يکشنبه ۱ مهر ۱۳۹۷ - ۲۰:۰۶
کد مطلب : 106131
برآورد غلط دشمنان از شرایط ایران

عربستان و امارات در تله امریکا

عربستان و امارات در تله امریکا

اینکه عده ای مزدور و تکفیری در اولین روز دفاع مقدس دست به عملیات کور تروریستی زدند و مردم بیگناه کشور ما را به خاک وخون کشیدند، نشان از عمق کینه دشمنان اسلام از انقلاب و مقاومت مردم کشورمان بخصوص در طول ۸ سال دفاع مقدس دارد.
مردم کشورمان بارها نشان داده اند که به با این گونه تهدیدات تسلیم دشمنان نخواهند شد و انواع فشارهای دشمنان تاثیری بر مقاومت و ایستادگی آنها ندارد. همچنین نیروهای مسلح کشورمان نیز بارها نشان داده اند که این گونه گستاخی ها بی پاسخ نخواهد ماند و آنها به شدت سزای این بی حرمتی خود به مردم ایران را خواهند دید. قطعا چنین گروههای حقیرتر از ان هستند که تهدیدی برای امنیت پایدار کشورمان محسوب شوند. اما نکته‌ای که در این میان به قابل توجه است منشاء راه اندازی و تجهیز این گروهگ های تروریستی است.

همراهی سه گانه شوم
حالا دیگر برای همگان روشن شده است که امریکا ، رژیم صهیونیستی و برخی از کشورهای مرتجع منطقه در حرکتی هماهنگ برای مقابله با مردم و انقلاب اسلامی تجهیز و تسلیح می‌شوند تا مردم بیگناه ما را به خاک و خون بکشند.
عملیات تروریستی اهواز که ۲۵ تن از فرزند ایران به شهادت رسیدند، بدست گروهکی تجزیه‌طلب و تروریستی موسوم به «الاحوازی» انجام شد اما سوالی که مطرح است آن است که محل استقرار این گروهک و گروهای مشابه آنها کجاست، سرکرده آنها کیست و آبشخور آنها به کدام کشورها متصل است؟
اگرچه عوامل پشت پرده حادثه اهواز از ماهها قبل به دنبال هماهنگی برای ایجاد ناامنی سازمان‌یافته در سطوح وسیع بوده‌اند، اما به دلیل اقتدار امنیتی کشورمان قادر نبودند که به هدف اصلی خود دست یابند و مجبور شدند که در محدوده کوچکی اهداف خود را دنبال کنند.
بسیاری از کارشناسان معتقدند که وابستگی کامل چنین گروهک‌هایی به دولت‌های مرتجع و دست نشانده آمریکا در منطقه واضح و مبرهن است و هسته اصلی آنها در کشورهای غربی قرار دارد. بنا به برخی از گزارش ها هلند، دانمارک و انگلیس سه کشور اروپایی هستند که سالهاست از سرکردگان گروهک تروریستی و تجزیه طلبی که عناصرش به کودکان نیز رحم نکردند، پذیرایی می‌کنند.
همچنین خبرها حکایت از آن دارد که در اکتبر ۲۰۱۷، تعدادی از اعضای کنگره آمریکا از جمله «استیو کینگ» عضو جمهوری‌خواه کنگره آمریکا با تعدادی از عناصر گروهک تروریستی و تجزیه‌طلب «الاحوازی» در واشنگتن دیدار کردند.
پایگاه تحلیلی «گلوبال‌ریسرچ» نیز در مطلبی به قلم «آندره کوریبکو» ، به طرحی اشاره کرد که در آن وخامت اوضاع در جنگ سوریه ناشی از اقداماتی است که ریاض و واشنگتن با هدف عقب‌ راندن ایران از کمک نظامی به دولت قانونی «بشار اسد» انجام می‌دهند. در این یادداشت تحلیلی آمده است: «روش کار اینطور است که آنها (واشنگتن و ریاض) شورش‌های محیطی در مناطق مرزی داخلی ایران را همزمان با تهدیدات تروریستی در درون کشور تحریک کرده و همه این اقدامات همسو با اغتشاش‌آفرینی و ایجاد انقلابی رنگین اجرا می‌شود».
حتی نکته قابل تاسف این است که این گروهک در در سازمان ملل و شورای حقوق بشر این سازمان نیز رفت و آمد دارد. حتی در سپتامبر ۲۰۱۷ یکی از اعضای این گروهک به نام «منا سیلاوی» در حاشیه اجلاس کمیساریای حقوق بشر سازمان ملل متحده در ژنو به ایراد سخنرانی و اتهام پراکنی علیه ایران و ترویج گزاره‌های تجزیه طلبانه که ناقض تمامیت ارضی کشورمان هستند پرداخت.
عربستان نیز ضلع دیگر این همراهی شوم است . نگاهی در سایت سعودی العربیه نشان می دهد که انبوهی از رپورتاژ آگهی‌هایی در حمایت از این گروهک که مردم اهواز را به خاک و خون وجوددارد. حتی دستورالعمل این گروهک تروریستی و تجزیه‌طلب نشان می دهد که خط و ربط و منبع تامین مالی و تسلیحاتی آن رژیم سعودی می‌رسد.
افکار عمومی حتی تهدیدات بن سلمان را نیز در این باره از یاد نبرده است. او صریحا اعلام کرد که جنگ را به داخل ایران منتقل می‌کنیم.
البته حمایت از دارودسته رجوی و سلطنت‌طلب‌های از سوی سعودی ها نیز برگی دیگر از پرونده قطور این کشور در حمایت گروه‌های تروریستی علیه ایران است
در عین حال اتفاقات بصره و دخالت عوامل عربستان در تخریب سرکنسولگری ایران در بصره بخشی از نقشه عربستان برای درگیری میان ایران و عراق و از بین بردن امنیت است.
در جریان حمله داعش به مجلس شورای اسلامی و حرم مطهر امام خمینی(ره) نیز که به کشته و مجروح شدن تعدادی از مردم بی‌گناه انجامید، این حمایت سعودی‌ها شفاف‌تر شد.
به گونه‌ای که تنها یک روز قبل از این حملات وزیر خارجه سعودی در توئیتی نوشت که «ایران باید تنبیه شود!»
همچنین حمایت مشاور ولیعهد ابوظبی نیز از حمله تروریستی در اهواز نشان داد که سعودی و امارات، پشت این گروهک تروریستی هستند.
درعین حال اینکه شبکه تلویزیونی ایران اینترنشنال حدود دو ساعت بعد از وقوع حمله با سخنگوی گروه الاحوازیه، مصاحبه و به او تریبون می دهد، العربیه رسانه حکومتی آل‌سعود همزمان برای انتشار خبر خود از عبارت «حمله مسلحانه» به جای حمله تروریستی استفاده و عبارت «مردان مسلح» (Gunmen) را به کار می برد و بعد هم رسانه‌های عربی و غربی مثل بی‌بی‌سی، خبرگزاری فرانسه، آسوشیتد‌پرس، رویترز، سی‌ان‌ان، فاکس‌نیوز و دویچه‌وله آلمان این خط سعودی را دنبال کردند همگی نشان از سرمایه‌گذاری آل‌سعود در فضای رسانه ای در این باره دارد.

لازمه برخود
اگرچه وزارت خارجه کشورمان به دنبال این حادثه سفرای هلند و دانمارک و کاردار موقت انگلیس را فراخواند، اما انتظار مردم ایران بیش از اینهاست. تداوم گستاخی های عربستان در طول سال‌های اخیر نشان داد سیاست لبخند ظریف و دستگاه دیپلماسی در مقابل مداخله‌جویی‌های سعودی‌ها کارساز نبوده و لازم است واکنشی قاطع و در خور در این‌باره نشان داده شود.
مردم ایران انتظار دارند که حکام مرتجع عربستان طعم سیلی سخت جمهوری اسلامی را بچشند. عربستان و حامیان غربی اشان باید بدانند که اگر حمله به زنان و کودکان عملیات تروریستی محسوب نمی شود، آنها نیز در معرض همین خطر قرار دارند و از آتش انتقام در امان نیستند. 

آنها باید بدانند که ایران در خصوص تامین امنیت ملی خود با کسی تعارف ندارد
مقامات عربستان باید هشدار صریح و جدی مقام معظم رهبری در حادثه منا را به خاطر بیاورند و به یاد بیاورند که ایشان فرمودند: «بنده خبرهایی دارم از اینکه دشمنان ما با همراهی برخی مسؤولان سفیه منطقه‌ خلیج‌فارس- نه همه‌شان، بعضی- درصدد هستند جنگ‌های نیابتی را به مرزهای ایران بکشانند. پاسداران انقلاب اسلامی و همه‌ پاسداران حریم امنیت ملی در سازمان‌های مختلف بیدارند، هوشیارند. این را بدانند که اگر شیطنتی صورت بگیرد، واکنش جمهوری اسلامی بسیار سخت خواهد بود».
آنها باید این برآورد غلط را مردم ایران به دلیل مشکلات اقتصادی از نظام ناراضی هستند را فراموش کنند. اگر آنها فکر می کنند که با یک خیزش علیه نظام روبرو هستند سخت اشتباه می کنند چرا که مردم ایران منافع ملی خود را تا آخرین قطره خون حفظ کرده و در مقاطع مختلف انقلاب ولایتمداری خود را نشان داده اند.
از سوی دیگر اگر آنها به دنبال ایجاد بسترهای ناامنی در کشورمان هستند باید بدانند که نفوذ ایران در خطوط قرمز عربستان مانند یمن پررنگ تر شده است، و آنها نمی توانند از آشوب و فتنه قومی و مذهبی برای فشار بر تهران استفاده کنند. شاید امریکاییها نخواهند با ایران بجنگند اما آنها از به توصیه عربستان و امارات بدشان نمی آید، از این رو به آنها توصیه می کنیم که سابقه مردم ایران در ۸ سال دفاع مقدس را فراموش نکنند.
آنها نباید ایران رابرای یک تلافی‌جویی تحریک کنند چرا که خود نیز می دانند به ‌تنهایی از پس توانایی نظامی ایران برنخواهند آمد. آنها دیدند که پس از صرف حدود ۶ میلیارد دلار در ماه، همچنان از شکست حوثی‌ها در یمن عاجزند بنابراین در نظر داشته باشند که در تله امریکا گرفتار نشوند.
آنها این سخن سردار دهقان، را فراموش نکنند که گفته بود: «اگر عربستان علیه ایران مرتکب حماقت شود، تهران فقط مکه و مدینه را امن نگاه خواهد داشت».

نویسنده: کتایون مافی

https://siasatrooz.ir/vdcjtmevvuqeyvz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی