دوشنبه ۱ دی ۱۳۹۹ - ۲۱:۲۱
کد مطلب : 116554
مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان بیان کرد:

بررسی دغدغه ها و نیازهای شرکت گاز استان اصفهان در دانشگاه فنی و حرفه ای

سید مصطفی علوی مدیرعامل این شرکت در جلسه ای که با محسن دوازده امامی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان اصفهان در راستای امضای تفاهم نامه همکاری های علمی، پژوهشی و فناورانه فی مابین داشت، دغدغه ها و نیازهای علمی، پژوهشی و فناورانه شرکت گاز استان را بیان داشت. مهندس علوی، یکی از دغدغه های مهم این شرکت را حفظ پایداری گاز عنوان کرد و گفت: با توجه به اضافه شدن شهرهای شرقی استان به شمارمشترکین گازطبیعی و گازرسانی به این مناطق از طریق فشرده سازی گاز (سی ان جی) و حمل با تانکر، موضوع گازرسانی مستمر و ایمن با تاکید برمصرف بهینه برای این شرکت از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی، افزود: مصرف بهینه گاز در استان اصفهان به لحاظ تعداد صنایع عمده موجود در این استان، تراکم جمعیت، ترافیک شهری و حجم آلودگی زیست محیطی اجتناب ناپذیر است، لذا از تمامی مشترکین عزیز تقاضا داریم در مصرف منطقی و بهینه گاز دقت و حساسیت زیادی داشته باشند. مهندس علوی، با اشاره به اینکه در وهله اول تامین گاز در بخش خانگی در اولویت است، گفت: بخش صنعت باید پیش بینی های لازم را نسبت به تهیه سوخت دوم داشته باشند، تا در شرایط سخت احتمالی مشکلی برای آنها ایجاد نشود. مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان ، افزود: در استان اصفهان بیش از یک میلیون و هشتصد هزار مشترک از نعمت گاز طبیعی بهره مند هستند و سالانه ۲۱ میلیارد متر مکعب گاز در سه بخش خانگی، صنعتی و عمومی توزیع می گردد. وی، با اشاره به مصرف زیاد گاز در نانواییها، گفت: مشعل های که در نانوایی ها استفاده می شود اکثراً بدون دمنده و تنظیم مناسب هوا است، لذا هدررفت گاز در این واحدها خیلی زیاد است.
مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان، در ادامه افزود: گاز طبیعی همانند هر سوخت هیدروکربن دیگری محصولات احتراقی خطرناکی دارد که در استان اصفهان تقریبا براثر سوختن گاز طبیعی بیش از ۴۲ میلیون تن دی اکسید کربن تولید می شود که این گاز در ایجاد پدیده گلخانه ای تاثیر زیادی دارد. وی،همچنین با اشاره به طرح ملی بهینه سازی موتورخانه ها، که در این طرح به صورت رایگان تنظیم مشعل، نصب رسوب گیر و عایق بندی تاسیسات موتورخانه ها انجام می گیرد، اظهارکرد: در کلان شهر اصفهان، مجتمع های مسکونی زیادی وجود دارد که اگر موتورخانه این مجتمع ها بهینه سازی شود سالانه بیش از ۲۰ درصد در مصرف گاز صرفه جویی خواهد شد.
به گفته مهندس علوی: فرهنگ سازی مصرف بهینه انرژی وظیفه همگانی است، دانشگاه فنی حرفه ای در این راستا می تواند نقش بسزایی داشته باشد.
وی، تصریح کرد: طی دو سال گذشته با تفاهم نامه ای که با اداره کل فنی حرفه ای داشتیم یکسری آموزش ها ارائه گردید که می توان این بخش را در سطح بالاتری ادامه داد تا با کمک دانشگاه نیازها احصا شود، ایجاد نمایشگاه دائمی گاز، کارگاه هایی برای صحنه سازی انفجار، ایجاد مهارت با کارهای عملیاتی، آموزش صحیح کار با تجهیزات و ... از جمله مواردی است که می توان ایجاد نمود.
در ادامه، دوازده امامی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان اصفهان، با بیان اینکه دانشگاه فنی و حرفه ای تمایل زیادی دارد که با صنعت همکاری کند، گفت: این دانشگاه آماده گی لازم برای همکاری در زمینه پروژه های کاربردی در بخش صنعت را دارد.
دوازده امامی، بیان کرد: دانشگاه فنی حرفه ای به دلیل آشنایی که با محیط های کارگاهی دارد، در ساخت وتولید تجهیزات نسبت به سایر دانشگاه ها متمایز است، لذا صاحبان صنایع می توانند از این ظرفیت بخوبی استفاده نمایند.

https://siasatrooz.ir/vdcjimevxuqeviz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی