يکشنبه ۸ دی ۱۳۹۸ - ۲۱:۲۶
کد مطلب : 112213
پایان رزمایش مشترک دریایی ایران، روسیه و چین

کابوس وحشتناک آمریکا ادامه دارد

کابوس وحشتناک آمریکا ادامه دارد

رزمایش سه‌جانبه ایران، روسیه و چین با برگزاری رژه یگان‌های شرکت کننده در منطقه شمال اقیانوس هند پایان یافت اما کابوس آمریکایی‌ها پایان ندارد.
برگزاری رزمایش مرکب ایران،‌روسیه و چین در پهنه‌ بزرگی از دریای عمان و اقیانوس هند نشان دهنده قابلیت‌ و ظرفیت‌نظامی جمهوری اسلامی ایران است که توانسته دو کشور قدرتمند جهان را با خود هماره کند تا با برگزاری یک رزمایش دریایی نشان دهد که با وجود همه تهدیدات، تحریم‌های اقتصادی و فشارهای سیاسی می‌تواند جریانی را به راه بیندازد که دشمن را در یک کابوس وحشتناک فرو ببرد.
کابوس ائتلاف نظامی ایران، روسیه و چین که می‌تواند یک قدرت نظامی شکست ناپذیر را مقابل قدرت نظامی غرب تشکیل دهد از چشم کارشناسان سیاسی و نظامی آمریکا پنهان نمانده تا جایی که یکی از آنها درباره رزمایش مرکب ایران، روسیه و چین گفته است؛
«ما ۷۵ سال را صرف کردیم تا مطمئن شویم که روس‌ها و چینی‌ها ائتلافی تشکیل نمی‌دهند. ما از زمان دولت ریچارد نیکسون (رئیس‌جمهور پیشین آمریکا) هر کاری را کردیم تا مانع از نزدیک شدن دولت‌های چین و اتحاد جماهیر شوروی شویم و درنهایت هم توانستیم بین آنها جدایی بیندازیم.»
مک فارلند افزود: «مسئله دیگری که وجود دارد این است که ما نمی‌خواهیم روسیه با ایران متحد شود. روسیه کشوری محصور در خشکی است و به بنادر آب‌های گرم دسترسی ندارد. اگر با ایران در ارتباط باشد این دسترسی میسر می‌شود. قرار گرفتن این سه کشور در کنار یکدیگر، ظرفیت نظامی روسیه، موقعیت جغرافیایی و نفت ایران و ثروت و پیشرفت چین در زمینه فناوری، به‌ویژه اگر سه کشور بخواهند ائتلاف نظامی تشکیل دهند، یک سناریوی کابوس گونه کامل برای ما خواهد بود.»
قائم ‌مقام پیشین مشاور امنیت ملی آمریکا گفت: «رزمایش مشترک سه کشور نه‌تنها برای اعضای سازمان آتلانتیک شمالی (ناتو) بلکه برای ژاپن و کره جنوبی نیز نگران‌کننده است و این رزمایش بر همه ما تأثیر می‌گذارد و بر هر کشوری که با آن تجارت می‌کنیم.»
وی گفت: «همگی ما باید از رزمایش ایران، چین و روسیه نگران باشیم و این یک سناریوی آخرالزمانی است.»
سخنان و مواضع آمریکایی‌ها نشان می‌دهد که هر چه سریع‌تر باید میان سه کشور قدرتمند و تأثیر گذار ایران، روسیه و چین، یک ائتلاف و اتحاد نظامی مقابل پیشروی‌های آمریکا و ناتو در منطقه و جهان شکل بگیرد.
تشکیل یک اتحاد نظامی میان این سه کشور که هر یک به تنهایی چالشی برای آمریکا محسوب می‌شود، می‌تواند عاملی بازدارنده مقابل هر آنچه که ایالات متحده علیه صلح و امنیت منطقه غرب آسیا و خلیج فارس انجام داده و می‌دهد، عمل کند. برگزاری رزمایش دریایی مرکب ایران، روسیه و چین تا آن اندازه برای آمریکایی‌ها اهمیت دارد که واکنش‌های آنها نشان می‌دهد تا چه اندازه از آینده روابط نظامی سه کشور هراس دارند.
آمریکایی‌ها با وجودی که تلاش بسیاری را انجام دادند تا بتوانند یک ائتلاف نظامی در خلیج فارس با بهره گیری از رژیم‌های وابسته به خود تشکیل دهند،‌اما در این زمینه تاکنون هیچگونه موفقینی به دست نیاورده‌اند. رژیم‌ها عربی منطقه از سلاح‌های پیشرفته آمریکایی و اروپایی برخوردارند اما می‌بینیم که ارتش این رژیم‌ها در جنگ با مردم مظلوم یمن توانایی ندارند.
چنین رژیم‌هایی اگر هم در یک ائتلاف نظامی منطقه‌ای علیه ایران با محوریت آمریکا شرکت کنند، باز هم نباید انتظار داشته باشند که در صورت وقوع درگیری آمریکایی‌ها خود را در خط مقدم قرار دهند و یقین بدانند که سربازان آمریکایی مستقر در خلیج فارس نخستین نیروهایی خواهند بود که صحنه نبرد را ترک کرده و رژیم‌های وابسته عربی را تنها خواهند گذاشت.
رزمایش مشترک دریایی ایران، روسیه و چین، قدرت نمایی مقابل ماشین جنگی ایالات متحده و دیگر همپیمانان او در منطقه و حتی دیگر نقاط دنیا است.
جمهوری اسلامی ایران علیرغم تحریم‌های اقتصادی آمریکا و اروپا علیه خود،‌در زمینه نظامی با پیشرفت‌های بزرگی همراه بوده است و این پیشرفت‌ها با کمترین هزینه و بیشترین بازدهی نشان از توانایی‌هایی است که در جمهوری اسلامی ایران وجود دارد.
از سوی دیگر با توجه به توطئه‌هایی که از سوی آمریکا و دیگر دشمنان ایران اسلامی در عرصه اقتصادی و سیاسی دیده می‌شود، رزمایش مرکب ایران،‌روسیه و چین پیام روشنی به دشمنان دارد،‌پیامی که می‌گوید فتنه‌های سیاسی و اقتصادی در کشور هیچ تأثیری بر اقتدار جمهوری اسلامی ایران ندارد و این فتنه‌ها به زودی ایان می‌یابد و شکست آمریکا در فتنه‌ انگیزی علیه ایران، آنها را با چالش جدی هویتی روبرو خواهد کرد،‌هویتی که رو به نابودی است و نشانه‌های آن به روشنی دیده می‌شود.

https://siasatrooz.ir/vdchzinzx23nzid.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی