحانی نقل کرده ما حاضریم یک سامانه برای دخل و خرج دولت راه‌اندازی کنیم، خب چرا نمی‌کنید؟ چه کسی جلوی شما را گرفته است. یا دیگری ادعا کرده حاضریم منابع انتخاباتی مان را شفاف کنیم. به شرط اینکه بقیه هم این کار را کنتد چرا شرط می‌گذارید خب شما انجام دهید.

می‌خواهند با فشار به قوه دست از مبارزه با دانه‌درشت‌ها برداریم
معاون اول قوه قضاییه گفت: اینها می‌خواهند قوه را تحت فشار قرار دهند تا دست از مبارزه با دانه‌درشت‌ها برداریم؛ شما اگر ١٠٠٠ سارق معمولی را بگیرید صدای هیچ کسی درنمی اید ولی وقتی یک بدهکار ٦٠٠ یا ١٠٠٠ میلیاردی را می‌گیرید قضیه فرق می‌کند. این فشارها از داخل و خارج بیشتر خواهد شد و احتمالا تا انتخابات ادامه خواهد داشت.
اژه‌ای تصریح کرد: الان از شما می‌پرسم برای ستاد انتخاباتی ریاست جمهوری یک نفر چقدر پول لازم است قطعا بالاتر از ٢٠ میلیارد؛ خب شما بگویید این پول از کجا آمده؟
به گزارش فارس، حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای که در همایش تخصصی معاونین و روسای ادارات مبارزه با سرقت پلیس آگاهی سخن می‌گفت: نیروی انتظامی را نهادی پر ماموریت از لحاظ کثرت و هم از لحاظ تنوع دانست.

سرقت اولین اتهام کیفری در کشور است
وی ادامه داد: خوشحالیم که ناجا رو به بالندگی و پیشرفت است و این را مردم هم قبول دارند هرچند که انتظارات وجود دارد. موضوع مبارزه با سرقت بسیار با اهمیت است، براساس آمار اولین اتهام کیفری در دادگستری‌های سراسر کشور سرقت است. سرقت موضوع مهمی است که باید از ابعاد مختلف به آن پرداخته شود و باید دید چه عاملی باعث می‌شود فرد دست به سرقت بزند.
معاون اول قوه قضاییه گفت: در این سرقت خود فرد سارق زیان می‌برد، مالباخته زیان می‌برد و جامعه هم متضرر می‌شود بنابراین بررسی موضوع سرقت و مبارزه با آن به شدت حائز اهمیت است.
وی تصریح کرد: گاهی یک فرد به دلیل سرقتی که از او شده همه زندگی‌اش مختل می‌شود، همچنین حیثیت نظام خدشه‌دار می‌شود اینها بخشی از آثار زیان بار سرقت است.
اژه‌ای گفت: وقتی جرم توسعه یابد و سارق حرفه‌ای شود جرایم دیگری هم اتفاق می‌افتد، مثلا فرد همراه سرقت مرتکب قتل یا تجاوز می‌شود.

فقر و بیکاری و گرانی از عوامل دزدی است
معاون اول قوه قضاییه گفت: آیا در این رابطه تنها یک دستگاه وظیفه دارد؟ وقتی صحبت از افزایش سرقت می‌شود ممکن است ذهن‌ها به این سمت برود که ناجا یا قوه قضاییه به وظایف خود عمل نکرده‌اند. آیا واقعاً این درست است؟
وی گفت: چرا یک نفر دزد می‌شود؟ هیچ‌کس منکر این نمی‌شود که یکی از عوامل دزدی فقر و بیکاری و گرانی است.

رفع شکاف طبقات اجتماعی وظیفه دولت است
اژه‌ای گفت: نامساعد بودن محیط تحصیل، کار و خانواده، نبودن در کنار پدر و مادر در طفولیت و نوجوانی است آیا این عوامل در اختیار قوه قضاییه و ناجا است؟ رفع بیکاری و فقر و فرهنگ سازی در اختیار قوه قضاییه و نیروی انتظامی است؟ دولت وظیفه دارد نسبت به این شکاف طبقاتی که ایجاد می‌شود برنامه ریزی کند، اگر کسی توانست بیش از ٦٠ میلیون به عنوان دریافت حقوق از دولت داشته باشد و یک نفر فقط بخواهد با پول یارانه زندگی کند شکاف خیلی عمیق می‌شود.
معاون اول قوه قضاییه گفت: وقتی فرد گرفتار می‌شود و پول درمان یا سیر کردن شکم نداشته باشد ممکن است علی رغم میل باطنی دست به سرقت بزند. اگر بیکاری و شکاف طبقاتی و برخی دیگر از مسایل فرهنگی و اقتصادی را پیگیری نکنیم قطعا پلیس و قوه قضاییه نمی‌تواند سرقت را ریشه‌کن کند.
وی گفت: از سوی دیگر خود مالباخته و صاحب مال هم مسئولیت دارد سازنده اتومبیل، ساختمان یا هرچیز دیگر اگر مسایل امنیتی را رعایت کند باز موثر است. طبیعتاً دستگاه قضایی باید مسئولیت خود را به بهترین شکل انجام دهد و اگر قانون نیاز به اصلاح دارد صورت گیرد.

معرفی مجرم به جامعه باعث کاهش جرم است
اژه‌ای گفت: یکی از عواملی که باعث کاهش جرم می‌شود معرفی مجرم به جامعه است فردی بیش از هزار میلیارد تومان را که با دوز و کلک برده حالا می‌خواهیم معرفی کنیم، می‌گوییم «ج.م» خب این یعنی چه؟ مردم مسخره می‌کنند. تلویزیون جرات پخش تصویر سارق مسلح را ندارد.
وی ادامه داد: اگر قانون اجازه می‌داد که معرفی شوند هم به نفع مردم و پلیس و قوه قضاییه بود هم به ضرر مجرم. دادگاه‌ها علنی است؛ اما نه خبرنگار می‌تواند چیزی منتشر کند نه رسانه ملی اجازه دارد چیزی پخش کند. این اشکال قانون است.
معاون اول قوه‌قضاییه در ادامه به بحث جرم اشاره کرد و گفت: در اثبات جرم فقط اقرار مجرم کافی نیست علم قاضی هم نیاز است از یک سلسله مراتب که موجب علم قاضی می‌شود در آگاهی غفلت می‌شود چون صرفا فرد اقرار کرده است.
اژه‌ای افزود: یکی از مسایلی که گاهی مشکل ایجاد می‌کند این است که فرد شاکی است و از سرقتی که شده رنج می‌کشد، زمانی که پرونده به دادسرا یا دادگاه می‌رسد رضایت می‌دهد البته اینکه رضایت می‌دهند خوب است، به خصوص برای مجرمین فاقد سابقه اما وقتی فرد رضایت داد دیگر جنبه خصوصی از بین می‌رود و جنبه عمومی جرم می‌ماند.
وی گفت: اما موضوع این است که گاهی شاکی از روی ترس و به خاطر تهدید و با بی‌میلی رضایت می‌دهد باید یک فکری شود و از مواردی است که باید برای آن در همین جلسات راهکار پیدا شود. اگر مواردی وجود دارد که مجرم حرفه‌ای است و تکرار دارد از گزارش یک نسخه هم برای من ارسال کنید.

https://siasatrooz.ir/vdcefz8o.jh8v7i9bbj.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی

شکوفه احمدی
شعر حبیب رضا غفّاریان شیرازی شهروند نمونه مشهد
خطاب به سران فتنه
ای مایه فتنه و نفاق ، ای حامی منکر ، سکوت
مولای ما علی است ، سنگ مَحَک به نام اوست
هزار گدا مُرد و یکی نام و نشان نداشت
بهتر ز تو ، که کوله بارت پُر از گناه است
رحمان محمدی اصل
با سلام : اینکه آقای دکتر روحانی گفته باید قوه قضائیه ابعاد پشت پرده فساد بابک زنجانی و همدستان وی را افشاء و شفاف سازی کند اموال ملت ایران چگونه و توسط چه کسانی در اختیار بابک زنجانی قرار گرفته و این اموال الان کجاست؟ در این خصوص حق با آقای رئیس جمهور است و جا دارد از ایشان به خاطر دفاع از حقوق عمومی تشکر نموده و یقیناً مسئولین دستگاه قضایی نیز اطلاع دارند که بازی با حروف الفباء و عدم افشاء جزئیات فسادهای مالی وهمچنین عدم افشاء دست های پشت پرده ملت را واقعاً خسته کرده و مهمتر اینکه آیا دستان پشت پرده مجازات می شود یا نه ؟ آیا اموال ملت از دستان پشت پرده پس گرفته می شود یا نه ؟ و ... ملت را حقیقتاً به شکّ و تردید انداخته و نسبت به رفتار اخفاگری قوه قضائیه معترض هستند و عقلاً ، شرعاً و قانوناً دستگاه قضایی باید بجای اخفاء گری ، نتیجه رسیدگی خود را به اطلاع مالباخته که ملت هستند برساند و امّا باید به آقای روحانی خاطر نشان کرد که بهتر است بعنوان رئیس جمهور ملت خواهان افشاء دستان پشت پردۀ تمامی فسادهای مالی و میزان مجازاتی که مفسدان متحمل شده اند و همچنین آیا اصل پول ملت از همه مفسدان گرفته شده یا نه ؟ شفاف سازی و به اطلاع مردم برساند و مضافاً تأکید می کنم آقای روحانی همانطور که حق مردم است بدانند اموالشان چگونه و توسط چه کسانی در اختیار بابک زنجانی قرار گرفته و این اموال الان کجاست؟ یقیناً حق همین مردم نیز هست که بپرسند دولت به چه حقی به مدیران خود حقوق نجومی پرداخت کرده و قطعاً حق همین مردم نیز هست که بدانند پرونده بزرگترین فساد بانکی به مبلغ 13271 میلیارد تومان از بانک تجارت کرمان با حمایت کدام وزیر و چگونه در بانک مرکزی حل فصل شد و همینطور حق همین مردم است که بدانند مدیران متخلف بانک مرکزی به چه حقی از مورخ 9/4/92 تا به امروز هزاران میلیارد از بیت المال مسلمین را بدون دریافت هیگونه سود به همین مفسدان بانک تجارت پرداخت کرده و پرداخت می کنند مگر پول ملت ارثیه پدرشان است که بی حساب و کتاب بذل و بخشش می کنند مگر دولت نمی بیند که بیش از نیمی از ملت ایران بدلیل سیاست های غلط اقتصادی و یا تقسیم نا عادلانه ثروت های ملی چنان با فقر مالی روبرو شدند که زنده زنده در قبرستان می خوابند یا به جهت فرسودگی قطارهای کشور زنده زنده در آتش می سوزند و اگر می بینند که مدیران وی همچنان بیت المال مسلمین را غارت و به این گروه مفسد پرداخت می کنند به چه دلیل مانع غارت بیت المال نمی شوند شماره تماس 09149303937
رحمان محمدی اصل
باسلام
مدیریت محترم خبر گزاری سیاست روزاینجانب به عنوان یک ایرانی ضمن پیگیری نتیجه حقوق های نجومی از آن مدیریت محترم تقاضا دارم در دفاع از حقوق عمومی لطفاً انتقاد حقیر را منتشر نمائید تا آقای رئیس جمهور به ملت ستم دیده و مالباخته ایران توضیح دهند مدیران متخلف بانک مرکزی به چه حقی از مورخ 9/4/92 تا به امروز هزاران میلیارد از بیت المال مسلمین را بدون دریافت هیچ گونه سود به مفسدان بانک تجارت کرمان پرداخت نموده اند مفسدانی که در دوهه گذشته بیشترین تخلفات مالی کشور و بزرگترین فساد بانکی را مرتکب شده اند و دولت در جهت حمایت از این مفسدان فساد 13271 میلیارد تومان را با معدل گیری به مبلغ 70 میلیارد کاهش دادند با این حال چرا باید بیت المال را به نفع همین مفسدان مصادره کند
رحمان محمدی اصل
با سلام
بزرگترین اختلاس ایران، فساد مالی بانک تجارت کرمان به مبلغ 13271میلیارد تومان است که در آذر ماه 93 وزیر اقتصاد از آن رونمایی کرد ولی علی رغم گذشت چند سال تا کنون اسم اختلاس کننده این فساد بزرگ افشاء نشد چون دستگاههای نظارتی و قضایی با مخفی کاری و لاپوشانی از افشاء اسم این گروه مفسد جلوگیری نمودند و قطعاً روشن است که با لاپوشانی و مخفی کاری و همچنین با ذکر حروف الفبا نمی شود با فساد مبارزه نمود و یقیناً روشن است تا زمانیکه این لاپوشانی ها و مخفی کاریها ادامه داشته باشد فساد در کشور گسترش پیدا خواهد کرد ، مضافاً گسترش فساد در کشور نیز روشن می نماید مبارزه فساد در کشور عملاً صرفاً یک شعار بوده و دروغی بیش نیست ، علی ایحال گفتنی است که این گروه فاسد در بیش از دو دهه گذشته بیشترین تخلفات مالی و بزرگترین اختلاسها را مرتکب شده و همواره توانسته با استفاده از اعمال نفوذ خود بعد از کشف هر یک فسادهایی که مرتکب شده سریع با لاپوشانی و مخفی کاری از رسانه ای شدن اسم خود جلو گیری و بعد با تکیه بر اعمال نفوذ خود از میزان ارقام فساد ارتکابی کاسته تا جوّ روانی حاکم در جامعه را از بین برده وسپس با نهایت سوء استفاده از اعمال نفوذ خود در دستگاههای نظارتی و قضایی، عمل مجرمانه را از اختلاس به تخلف تغییر داده و با این شیوه در هیچ یک از فسادهایی که مرتکب شده هرگز تن به مجازات نداده که با بررسی فساد بانک تجارت کرمان این مهم به وضوح دیده می شود، لذا تأکید می گردد این گروه مفسد با استفاده از این شگرد خاصّ توانسته در دو دهه گذشته به راحتی منابع ملی را بنا حق تصاحب ، بیت المال مسلمین و درآمدهای عمومی کشور را چپاول و ثروت های ملی را غارت نموده و با پول ملت به بزرگترین غول اقتصادی کشور تبدیل شده ولی با این حال اسم این گروه مفسد هرگز در زمره اختلاس گران ایران ذکر نگردیده و شایان ذکر است تاکنون دست درازی این گروه فاسد به بیت المال قطع نشده و آخرین اختلاسی را که از مورخ 9/4/92 در بانک مرکزی شروع نموده بودند هنوز جریان دارد و این سئوال را ایجاد می کند که در پشت پرده این گروه مفسد دست کدام یک از مسئوال بلند پایه کشور است که نمی گذارد با این گروه برخورد شود لذا تقاضا دارم اسم این گروه فاسد را افشاء و در رأس اختلاس گران ایران ذکر کنید ضمناً مستندات دهها تخلف مالی بزرگ این گروه مفسد در اختیار اینجانب می باشد شماره تماس 09149303937
شکوفه احمدی
متأسفانه در حال حاضر بعضی از خواص بدون بصیرت کارهایی مانند عدم توجه دکتر مصدق به نامه حضرت آیت الله کاشانی در روز قبل از کودتا انجام می دهند که هر موقع انسان به یاد آن می افتد از حماقت محض آنها خنده اش می گیرد.
شکوفه احمدی
از سخنان حبیب رضا غفّاریان شیرازی شهروند نمونه مشهد : بهشتی مظلوم زیست مظلوم مُرد و خار چشم دشمنان اسلام بود و سرانجام این بنی صدر به ظاهر انقلابی و پُر ادعا بود که با لباس زنانه از کشور جمهوری اسلامی ایران پا به فرار گذاشت.
شکوفه احمدی
از سخنان حبیب رضا غفّاریان شیرازی شهروند نمونه مشهد : متأسفانه در حال حاضر بعضی از خواص بدون بصیرت کارهایی مانند عدم توجه دکتر مصدق به نامه حضرت آیت الله کاشانی در روز قبل از کودتا انجام می دهند که هر موقع انسان به یاد آن می افتد از حماقت محض آنها خنده اش می گیرد.
شکوفه احمدی
از سخنان حبیب رضا غفّاریان شیرازی شهروند نمونه مشهد : چهار نفر با یک روش کاملا یکسان با کودتای همان افرادی سرنگون شدند که خودشان به آنها قدرت دادند... در شیلی آلنده به دست ژنرال پینوشه ... در ایران دکتر مصدق به دست زاهدی ... در مصر مرسی به دست السیسی ... و باز در مصر جمال عبد الناصر به دست سادات معاون اول جمال عبدالناصر که در ابتدا به ظاهر خیلی انقلابی بود..... اما مطمئن باشید که در کشور جمهوری اسلامی ایران به علت حضور ولایت مطلقه رهبری ، امریکا و نوکران منافق و فتنه گر آن و افرادی که در داخل و خارج کشور بخصوص در رسانه ها و سازمانهای فرهنگی فعالیت می کنند و نان به نرخ روز می خورند هیچ غلطی نمی توانند بکنند.
شکوفه احمدی
شعر حبیب رضا غفّاریان شیرازی شهروند نمونه مشهد
خطاب به سران فتنه
ای مایه فتنه و نفاق ، ای حامی منکر ، سکوت
مولای ما علی است ، سنگ مَحَک به نام اوست
هزار گدا مُرد و یکی نام و نشان نداشت
بهتر ز تو ، که کوله بارت پُر از گناه است
رحمان محمدی اصل
. نامه سرگشاده شماره : 96/166/ ق.ص
بسمه تعالی تاریخ : 21 / 1 /96
جناب آقای جهانگیری معاون اول محترم ریاست جمهوری
با سلام و احترام و با عرض تبریک بمناسبت ولادت با سعادت ابر مرد حق و عدالت تاریخ ، امام علی (ع) ، با توجه به اینکه جنابعالی مورخ 19/1/96 در همایش اقتصاد مقاومتی و توسعه روستایی با تأسف اظهار نمودید آنها که می‌گویند افتتاح‌ها پروژه ها در آستانه انتخابات جنبۀ تبلیغاتی داشته و ... ، بدانند که خدا و قیامتی نیز هست ! لذا امید است خود جنابعالی نیز با در نظر گرفتن خدا و قیامت جهت تنویر افکار عمومی به سئوالات ذیل پاسخ دهید.
1- آقای دکتر جهانگیری همانطور که استحضار دارید حدوداً 30 درصد از عملیات ساخت و ساز پروژه مسکن مهر از دولت قبل به دولت یازدهم منتقل و با اینکه عده کثیری از خلق الله ، تمامی حاصل دسترنج خود را به امید صاحبخانه شدن به دولت پرداخت نموده بودند ولی وزیر مسکن دولت یازدهم با بی توجهی به اوضاع وخیم متقاضیان مسکن مهر مخالف تکمیل این پروژه ملی شده و تبدیل به مطالبه عمومی گردید و رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار رئیس‌جمهوری و اعضای هیئت دولت در شهریور 93 فرمودند «اگر احتمالاً با اصل طرح مسکن مهر یا نحوه‌ تزریق اعتبارهای بانکی به آن مخالفتی وجود دارد، اما این را هم بدانیم که اکنون چند میلیون نفر چشم ‌انتظار تکمیل مسکن مهر هستند و باید این کار به‌ طور جدی پیگیری شود و به اتمام برسد.» با این حال جناب وزیر نه تنها هیچ اقدامی نسبت به تکمیل این پروژه نکرد بلکه مورخ 15 بهمن 93 در بازدید از فرودگاه مهرآباد در پاسخ به سوال دبیر کمیته مطالبه حق مسکن، با اظهار نظری تاسف آور عنوان کرد : «مسکن مهر طرح مزخرفی است» وهمچنان پروژه های نیمه‌کاره مسکن مهر در زیر باد و باران مستهلک و بر هزینه های آن به همراه افزایش هزینه های دستمزد و تورم روز افزون مصالح ساختمانی به پروژه افزود شد که بی تردید بار مالی آن به متقاضیان مسکن مهر که همگی از قشر آسیب پذیر جامعه هستند منتقل گردید ، تا اینکه در 19 فروردین 96 در آستانه انتخابات آقای سعید غفوری مدیرعامل شرکت عمران پردیس اعلام داشت مشکلات منابع مالی پروژه رفع شده و تعداد کارگران و عوامل اجرایی مسکن مهر در پردیس به 10 برابر رسیده لذا سرعت تکمیل واحدها 6 برابر خواهد شد ، آیا این یک مانور انتخاباتی نیست ؟
2- آقای دکتر جهانگیری همانطور که مستحضرید یکی از شعارهای مهم انتخاباتی دولت یازدهم مهار تورم و تثبیت قیمت ها بود که پس از روی کار آمدن با تغییر دادن متغییرهای اقتصادی اندکی نرخ رشد تورّم را کُند کرد ولی کشور را دچار رکود اقتصادی توأم با تورم روبرو و نتوانست از رکود خارج سازد لذا در مذاکرات 5 + 1 به امید بر چیده شدن تحریم ها و ایجاد رونق اقتصادی ، قبل از راستی آزمایی با اعتماد به طرف مقابل به توافق برجام اقدام و بموجب آن نتیجۀ تلاش شهدای هسته ای کشور را تخریب ولی با بد عهدی آمریکا ، برجام هیچ دست آوردی بجزء امکان افزایش بیش از دو برابری صادرات نفت خام و میعانات گازی و مواد پتروشیمی نداشته و بنابر اعلام مدیرکل امور بین‌الملل بانک مرکزی (وجوه حاصل از فروش این محصولات نیز به دلیل وجود محدویت های پولی و بانکی به کشور منتقل نگردیده و بانک مرکزی با جابجایی حسابها و پرداخت اعتبارات اسنادی به وارد کننده و فعالان اقتصادی از این وجوه استفاده و صرف تامین واردات برای کشور ‌شد) و بدینوسیله کالاهای متعددی بی رویه وارد بازار ایران شده و کشور را بیش از پیش دچار بحران رکود اقتصادی نمود و بیش از 80 درصد از واحدهای تولیدی را متوقف و ملت را بیکار کرد بطوریکه 4 وزیر در نامه ای به دولت هشدار دادند که (اگر به صورت ضرب‌الاجل و براساس قواعد حاکم در شرایط بحران اتخاذ تصمیم نگردد، بیم آن می‌رود که رکود موجود تبدیل به بحران و آنگاه بی‌اعتمادی شود که برای زدودن آثار آن شاید مدت‌ها وقت لازم باشد) و دولت برای خروج کشور از رکود ، چند هزار میلیارد از منابع ملی را جهت فروش خودروهای بی کیفیت دو شرکت ایران خودرو و سایپا تزریق نمود که باید پرسید آیا تولید داخلی محدود به خودرو شده و بخش خصوصی کل کشور محدود به این دو شرکت بوده و رکود فقط در این دو شرکت بود که دولت منابع ملی و انرژی خود را صرف فروش محصولات این دو شرکت کرد؟ چه عاملی موجب گردید دولت در دوران رکود با بی توجهی به اوضاع اقتصادی کشور و با بی توجهی به وضع اسف بار ملت، فقط برای پر نمودن جیب سهامداران عزیز این دو شرکت خودرو ساز تلاش نمود ؟ و چرا دولت از اواخر سال 95 یعنی بعد از شروع بحث های انتخاباتی مبالغی از طریق سیستم بانکی به برخی از واحدهای تولیدی نیمه تعطیل پرداخت نمود؟ آیا واقعاً این رفتارها حاکی از مانور انتخاباتی نیست؟
3- آقای دکتر جهانگیری همانطور که استحضار دارید یکی از وعده های مهم انتخاباتی دولت یازدهم ریشه کن کردن فساد بود ولی همانطور که ملاحظه می کنید برخلاف وعدۀ دولت همچنان این قصۀ پرغصه در کشور ادامه داشته و گسترش مفاسد اقتصادی بیش از مبارزه با آن شده و در دوران دولت یازدهم ارقام فسادهای مالی نسبت به گذشته خیلی درشت تر گردید که در این میان فساد بانک تجارت کرمان به مبلغ 13271 میلیارد تومان بیش از بقیه حائز اهمیّت بوده و نقل آن مفید فایده است ، آقای دکتر صرفنظر از اینکه دولت یازدهم به مدیران خویش حقوق های نجومی پرداخت و ... همانطور که اطلاع دارید اشخاصی با علم به اینکه ریالی در حساب خود نزد بانک تجارت موجودی نداشته ، با این حال عالمانه و عامدانه و با سوء نیت قبلی از سال 85 تا 92 ( با صدور670 فقره چک بلامحل جمعاً به مبلغ 12700 میلیارد تومان وجه نقد را به همراه تعدادی ضمانت نامه های بانکی بدون پشتوانه به مبلغ 571 میلیارد تومان ، تنها از بانک تجارت شعبه تختی کرمان خارج نموده) و در شهریور92 کشف گردید ولی مدیران دولتی از افشاء آن جلوگیری و همچنین از تشکیل پرونده قضایی نیز خودداری نموده و بیش از 4 ماه در اداره نظارت بانک مرکزی برای حل و فصل آن تلاش نمودند و نهایتاً با گزارش سازمان بازرسی کل کشور کرمان ، موضوع به دستگاه قضایی ارسال ولی مدیران دولت دست از حمایت این گروه مفسد برنداشته و با ارسال گزارش های مفصلی به دستگاه قضایی ارقام فساد را به 70 میلیارد کاهش داده و اعلام نمودند اصل و جرائم مربوط به فساد بانک تجارت کرمان را ، بانک مرکزی با نرخ 34 درصد از این گروه مفسد دریافت نموده ، که در این خصوص به اطلاع می رساند صورتهای مالی حسابرسی شدۀ این بانک خصوصی فاسد ، خلاف اظهارات مسئولین بانک مرکزی ثابت می نماید ، ولی آنچه بیش از این فساد بزرگ مهمّ است قبل از آنکه دست این گروه مفسد از بانک تجارت کوتاه شود بانک مرکزی از منابع ملی که در اختیار مدیران آن بانک بوده بیش از 9 هزار میلیارد ، بدون سود و بدون کارمزد به این گروه مفسد پرداخت نمودند و همانطور که مستحضرید بر اساس ضوابط و مقررات جاری کشور، در صورتیکه هریک از بانکها مبلغی از منابع بانک مرکزی اضافه برداشت نمایند، ولو در راستای اجرای سیاست های دولت و... بانک مرکزی به میزان بدهی بانک مربوطه ، با نرخ 34 درصد جریمه ای به صورت روزشمار محاسبه و از بانک بدهکار دریافت می نماید و با اینکه حساب جاری این بانک غیر قانونی نزد بانک مرکزی از خرداد ماه 92 خالی بوده ، با این حال بانک مرکزی از مورخ 9/4/92 تا به امروز ، هزاران میلیارد از منابع ملی را به این بانک غیر قانونی پرداخت و تاکنون ریالی جریمه از این بابت دریافت ننموده ، که یقیناً برای جنابعالی مسلّم است برخلاف تصور مدیران دولت ، بیت المال مسلمین و منابع ملّی مختصّ مفسدان اقتصادی نبوده و ارثیه پدری مدیران نیز نمی باشد که بی حساب کتاب به مفسدان بذل بخشش کنند ، لذا با ارسال تصویر نامه شماره :94/144/ ق.ص مورخ 29 /8 /1395 تقاضا دارم همانطور که جنابعالی به منتقدان دولت یازدهم خدا و قیامت را یادآوری نموده اید خود نیز با در نظر گرفتن خدا و قیامت به سئوالات فوق پاسخ شفاف داده و راهنمایی فرمائید کدام یک از موارد فوق با فلسفه وجودی خدا و قیامت سازگاری دارد ؟ والسلام علیکم و رحمته الله و برکاته . رحمان محمدی اصل
رحمان محمدی اصل
آقای روحانی قول ریشه کن کردن فساد را داد آمار و ارقام فساد بیشتر شد و اکنون که قول ریشه کن کردن فقر را می دهد لرزه بر جان ملت افتاده که نکند مبارزه با فقر هم مثل مبارزه با فساد موجب ازدیاد فقر ملت شود ؟