يکشنبه ۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۲:۱۰
کد مطلب : 90911
ابعاد جديدي از تعريف سران فرانسه از آزادي‌بيان

هتاكي به اسلام آزاد، انتقاد از همجنس‌گرايي ممنوع

هتاكي به اسلام آزاد، انتقاد از همجنس‌گرايي ممنوع

در حالي نشريه فرانسوي‌ با حمايت دولتمردان اين‌بار ۷ ميليون نسخه از كاريكاتور ضد اسلامي را منتشر ساخت كه در اقدامي قابل تامل دادگاهی در فرانسه سه نفر را به دلیل انتشار پست‌های ضدهمجنس‌گرایی در شبکه اجتماعی توئیتر متهم کرد.
گويا در فرانسه و البته بسياري از كشورهاي اروپايي آزادي‌بيان معادل اهانت به اسلام مي‌باشد و در موارد ديگر هيچ آزادي‌بياني وجود ندارد. دادگاهی در فرانسه سه نفر را به دلیل انتشار پست‌های ضد همجنس‌گرایی در شبکه اجتماعی توئیتر متهم کرد.
به نوشته پایگاه خبری «ژوریست»، دادگاه فرانسه این افراد را به اتهام انتشار پیام‌هایی با محتوای «بیایید همجنس‌گرایان را بسوزانیم» و «همجنس‌‌گرایان باید بمیرند» در شبکه توئیتر و برانگیختن احساسات ضد همجنس‌گرایی به پرداخت ۳۰۰ تا ۵۰۰ یورو جریمه نقدی محکوم کرده است. مجمع ملی فرانسه حدود دو سال پیش با قانون جنجالی ازدواج همجنس‌بازان در این کشور اعلام موافقت کرد. موافقت مجمع ملی فرانسه با این قانون در حالی انجام شد که صدها هزار فرانسوی بارها و بارها در اعتراض به تصویب این قانون و قانونی‌شدن ازدواج همجنس‌گرایان تظاهرات‌های مختلفی را برگزار کرده‌اند اما دولت پاریس سرانجام در نهایت بی‌اعتنایی به مخالفت‌های مردمی با این قانون جنجالی موافقت کرده و آن را به تصویب رساند.
اين مجازات در حالي اعمال شده است كه به رغم اعتراضات گسترده مسلمانان جهان علیه هتاکی‌های اخبر نشریه فرانسوی «شارلی ابدو»، شماره جدید این نشریه هتاک با کاریکاتوری از پیامبر اسلام (ص) بر روی جلد آن بار دیگر در بیش از ۷ میلیون نسخه زیر چاپ رفت. به نوشته روزنامه فرانسوی فیگارو، شرکت «MLP» توزیع‌کننده نشریه هتاک شارلی ابدو عصر روز جمعه در خبری اعلام کرد: شماره جدید نشریه شارلی ابدو تحت عنوان «بازماندگان» با تصویری از پیامبر اسلام بر روی جلد آن تجدید چاپ شده و تیراژ آن از ۷ میلیون نسخه فراتر می‌رود. در‌پی هتاکی‌های اخیر نشریه فرانسوی «شارلی ابدو» در چاپ و انتشار تصاویر و کاریکاتورهای موهن از پیامبر اسلام‌(ص)، مسلمانان سراسر جهان خشمگین از این اقدام توهین‌آمیز، در کشورهای مختلف اقدام به برگزاری تظاهرات اعتراض‌آمیز در محکومیت این اقدام کرده‌اند.
نكته قابل توجه آنكه شورای مسلمانان فرانسه گزارش داد، اقدامات ضد اسلامی که تنها پس از حملات اخیر پاریس در فرانسه صورت گرفته تقریبا به اندازه اقدامات ضد اسلامی است که در کل سال ۲۰۱۴ میلادی در این کشور رخ داده بود. شورای مسلمانان فرانسه گفت، از هفت تا ۲۰ ژانویه سال‌جاری میلادی ۱۲۸ اقدام یا تهدید ضد مسلمانی در فرانسه گزارش شده است که البته این آمار شامل منطقه پرجمعیت پاریس نمی‌شود. این در حالی است در سال ۲۰۱۴ میلادی در سراسر فرانسه از جمله پاریس به طور کلی ۱۳۳ اقدام یا تهدید ضد مسلمانی ثبت شده است.
در همين حال در‌پی موج اخیر حملات تروریستی در پایتخت فرانسه، فعالان انگلیسی هشدار دادند که دانش‌آموزان مسلمان در سراسر این کشور با توجه به روند فزاینده اسلام‌هراسی در مدارس از بدرفتاری‌های ناشی از آن رنج می‌برند. فعالان انگلیس در گزارشی که روز جمعه در روزنامه انگلیسی "ایندیپندنت" منتشر شد، اعلام کردند دانش‌آموزان مسلمان این کشور به طور فزاینده مورد آزار همکلاسی‌هاي خود قرار دارند و دولت انگلیس نیز اقدامی در جهت حل این مشکل بر نمی‌دارد.
لازم به ذكر است ديروز حدود بیست هزار نفر از شهروندان آلمانی در شهر فرایبورگ آلمان علیه جنبش ضد اسلامی میهن پرستان اروپایی ضد اسلامی شدن غرب موسوم به پگیدا اعتراض کردند. از سوي ديگر جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس» از تمامی دولت‌های عربی و اسلامی خواست به مسئولیت خود در قبال دفاع از پیامبر‌(ص) و تجاوز به مقدسات دینی عمل کنند.
صدها تن از مسلمانان در سیدنی در اعتراض به پوشش رسانه‌ای منفی علیه اسلام و تصاویر توهین‌آمیز مجله شارلی ابدو به خیابان‌ها آمدند. اسلام‌ستيزي در غرب در حالي شدت گرفته است كه در اقدامي قابل تامل برای اولین بار در تاریخ سازمان ملل، موضوع "یهودی‌ستیزی" در مجمع عمومی این نهاد به بحث گذاشته شد. سخنران اصلی این جلسه برنار هانری لوی، فیلسوف فرانسوی بود.
او جهان را به مقابله با "نفرت‌پراکنی ضدبشری علیه یهودیان" فراخواند. بان‌کی‌مون، دبیرکل سازمان ملل پیامی به این نشست فرستاد و در آن به بالاگرفتن موج یهودی‌ستیزی در دنیا اشاره کرد. او در این پیام ویدئویی، جامعه جهانی را به تلاش برای جلوگیری از تقویت این روند فراخواند و در توصیف افزایش دشمنی با یهودیان در اروپا گفت: «آنها رانده می‌شوند، مورد حمله قرار می‌گیرند، تحمل حقارت می‌کنند و به قتل می‌رسند.»
در همین حال عبدالله المعلمی، نماینده عربستان گفت کشورهای مسلمان نیز "نفرت‌پراکنی، یهودی‌ستیزی و دشمنی با اسلام" را تقبیح می‌کنند. نماینده اسرائیل، رون پروسور نیز عنوان کرد: «ما هشیار می‌مانیم تا از دولت یهودی و از ملت یهود پشتیبانی کنیم.» جالب توجه آنكه در سازمان ملل در محكوم‌سازي اسلام‌ستيزي جاري در اروپا و آمريكا هيچ موضعي نداشته است.

https://siasatrooz.ir/vdcjvheh.uqeyvzsffu.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی