چهارشنبه ۲۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۰:۴۲
کد مطلب : 96920
سردار شهید احمد غلامی در کنار سرداران شهید بعد از جنگ آرمید

شهادت؛ مزد مجاهدت «حبیبِ مقاومت»

تقدیر ثابت کرد شفای سردار در چشم بازکردن دوباره در تهران نبود بلکه شفا و بهبودی او در پیوستن به مجاهدینی بود که او ۳۷ سال در میدان جهاد بدرقه‌شان کرده اما از همراهی‌شان در شهادت جامانده بود.
به گزارش تسنیم، صبح دیروز مراسم تشییع پیکر مطهر سردار مدافع حرم، احمد غلامی در زادگاهش یعنی شهرری برگزار شد. مردم ری او را همچون سایر مدافعین حرم با بدرقه بی‌نظیر خود روی دستانشان با شعارهای لعن‌الله علی آل‌سعود، لعن‌الله علی آل‌یهود؛ این گل پرپر از کجا آمده، از سفر شام بلا آمده و لبیک یا زینب(س) تا حرم مطهر سیدالکریم(ع) تشییع کردند. صدای آشنای داوود شفیعی مداح اهل‌بیت(ع) آستان حرم حضرت عبدالعظیم مردم تشییع‌کننده را تشویق به خواندن نواهای معروف مدافعان حرم می‌کند و مردم هم یک صدا آن را زمزمه می‌کنند: این گل را به رسم هدیه، تقدیم نگاهت کردیم، حاشا اینکه از راه تو، حتی لحظه‌ای برگردیم، یا زینب(س)...
پیشکسوتان هشت سال دوران دفاع‌مقدس از مجمع رزمندگان لشکر ۱۰ سیدالشهدا(ع)، پاسداران سپاه سیدالشهدای استان تهران، رزمندگان لشکر فاطمیون با لباس‌های رزم این لشکر در دفاع از حرم و خانواده شهدای مدافع حرم همگی در مراسم تشییع حضور داشتند و با سردار شهید احمد غلامی وداع کردند. سردار سرتیپ دوم علی نصیری فرمانده سپاه سیدالشهدا(ع) در مراسم میزبانی می‌کرد و اجرای آن را زیر نظر داشت. در میانه مسیر سردار احمد دهقان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح که خود از فرماندهان هشت سال دفاع‌مقدس است، به جمعیت تشییع‌کننده پیوست.
وقتی کاروان تشییع‌کننده شهید به ورودی خیابان حرم رسید به احترام مجاورت با حرم، تابوت از ماشین پایین آمده و و طول خیابان را روی دستان مردم به سمت حرم طی کرد. بازار قدیم شاه عبدالعظیم(ع) به احترام تشییع شهید سردار غلامی همه یکپارچه مغازه را دقایقی تعطیل کرده و لامپ‌ها را خاموش کردند و هم‌صدا با جمعیت شعار دادند و سینه زدند. بنرهای مختلفی منقش به تصویر سردار شهید احمد غلامی در جای جای مسیر تشییع با یک جمله از مقام معظم رهبری خودنمایی می‌کرد: «شهدای مدافع حرم در زمان حیات خود از اولیای الهی به شمار می‌روند.»
پیکر مطهر سردار احمد غلامی به صحن متبرک آستان مقدس سید الکریم(ع) رسید و برای طواف دور ضریح مطهر وارد حرم شد. و جمعیت داخل صحن همچنان به نام حضرت سیدالشهدا(ع) و در مصائب حضرت زینب کبری(س) روضه خوانی می‌کردند.
سردار شهید احمد غلامی در سن ۶۵ سالگی جام شهادت را نوشید و مشتاقانه به سوی یاران شهیدش شتافت. او که به نسبت دیگر سرداران شهید مدافع حرم، در هنگام شهادت سن بیشتری داشت، همچون حبیب ابن مظاهر تا آخرین لحظه عمر بابرکتش مجاهدانه زیست و در راه خدا جهاد کرد.
سردار علی فضلی جانشین سازمان بسیج مستضعفین که سال‌ها در لشکر ۱۰ سیدالشهدا همرزم و همراه شهید احمد غلامی بود و اکنون به عنوان تنها فرمانده این لشکر که هنوز در قید حیات است به عنوان شهید زنده لشکر شناخته می‌شود، میکروفون به دست گرفت و درباره شهید غلامی چنین گفت: «کسی که با وجود آنکه سن حبیب ابن مظاهر را دارد اما همچون جوان‌های در رکاب ولایت در دهه امامت به شهادت می‌رسد. سردار احمد غلامی قریب به ۳۷ سال از بدو پیروزی انقلاب اسلامی در دفاع از آرمان‌های انقلاب جانانه جنگید و مقاومت کرد. او در مواجهه با ضدانقلاب و منافقین و تحمیل جنگ از کسوت‌های مختلف رزمنده، تک‌تیرانداز تا سلسله مراتب فرماندهی را تجربه کرد. حاج احمد از یاران صدیق جاویدالاثر احمد متوسلیان، شهید همت، شهید کلهر، شهید موحد دانش و شهید کاظم رستگار بود. بعد از دفاع‌مقدس حاج احمد غلامی برای تثبیت آرمان‌های دفاع‌مقدس روایت‌گری و اقدامات ارزشمند همراهی با کاروان‌های راهیان نور و انتشار فرهنگ بی‌بدیل قرآنی دفاع‌مقدس تلاش بسیاری داشت. جانشین لشکر ۱۰ سیدالشهدا از فرماندهان لشکر ۲۷ محمد رسول‌الله و فرمانده تیپ ۱۱۰ حضرت خاتم‌الانبیا(ص) بود که امروز به آرزوی دیرینه خود رسید.»
۱۱ روز کما در شهر حلب، قبل از شهادت همه اطرافیان سردار غلامی را به بازگشتش امیدوار کرده بود. به خصوص آنکه سطح هوشیاری او در آخرین روزهای کما، بالا رفته بود اما تقدیر او شهادت بود و چه تقدیری زیباتر از این. سردار فضلی هم به این نکته اشاره کرد و در میان سخنانش گفت: «حاج احمد غلامی چند روزی سخت مجروح و در کما بود، شرایط جسمی او به گونه‌ای بود که همه برای عافیتش دعا می‌کردند اما عزیزانی هم می‌گفتند که حیف است چیزی کمتر از شهادت روزی حاج احمد شود.»
همه برای اقامه نماز بر پیکر این شهید در داخل صحن حرم حضرت عبدالعظیم(ع) صف بستند، اما نه برای طلب رحمت برای او که او پیشتر با شهادتش مورد رحمت خدا قرار گرفته است بلکه برای طلب شفاعت از شهیدی که در میدان جهاد جانش را تقدیم اسلام کرد. بعد از نماز جمعیت رهسپار بهشت زهرا(ع) شد. پیکر مطهر از یادمان شهدای لشکر ۱۰ سید الشهدا(ع) به سمت قطعه ۲۹ توسط همرزمانش مجددا تشییع شد و در قطعه معروف به سرداران شهید بعد از جنگ و در جوار بزرگانی همچون شهید صیاد شیرازی، شهید داوود کریم و شهید ابوالفتحی به خاک سپرده شد و این بار نیز داستان سرداری از میدان مقاومت بعد از ۳۷ سال مجاهدت در جبهه‌های مختلف با شهادت رقم خورد و بسته شد. شهادت گوارایت باد سردار!

https://siasatrooz.ir/vdcfx1d1.w6dv0agiiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی