سه شنبه ۲۴ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۲:۱۰
کد مطلب : 117639
درباره دیدار سید حسن با رهبری پیرامون انتخابات ریاست جمهوری

نجات از دام اصلاح طلبان

نجات از دام اصلاح طلبان

حضرت آیت الله خامنه‌ای در ۵ مهر ماه سال ۱۳۹۵ در درس خارج فقه به موضوع دیدار یکی از شخصیت‌هایی که سابقه ریاست جمهوری هم داشت اشاره کردند و در این سخنان به توصیه‌ای که به او کرده بودند اشاره کردند.
آن شخص فردی جز محمود احمدی نژاد نبود که در دیداری که با حضرت آیت الله خامنه‌ای داشت در باره نامزد شدن در انتخابات نظر ایشان را جویا شده بود. هر چند پذیرفتن توصیه رهبری از سوی سید حسن خمینی، ‌یک برد برای او محسوب می‌شود چرا که اصلاح طلبان که تفکر لیبرال سرمایه داری دارند،‌ اینجای ماجرا را نخوانده بودند.
در طول رهبری حضرت آیت الله خامنه‌ا ی نمونه‌ای یافت نمی‌شود که ایشان از فردی خاص در انتخابات ریاست جمهوری حمایت کرده باشند و همواره رهبر انقلاب در سخنانشان بر مسئله مشارکت حداکثری تأکید کرده‌اند و به مصداق‌ها هیچ اشاره‌ای نداشته‌اند. حتی ایشان رأی خود را نیز تاکنون آشکار نکرده‌اند وحتی گفته‌اند؛ هیچکس از رأی من مطلع نخواهد شد.
رویه‌ی ثابت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در ملاقات‌هایی که به درخواست برخی نامزدها انجام می‌شود پس از شنیدن سخنان نامزدها به بیان نکاتی درباره‌ی مسائل کلان کشور در افق آینده می‌پردازند و با تأکید بر اینکه نفیاً یا اثباتاً نظری درباره‌ کاندیداتوری افراد ندارند جمله‌ای را با مضمون زیر خطاب به همه‌ی این افراد می‌فرمایند:«نه می‌گویم بیایید، نه می‌گویم نیایید و تکلیفی نمی‌کنم.»
حضرت آیت الله خامنه‌ای در درس خارج فقه به دیدار احمدی نژاد اشاره می‌کنند که پیش از این دیدار جاشیه‌هیا از سوی رئیس جمهور پیشین و هواداران او شکل گرفته بود که نیاز به روشنگری و پاسخ داشت.
ایشان در سخنان خود در درس خارج فقه که در مهر ماه سال ۹۵ بیان شد درباره آن دیدار چنین فرمودند؛ خب بله، یک نفری، یک آقایی آمده پیش من، من هم به ملاحظه‌ی صلاح حال خود آن شخص و صلاح حال کشور به ایشان گفتم که شما در فلان قضیه شرکت نکنید. نگفتیم هم شرکت نکنید، گفتیم صلاح نمی‌دانیم ما شما شرکت کنید. این را گفتیم. خب یک چیز عادی است. انسان بایستی آن چیزی را که می‌بیند و می‌فهمد و فکر می‌کند که به نفع برادر مؤمن‌اش است باید به او بگوید دیگر. ما هم اوضاع کشور را خب، غالباً بیشتر از اغلب افراد آشنا هستیم. آدم‌ها هم، بخصوص آدم‌هایی که صدها جلسه با ما نشستند و برخاستند، بیشتر و بهتر از دیگران می‌شناسیم. با ملاحظه‌ی حال مخاطب و اوضاع کشور به یک آقایی انسان توصیه می‌کند که آقا شما اگر در این مقوله وارد شدید، این دو قطبی در کشور ایجاد می‌شود. دو قطبی در کشور مضرّ است به حال کشور. من صلاح نمی‌دانم شما وارد بشوید. بله، این چیز خیلی مهمی که نیست. این یک چیز خیلی طبیعی است، خیلی ساده است. بله، ما این توصیه را به یکی از آقایان، به یکی از برادران کردیم. خب حالا این مایه‌ی اختلاف بشود بین برادران مؤمن، یکی بگوید فلانی گفته، یکی بگوید نگفته، یکی بگوید چرا پشت بلندگو نگفته؟ خب حالا این هم پشت بلندگو.
خبر دیدار سید حسن خمینی با رهبر معظم انقلاب که این روزها بحث نامزدی او در رسانه‌های اصلاح طلب پیگیری می‌شود، منتشر شد که در آن خبر گفته شد سید حسن خمین درباره نازمدی خود در انتخابات ریاست جمهوری نظر حضرت آیت الله خامنه‌ای را جویا شد. در این خبر به نقل از رهبر معظم انقلاب به سید حسن خمینی توصیه شد که نامزد انتخابات ریاست جمهوری نشود، توصیه‌ای که هیچ تکلیفی در آن نیست و تنها یک توصیه است که بنا بر تشخیص ایشان به صلاح حجت الاسلام سید حسن خمینی است. البته در خبر منتشر شده،‌ گفته شد که او این توصیه را پذیرفته است در حالی که می‌توانست نپذیرد و بر اساس نظر خود عمل کند،‌اما زمانی که شخصیتی چون سید حسن خمینی به رهبر انقلاب رجوع می‌کند و موضوع نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری را مطرح می‌کند،‌حتماً برای او نظر رهبری مهم است در عیر این صورت با ایشان مطرح نمی‌کرد. تبعیت او از توصیه رهبری نکته‌ای است که باید به آن اشاره کرد.
موضوع بسیار ساده و بدون حاشیه است که البته اگر از سوی خانواده سید حسن خمینی رسانه‌ای هم نمی‌شد چه بسا مناسب‌تر می‌بود اما در هر صورت این تبعیت ارزشمند است چرا که جریان فکری حامی سید حسن خمینی آن اعتقادی که او به ولایت فقیه دارد را ندارد.
جریان سیاسی اصلاح طلب که بازنده و ناکام در میان افکار عمومی ایران است سعی دارد تا با ترفندهای گوناگون جایگاه اجتماعی خود را در میان مردم باز یابد،‌ متوسل شدن به سید حسن خمینی نیز در چارچوب بازی انتخاباتی آنها است.
جریان افراطی اصلاح طلب در این سیاست خود قرار بود نام حجت الاسلام سید حسن خمینی را در کنار دیگر نامزدهای خود در انتخابات ریاست جمهوری قرار دهد تا وجهه خود را بازیابد و در بزنگاه از او بخواهد که به نفع نامزد قطعی اصلاح طلبان کنار بکشد. البته باید به این مسئله نیز اشاره کرد که احتمال احراز صلاحیت سید حسن خمینی به خاطر رجل سیاسی نبودن وجود دارد اما اصلاح طلبان با علم به این موضوع بر ورود او به عرصه انتخابات اصرار داشتند.
در واقع اصلاح طلبان در پی جمع آوری رأی حجت الاسلام سید حسن خمینی در سبد خود بودند،‌ اما اگر هم این سناریو اجرا می‌شد،‌ سابقه منفی این طیف سیاسی در اذهان مردم به خاطر حمایت از دولت تدبیر و امید در دو دوره ریاست جمهوری آقای روحانی مانع بزرگی بر سر راه پیروزی آنها در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ است.
مردم با وعده‌هایی که اصلاح طلبان و نامزدی که آنها از او حمایت کردند به آقای روحانی رأی دادند و اکنون می‌بینند که از آن وعده‌ها خبری نیست و شرایط اقتصادی کشور بدتر از گذشته شده است.
فضای انتخاباتی در کشور در حال شکل گیری است،‌ دو طرف در حال فعالیت هستند اما مهمترین نکته در این دور از انتخابات علاوه بر انتخاب فردی انقلابی با مدیریت جهادی،‌مشارکت حداکثری مردم است.
گرچه مشکلات اقتصادی بر حضور مردم تأثیر گذار است اما مردم باید در این دور از انتخابات،‌ انتخابی آگاهانه داشته باشند تا بار دیگر دچار دولتی همچون دولت تدبیر و امید نشوند که حل همه مشکلات کشور را به آمریکا و اروپا گره زده است. پیروزی یک رئیس جمهور با تفکر لیبرال سرمایه داری در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ مشکلات را افزایش خواهد داد.

https://siasatrooz.ir/vdcexf8zojh8zpi.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی