جمعه ۲۸ آذر ۱۳۹۳ - ۲۱:۵۹
کد مطلب : 90424
شكست ديگر صهيونيست‌ها در مجمع عمومي سازمان ملل رقم خورد

راي ۱۸۰ کشور به حق فلسطین در تعیین سرنوشت

راي ۱۸۰ کشور به حق فلسطین در تعیین سرنوشت

در حالي ۱۶۲ كشور در نشست ژنو، نقض گسترده حقوق فلسطينيان به دست رژيم صهيونيستي را محكوم كردند كه ۱۸۰ کشور از مجموع ۱۹۳ عضو مجمع عمومی سازمان ملل متحد به پیش‌نویس قطعنامه‌ای تحت عنوان «حق ملت فلسطین در تعیین سرنوشت خود» رأی مثبت دادند.
در شكستي ديگر براي صهيونيست‌ها و دستاوردي ديگر براي جبهه مقاومت، ۱۸۰ کشور از مجموع ۱۹۳ کشور عضو مجمع عمومی سازمان ملل متحد به پیش‌نویس قطعنامه‌ای تحت عنوان «حق ملت فلسطین در تعیین سرنوشت خود» رای مثبت دادند.
ریاض منصور نماینده ناظر دائم دولت فلسطینی در سازمان ملل متحد با اعلام این مطلب افزود: این رای‌گیری تدام حمایت‌های بین‌المللی شبه‌گروهی از حق ملت فلسطین در تعیین سرنوشت خود بود. این قطعنامه بار دیگر بر حق ملت فلسطین در تعیین سرنوشت خود از جمله حق داشتن یک دولت مستقل تاکید کرد و از همه کشورها، سازمان‌های بین‌المللی و آژانس‌های تخصصی وابسته به سازمان ملل خواست تا همچنان به حمایت از مردم فلسطین و کمک به آنان برای نیل به حقوقشان ادامه دهند.
قطعنامه یاد شده بار دیگر ساخت دیوار حایل در فلسطین را محکوم کرده و آن را مانع بزرگی بر سر راه حق تعیین سرنوشت ملت فلسطین دانست. این قطعنامه البته بر طرح ایجاد دو دولت در فلسطین تاکید کرده است و ادامه مذاکرات سازش را هم ضروری دانسته و تاخیر در آن را اشتباه مي‌داند با این وجود ۶ کشور از جمله آمریکا، کانادا، میکرونیزیا، بالاو، جزایر مارشال و ناورو به همراه نماینده رژیم اشغالگر قدس به آن رای منفی دادند و ۴ کشور کامرون، تونگا،‌ سودان جنوبی و پاراگوئه به آن رای ممتنع دادند.
از سوي ديگر نمایندگان ۱۲۶ کشور جهان در کنفرانس ژنو از رژیم اسرائیل خواستند تا به توافقنامه‌های ژنو متعهد باشند و حقوق بشر در فلسطین اشغالی را محترم بشمارند. در بیانیه برگزار‌کننده اجلاس ژنو آمده است: شرکت‌کنندگان در کنفرانس درباره یک متن مشترک به توافق رسیدند که اصول اساسی قوانین انسانی بین‌المللی را تعیین می‌کند که این اصول تأکید دارد همه امضاکنندگان توافقنامه چهارم ژنو ملزم هستند تا به مفاد آن درخصوص حمایت از غیرنظامیان در جریان جنگ عمل کنند. با وجود اینکه رژیم اسرائیل و آمریکا یکی از ۱۹۶ امضاکننده توافقنامه‌های ژنو هستند، این کنفرانس را تحریم کرده‌اند.
چهار توافقنامه ژنو، توافقنامه‌های بین‌المللی در ارتباط با حمایت از حقوق بشر در حالت جنگ یا اشغالگری است.نكته قابل‌توجه آنكه چوركين نماینده دائم روسیه در سازمان ملل تاکید کرد که مسکو حاضر است تا از پیش نویس قطعنامه پیشنهادی فلسطین برای تشکیل یک کشور مستقل فلسطینی حمایت کند. پیش‌نویس قطعنامه پیشنهادی اردن به شورای امنیت به این مساله اشاره مي‌کند که اسرائیل باید تا پایان سال ۲۰۱۷ میلادی از اراضی اشغالی فلسطین عقب‌نشینی کرده و سازش بین اسرائیل و فلسطین در مدت یک سال برقرار شود.
در اين ميان «متئو گلد» سفیر انگلیس در فلسطین اشغالی، تشکیل دولت مستقل فلسطینی و تصویب آن در شورای امنیت را به نفع امنیت رژیم صهیونیستی دانست.
در اين ميان براي سست كردن اراده مقاومت فلسطين و فرافكني جهت پنهان‌سازي شكست اسرائيل در سازمان ملل و نشست ژنو؛ مدیر امور سیاسی - نظامی وزارت جنگ رژیم صهیونیستی به حمایت دولت‌های عربی در سرکوب انتفاضه قدس اذعان کرد. «عاموس گیلعاد» مدیر امور سیاسی - نظامی وزارت جنگ رژیم صهیونیستی اذعان کرد که تعدادی از دولت‌های عربی، این رژیم را در سرکوب تحرکات اخیر قدس کمک کرده‌اند اما نامی از این دولت‌ها نبرد.
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نيز گفت که «پیش‌نویس قطعنامه پیشنهادی به سازمان ملل درباره فلسطینی چیزی نیست که بتوانیم از آن حمایت کنیم». آمريكا در حالي از صهيونيست‌ها حمايت مي‌كند كه وزیر جنگ رژیم صهیونیستی دستور تخلیه پایگاه‌های نظامی در برخی از مناطق کرانه باختری را به منظور گسترش شهرک‌سازی‌ها صادر کرد. نكته قابل‌توجه آنكه دفتر وزارت خارجه انگلیس در بیانیه‌ای اعلام کرد که علی‌رغم تصمیم دادگاه عمومی اروپا (EGC) برای حذف حماس از لیست گروه‌های تروریستی، موضع انگلیس در قبال این گروه مقاومت اسلامی همچنان بدون تغییر باقی می‌ماند.
اين در حالي است كه صهيونيست‌ها به تجاوزگري ادامه مي‌دهند چنانكه یکی از مقامات ارتش رژیم صهیونیستی در جبهه شمال در فلسطین اشغالی ادعا کرد که جنگ با حزب‌الله نزدیک شده است. شهرک‌نشینان صهیونیست‌ نيز در تازه‌ترین جنایت خود، یک کودک فلسطینی را در کرانه باختری زیر گرفتند. در همين حال كري وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد که واشنگتن هیچ مشکلی با پیش‌نویس قطعنامه فلسطینیان در سازمان ملل برای تشکیل دولت مستقل فلسطین ندارد، به این شرط که این مسئله بر تنش‌ها دامن نزند. از سوي ديگر نتانياهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی توسل تشکیلات خودگردان فلسطین به سازمان ملل را «اقدام یکجانبه» خواند و هشدار داد که این اقدامات سبب تسلط حماس بر کرانه باختری خواهد شد.
وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی اقدام فلسطینی‌ها در ارائه طرح پایان اشغالگری این رژیم در کرانه باختری را «جنگ» خواند و خواستار اقدام تلافی جویانه تل‌آویو برای منحل کردن تشکیلات خودگردان شد. خبر ديگر آنكه رسانه‌های اسرائیلی از به صدا درآمدن آژیر خطر حملات راکتی در نزدیکی نوار غزه خبر داده و اعلام کرده‌اند که ارتش این رژیم‌ در حال بررسی این مسئله است.
منابع خبري اعلام كردند نخست‌وزیر رژیم ‌صهیونیستی از سوی بازرس حزب «لیکود» به سوءاستفاده از منابع مالی این حزب متهم شده است، که این اتهام در صورت اثبات می‌تواند به کنار گذاشته شدن وی از رهبری این حزب منجر شود.
به نوشته روزنامه صهیونیستی «جروزالم‌پست»، «شای گالیلی» بازرس حزب حاکم رژیم‌ صهیونیستی نتانیاهو را برای دفاع از خود در برابر اتهامات مطرح‌شده، فراخوانده است.
بر اثر درگیری بین نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی و جوانان فلسطینی در منطقه «ترمسعیا» واقع در شمال رام‌الله تعدادی از فلسطینیان دچار خفگی شدند. بر‌اساس این گزارش ارتش اسرائیل برای متفرق کردن جوانان فلسطینی از گاز اشک‌آور استفاده کرده است که بر اثر آن چندین نفر دچار خفگی شدند. ارتش رژیم صهیونیستی همچنین ۴ جوان فلسطینی را بازداشت کرد. خبر ديگر آنكه یک افسر اطلاعاتی بلندپایه دیگر رژیم صهیونیستی به اتهام تجاوز به یک دختر ۱۶ ساله به فهرست فسادهای ارتش رژیم صهیونیستی افزوده شد.

https://siasatrooz.ir/vdci55a3.t1aur2bcct.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی