سه شنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۳ - ۰۷:۵۰
کد مطلب : 89535
پليس آمريكا مطالبات مردمي براي پايان تبعيض‌نژادي را برنتابيد

سركوب سنت لوییس

دولتمردان آمريكا همچنان مطالبه مردمي براي پايان نژاد پرستي را بر نمي‌تابند چنانكه در پایان تظاهراتی علیه تبعیض‌نژادی و خشونت پلیس در شهر سنت لوییس در ایالت میسوری آمریکا، ۱۷ نفر در این شهر بازداشت شدند.
پلیس محلی آمریکا اعلام کرد ۱۷ نفر به دلیل متفرق نشدن در پایان تظاهراتی که پایان این هفته در اعتراض به تبعیض نژادی و خشونت پلیس در شهر سنت لوییس برگزار شده بود، بازداشت شدند.
به دنبال قتل یک جوان سیاه‌پوست ۱۸ ساله به نام "مایکل براون" که در ماه اوت توسط مامور پلیس سفید‌پوستی در فرگوسن کشته شد، از روز جمعه هزاران نفر در تجمع‌هایی تحت عنوان "پایان هفته مقاومت" شرکت می‌کنند. تجمعات قرار است تا امروز ادامه یابد. پلیس محلی در صفحه اختصاصی خود در شبکه توییتر تصریح کرد شب گذشته ۱۷ نفر به دلیل تجمع غیرقانونی(!) بازداشت شدند. این در حالی است که تظاهر‌کنندگان به نوبه خود پرتاب سنگ به طرف پلیس را رد و ماموران پلیس را به داشتن رفتارهای خشونت‌آمیز متهم و اعلام کردند آنها به طرف کسانی که از تجمع معترضان فیلم‌برداری می‌کردند، اسپری فلفل می‌پاشیدند.
در حالی که با گذشت دو ماه از قتل براون، اعتراضات در فرگوسن که با خشونت پلیس همراه شد، اندکی فروکش کرده بود، اما با قتل هفته گذشته یک نوجوان سیاه‌پوست دیگر، اعتراضات در فرگوسن مجددا از سر گرفته شده است. در همين حال انتشار فیلم‌های جدید از حمله پلیس نیویورک به جوانان مظنون به استعمال مواد‌مخدر خشونت پلیس امریکا را مجددا در کانون توجه قرار داده است. یک فیلم ناراحت‌کننده که اخیرا در فضای مجازی منتشر شده، افسری امریکایی با لباس شخصی را به تصویرمی‌کشد که یک جوان سیاه‌پوست ۱۷ ساله را به ظن استعمال مواد‌مخدر مورد ضرب و شتم قرار داده و بیهوش کرده است.
فرد مظنون که روی سطح خیابان افتاده با فریادهایی دردناک تاکید می‌کند در حال استعمال تنباکو بوده است. این حادثه مربوط به ماه ژوئن است. دومین فیلم که از پایگاه اینترنتی DNAinfo.com تهیه شده است، جوان ۱۶ ساله امریکایی - آفریقایی را نشان می‌دهد که در ماه آگوست بعد از تعقیب و گریزی کوتاه در ناحیه صورت مورد اصابت ضربه مشت و اسلحه پلیس قرار می‌گیرد.
خبر ديگر آنكه به دنبال صدور فرمان اجرایی فرماندار ایالت کنتیکت آمریکا برای مقابله با انتشار ویروس ابولا، این نگرانی به وجود آمده است که مقامات آمریکایی، از ترس مردم در مورد انتشار ویروس ابولا، به نفع خود استفاده می‌کنند. «اسوشیتدپرس» در ادامه گزارش اعلام کرد که به عقیده «جوئل مولن»، رئیس کمیسیون بهداشت ایالت کنتیکت،
در این ایالت هیچ کسی مبتلا و یا حتی در خطر ابتلا به ویروس ابولا قرار ندارد که این موضوع، صدور این فرمان را حتی سردرگم‌ کننده‌تر کرده است. در نتیجه این سوال به وجود می‌آید که آیا دولت صرفا تلاش می‌کند که این ویروس را تحت کنترل خود درآورد یا اینکه در بسیاری از ایالت‌ها، فرمانداران و مقامات بهداشتی ایالت،‌ از این ویروس به عنوان ابزاری برای تجاوز به حقوق و آزادی افراد استفاده می‌کنند.

https://siasatrooz.ir/vdcjiieo.uqehtzsffu.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی