يکشنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۲
کد مطلب : 97561
رد پای کلینتون، اوباما و سورس در آشوب‌های خیابانی آمریکا پر رنگ‌تر شد

طراحان کودتاهای رنگی علیه ترامپ

طراحان کودتاهای رنگی علیه ترامپ

نتیجه صندوق‌های رای انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده در حالی نام ترامپ را به عنوان رئیس جمهور جدید امریکا معرفی کرد که روند تحولات از طراحی‌ها برای هدایت اعتراض‌های مردمی به ساختار انتخاباتی آمریکا جهت منافع بازندگان انتخابات حکایت دارد.
انتخابات سال ۲۰۱۶ آمریکا هفته گذشته در حالی برگزار شد که نتایج انتخابات و نیز واکنش مردمی مغایر با دوره‌های گذشته بود. از یک سو برخلاف تحرکات گسترده رسانه‌ای ساختار حاکم بر آمریکا برای به قدرت رسیدن کلینتون رای مردم به فردی مغایر با ساختار بود که نتیجه آن نیز پیروزی ترامپ بود. از سوی دیگر پس از اعلام نتایج انتخابات خیابان‌های آمریکا صحنه اعتراض‌های مردمی شد که همچنان ادامه دارد که واکنش نیروهای امنیتی و پلیس نیز سرکوب اعتراض‌ها بوده است.
آنچه محور اعتراضهای مردمی بوده اعتراض به ساختار حاکم بر آمریکا و بی‌اعتمادی به نظام انتخاباتی است چنانکه چند ایالت با رای الکترال برای کل جامعه آمریکا تصمیم‌گیری می‌کنند. آنچه بر میزان اعتراض‌های مردمی افزوده زخم‌های کهنه‌ای است که از سوی ساختار آمریکا بر جامعه وارد شده که از آن جمله سلطه سرمایه داران بر ۹۹ درصد جامعه و در عین حال نژادپرستی ریشه‌ای است که تبعیض را بر بخش‌های عمده‌ای از جامعه آمریکا تحمیل کرده است.
این تبعیض چنان بوده که در طول یک سال گذشته بیش از هزار نفر که عمدتا سیاه پوست بوده‌اند به دست پلیس به قتل رسیده‌اند که ساختار سیاسی، امنیتی و قضایی آمریکا به سادگی از کنار آن گذشته و حتی به سرکوب اعتراض‌های مردمی پرداخته‌اند.
مجموع این فرآیند‌ها در حالی زمینه ساز اعتراض‌های خیابانی بوده که گویا برخی شکست خوردگان انتخابات برآنند تا سوار بر موج اعتراض‌ها از سیاست فشار از پایین، چانه زنی از بالا برای امتیازگیری و باج‌گیری از ترامپ بپردازند.
این روزها در حالی خیابان‌هـــای آمریــکا اعتراض‌های مردمی به ساختار انتخاباتی است که اوباما و کلینتون با مواضع و اظهار نظرهای خود به دنبال تحریک مردم و ایجاد آشوب‌های خیابانی برای انتقام‌گیری از ترامپ هستند.
اعلام نتایج انتخابات آمریکا در حالی با پیروزی ترامپ رقم خورد که اعتراض به ساختار انتخاباتی زمینه ساز برخی اعتراض‌های مردمی شد در حالی که شکست خوردگان این انتخابات بویژه کلینتون و اوباما با هدایت اعتراض‌های مردمی به آشوب‌های خیابانی به دنبال امتیازگیری از ترامپ و حتی گرفتار سازی آمریکا در بحران‌های داخلی برای به شکست کشاندن دوران ریاست جمهوری ترامپ هستند. این رویه زمانی آشکارتر می‌شود که اسناد از نقش سورس پدر کودتاهای رنگی در حمایت از کلینتون حکایت دارد.
در همین چارچوب رئیس‌جمهور آمریکا در آستانه آخرین سفر اروپایی خود تصریح کرد که در دوران ریاست‌جمهوری «دونالد ترامپ»، آمریکا باید مراقب باشد که رو به انزوا نرود و با همپیمانان خود همکاری کند. «باراک اوباما» رئیس‌جمهوری آمریکا در آستانه آخرین سفر کاری خود به اروپا تصریح کرد که آمریکا باید در دوران ریاست‌جمهوری «دونالد ترامپ» در مقابل منزوی شدن مقاومت و با همپیمانان خود همکاری کند.پایگاه «نیشن» گزارش کرد، اوباما در مصاحبه با روزنامه یونانی «کاتیمرینی» گفت: «بهترین شانس پیشرفت ما، مقاومت در مقابل میل به در خود فرورفتن می‌باشد و در عوض باید ارزش‌های مشترک خود را تقویت کنیم و وارد همکاری با کشورهای دیگر شویم تا بتوانیم تضمین کنیم که نهادهای سیاسی و اقتصادی ما، امنیت و رفاهی که شایسته مردم ما است را ارائه می‌کنند». وی بارها ترامپ را منزوی کننده آمریکا در جهان عنوان و خواستار مقابله مردم با وی شده است. از سوی دیگر در اقدامی تحریک آمیز، کلینتون نامزد شکست‌خورده انتخابات آمریکا می‌گوید از سر گیری تحقیقات در مورد ایمیل‌های او، موجب شده تا نتیجه انتخابات به نفع رقیبش تمام شود.«هیلاری کلینتون» نامزد شکست‌خورده انتخابات آمریکا روز شنبه ناکامی‌اش را به گردن رئیس اداره تحقیقات فدرال آمریکا (اف. بی. آی) انداخت.
«جیمز کومی» رئیس اف‌. بی. آی دو هفته مانده به انتخابات آمریکا، اعلام کرد که بررسی ایمیل‌های کاری کلینتون که با حساب شخصی ارسال شده‌اند، بار دیگر به جریان افتاده است. هرچند وی این پرونده را دو روز مانده به انتخابات مختومه اعلام کرد، اما کلینتون می‌گوید همین شوک باعث شده تا روند مثبت تبلیغات وی با خلل مواجه شود. در این میان یک شبکه روسی با استناد به ایمیل‌های فاش شده رئیس ستاد انتخاباتی «هیلاری کلینتون» که ویکی‌لیکس‌ آنها را هک کرده بود، گزارش کرد که سازمانهای تحت حمایت «جورج سوروس»، پشت پرده تظاهرات «ضد ترامپ» در آمریکا هستند.در میان ایمیل‌های «جان پادستا» رئیس ستاد انتخاباتی کلینتون که ویکی‌لیکس آن را هک کرده بود، یک سند راهبردی وجود دارد که نشان می‌دهد برخی از اعتراضات ضد
«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور منتخب آمریکا توسط گروه تحت حمایت «جورج سوروس» میلیاردر آمریکایی و پدر انقلاب‌های رنگی سازماندهی می‌شود.شبکه راشاتودی در اینباره گزارش کرد، پایگاه اینترنتی « MoveOn.org» بیانیه‌ای را چند روز پیش در خصوص اعتراضات آمریکا علیه ترامپ منتشر کرد که در ان نوشته بود: «صدها آمریکایی و دهها سازمان به صورت آرام مقابل کاخ سفید و در شهرها و شهرستان‌های سراسر کشور تجمع کنند تا از این طریق علیه ضدزن بودن، نژادپرستی، اسلام هراسی و بیگانه‌هراسی موضع بگیرند».طبق این گزارش، در میان ایمیل‌های پادستا سند راهبردی در خصوص وب‌سایت MoveOn.org وجود داشت که از وب‌سایت تحت حمایت سورس است.
«مارکو گاسیک» یک مفسر انگلیسی-صربستانی به راشاتودی اعلام کرد: «آنهایی که اقدامات تحریک کننده انجام می‌دهند و بسیاری از آنها برای سازمانهای سورس کار می‌کنند به معترضان بی‌گناه خط می‌دهند و شاید تعداد اندکی از این معترضان بی‌گناه، توسط ترامپ در معرض خطر باشند و این در حالی است که ترامپ از زمان پیروزی در انتخابات، کاری به جز توصیه به وحدت نکرده باشد».لازم به ذکر است آمارهای مقدماتی نشان میدهند میزان مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری سال جاری آمریکا در پایین‌ترین رقم طی ۲۰ سال گذشته قرار دارد. لازم به ذکر است رهبران اعتراضات در آمریکا علیه انتخاب دونالد ترامپ به عنوان رئیس جمهور بعدی این کشور می‌گویند آماده سازماندهی اعتراضات طولانی مدت مانند جنبش اشغال
وال استریت هستند. رسانه‌های محلی می‌گویند هزاران نفر از مردم لس‌آنجلس به پارک مک‌آرتور آمده و علیه «دونالد ترامپ» رئیس جمهور منتخب آمریکا تظاهرات می‌کنند. روزنامه آمریکایی «یو اس ای تودی» به دنبال پیروزی «دونالد ترامپ» در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا نوشت، نیمی از مردم آمریکا احتمالاً پیروزی ترامپ را جشن می‌گیرند اما باقی مردم این کشور از جدایی از آمریکا حرف می‌زنند.
در این گزارش به تلاش مردم ایالت «کالیفرنیا» برای جدایی از آمریکا اشاره کرد و نوشت آیا اینها بازندگان رنجیده هستند یا اینکه فرصت‌طلبانی هستند که می‌خواهند از این فرصت برای جدا شدن از آمریکا استفاده کنند؟ طبق این گزارش، برای برخی از مردم کالیفرنیا و ایالات غربی آمریکا که برای شکست هیلاری کلینتون ناراحت هستند، جاده پیش رو روشن است: از شکست‌ها جدا شوند و بدون وابستگی به بقیه کشور، به موفقیت برسند.بسیاری از اهالی کالیفرنیا در شبکه اجتماعی «توییتر»، کمپینی را با هشتگ «کالیگزیت» (خروج کالیفرنیا از آمریکا) آغاز کردند.

https://siasatrooz.ir/vdchzmnw.23nq-dftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی