چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۷ - ۲۳:۴۳
کد مطلب : 106931
تجاوزات سعودی ‌محرومیت ۲۲ میلیون نفر از غذا را در پی داشته است

شهادت ۸۵ هزار کودک یمنی در قحطی

شهادت ۸۵ هزار کودک یمنی در قحطی

سازمان غیر دولتی "کودکان را نجات دهید " اعلام کرد تشدید جنگ در یمن به کشته شدن حدود ۸۵ هزار کودک بر اثر گرسنگی یا بیماری منجر شده است.
این سازمان در بیانیه ای اعلام کرد از آمارهای سازمان ملل متحد برای ارزیابی میزان مرگ ناشی از سوء تغذیه شدید و بیماری در کودکان کمتر از پنج سال استفاده کرده است. براساس آمارهاي این سازمان ، از آوریل ۲۰۱۵ تا اکتبر ۲۰۱۸ حدود ۸۴ هزار و ۷۰۱ کودک بر اثر گرسنگی یا بیماری در يمن جان خود را از دست داده اند. شمار زيادي از کودکان نيز براثر حملات مرگبار در این کشور فقیر شبه جزیره عربستان کشته شده اند.
تامر کرولوس مدیر سازمان «کودکان را نجات دهيم» در بیانیه ای اعلام کرد " ما از این موضوع که حدود ۸۵ هزار کودک بر اثر گرسنگی جان باخته اند ، وحشت زده شدیم. به ازای هر کودکی که بر اثر بمب و گلوله کشته می شود دهها کودک نيز بر اثر گرسنگی جان خود را از دست می دهند و اين در حالي است که می توان از آن جلوگیری کرد ".یکی از کارشناسان سازمان ملل متحد اوضاع معیشتی و بهداشتی یمن را به دلیل جنگ عربستان علیه این کشور، خطرناک خواند و گفت میلیون‌ها نفر در یمن به غذا دسترسی ندارند.خانم «آسترید استکلبرگ»، کارشناس سازمان ملل متحد گفت که مردم یمن در شرایط بسیار بدی زندگی می‌کند.
او که در همایش «ایجاد جوامع مسالمت‌آمیز در کشورهای درگیر با جنگ مانند سوریه، لیبی و یمن» سخنرانی می‌کرد، گفت: «بیش از ۲۲ میلیون نفر در یمن به غذا، درمان و نیازهای ضروری احتیاج دارند». کارشناس سازمان ملل متحد گفت که گزارش‌های متعلق به قشرهای مختلف جامعه یمن «دقیق» است و بسیاری از شهروندان این کشور در مرحله خطرناکی هستند. او افزود: «بیماری وبا میلیون‌ها نفر از شهروندان یمن را تهدید می‌کند و این بیماری بزرگترین بحرانی است که با آن درگیر هستند».
خانم آسترید استکلبرگ همچنین گفت که یمن بزرگترین کانون انتشار وباء در قرن بیست و یک است و باید با همکاری جمعی باید حل شود. ائتلاف سعودی و اماراتی از ابتدای سال ۹۴ به یمن حمله و این کشور را از زمین، دریا و آسمان محاصره کرد. حملات این ائتلاف به زیرساخت‌های یمن از جمله بیمارستان‌ها و محاصره سه سال و اندی، علاوه بر اینکه منجر به کشته شدن ۵۰ هزار نفر شده، موجب بروز بیماری واگیر وبا در شهرها و وقع قحطی در بسیاری از مناطق یمن شده است. ائتلاف زیر نظر عربستان از زمان آغاز جنگ یمن در آوریل ۲۰۱۵ تا فوریه ۲۰۱۷، به طور گسترده از بمب های خوشه ای در یمن بهره گرفته است اما پس از این تاریخ سازمان های بین المللی شواهدی را که تایید کند چنین حملاتی تکرار شده باشد دریافت نکرده اند که این امر بر اساس گزارش "گروه ناظر بر مین و مهمات خوشه‌ای" به دلیل مشکلات در مسیر جمع آوری ادله و مستندات در یمن بوده است زیرا در این مدت حضور سازمان های بین المللی در مناطق شمالی یمن به ویژه صعده و تعز بسیار دشوار بود با این حال بر اساس گزارش های رسمی جنبش انصار الله، ائتلاف عربستان پس از اول فوریه ۲۰۱۷ نیز در چهار حمله از بمب های خوشه ای بهره گرفت.
فعالان ضد جنگ در فرانسه در محکومیت ادامه جنگ یمن، تظاهرات اعتراض آمیز در برابر سفارت امارات عربی متحده در پاریس برگزار کردند. تظاهرات اعتراض آمیز در برابر سفارت امارات در پاریس به دعوت هشت سازمان مدافع حقوق بشر برگزار شد و شرکت کنندگان در آن از امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه خواستند تا محمد بن زاید آل نهیان ولیعهد امارات را برای توقف عملیات ارتش این کشور در یمن، زیر فشار قرار دهد.

https://siasatrooz.ir/vdchx-nzz23nvwd.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی