چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۴
کد مطلب : 130850
در هفتمین اجلاس بین‌المللی همبستگی با کودکان و نوجوانان فلسطینی مطرح شد

ظرفیت‌سازی در جهان اسلام حلقه مفقوده کمک به کودکان فلسطینی

ظرفیت‌سازی در جهان اسلام حلقه مفقوده کمک به کودکان فلسطینی
رویوران تاکید درباره نشست تهران تاکید کرد این اجلاسی که اکنون برگزار می شود تلاش می‌کند تا بخشی از این جای خالی را پر کند.
نشست خبری هفتمین اجلاس بین‌المللی همبستگی با کودکان و نوجوانان فلسطینی «یادواره شهید محمد الدره» دیروز ۱۱ مهر با حضور حسین رویوران نایب رئیس این‌اجلاس در ساختمان کوثر نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.
در این نشست رویوران در پاسخ به سوال سیاست روز در باب ظرفیت‌های کشورهای اسلامی برای حمایت از کودکان فلسطینی چیست و این اجلاس چگونه می‌توان این ظرفیت‌ها را ایجاد نماید گفت در میان کشورهای اسلامی فعالیت چندانی برای کودکان فلسطینی وجود ندارد چنانکه در میان سازمان همکاری اسلامی نیز این وضعیت مشاهده می‌شود بسیاری از این کشورها به دلیل مشکلات و دیدگاه‌هایی که دارند عملا در این مسیر قرار نمی‌گیرند و لذا وقتی همکاری سیاسی وجود ندارد این همکاری نیز ایجاد نمی‌شود.
با اینکه آموزه‌های دینی می گوید که ما برادریم و حمایت از برادر یک تکلیف و فرهنگ است اما متاسفانه این وضعیت حاکم نیست و لذا جای این همگرایی‌ها در جهان اسلام خالی است.
اجلاسی که اکنون برگزار می شود تلاش می‌کند تا بخشی از این جای خالی را پر کند. اگر 57 کشور اسلامی پای کار می‌امدند قطعا شرایط متفاوت بود ولی با کمبودهایی که وجود دارد این اجلاس بخشی از این نقص را تلاش دارد تا رفع شود و در نهایت سازمان‌های بین اسلامی شکل گیرد تا از کودکان فلسطین دفاع واقعی داشته باشد.
امروز متاسفانه کودکان در فلسطین کشته می‌شوند ولی این انسجام وجود ندارد و لذا باید تلاش کرد تا از ظرفیت‌ها استفاده کرد تا با همدلی شریطی فراهم شود که هیچ کودکی در جهان مظلوم نماند.
در ادامه این نشست ریوران در پاسخ به این پرسش که با توجه به اینکه بسیاری از شهدای فلسطینی کودکان هستند ایا می‌توان از ظرفیت‌های آموزش و پرورش برای آشناسازی کودکان و نوجوانان کشور از وضعیت این کودکان و همبستگی با آنها بهره گرفت گفت: بسیاری از افرادی که در این اجلاس شرکت می‌کنند در سازمان‌های دانش‌آموزی فعال بوده و دغدغه این کار را دارند. وی در ادامه گفت که با آموزش و پرورش استان تهران رایزنی‌هایی در این زمینه صورت گرفته است تا در مدارس اقداماتی برای آشنایی دانش‌آموزان با وضعت کودکان غزه صورت گیرد. برگزاری مراسم در 4200 مدرسه همزمان با برگزاری این اجلاس نیز بیانگر اراده‌ها برای تحقق این طرح است. حقیقت آن است که آموزش در دوران کودکی بسیار راحت تر از دوران بزرگ‌سالی است و باید اقداماتی موثری در این زمینه صورت گیرد. 
در ادامه سیدابوالقاسم رحیمیان دبیر اجرایی هفتمین اجلاس بین المللی همبستگی با کودکان و نوجوانان فلسطینی یادواره شهید محمد الدره گفت: این اجلاس با هدف تبیین جنایات رژیم کودک کش صهیونیسم علیه کودکان و نوجوانان فلسطین پس از عملیات طوفان الاقصی به میزبانی جمهوری اسلامی ایران و به همت اتحادیه بین المللی نوجوانان و جوانان مخالف رژیم اشغالگر و با مشارکت دستگاه ها و نهادهای دولنی و غیردولتب و سازمان های مردم نهاد فال در حوزه فلسطین از ۱۴ تا ۱۶ مهرماه با حضور بیش از ۲۵ فعال حوزه فلسطین از اقثی نقاط جهان در تهران برگزار می شود.
وی افزود: این اجلاس در۳ بخش برگزار می شود که بخش اول همان بخش اصلی اجلاس است که ۱۶ مهر با حضور شخصیت های مهم ایرانی و خارجی و رهبران جهادی در سالن اجلاس سران بزگزار می شود.
دبیر اجرایی هفتمین اجلاس بین المللی همبستگی با کودکان و نوجوانان فلسطینی یادواره شهید محمد الدره گفت : بخش دوم اجلاس شامل کمیسیون های تخصصی اجلاس است که روز یکشنبه ۱۵ مهر در دو نوبت صبح و عصر با حضور مهمانان و در کمیسیون های سیاسی و کمیسیون سازمان های مردم نهاد و کمیسیون رسانه و فضای مجازی در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار می شود.
وی افزود: بخش سوم اجلاس مربوط به دیدارها و بازدیدهای میهمانان خارجی است که می توان به دیدار با دکتر شهریاری رییس مجمع تقریب مذاهب، دیدار با آیت الله اختری رییس هفتمین اجلاس بین المللی همبستگی با کودکان و نوجوانان فلسطینی و رییس کمیته فلسطین نهاد ریاست جمهوری و بازدید از دستاوردهای علمی و فناوری جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد.
رحیمیان گفت: برنامه رسمی اجلاس صبح روز شنبه ۱۴ مهر با حضور میهمانان خارجی در حرم امام خمینی(ره) آغاز می شود و در این مراسم حاضران با آرمان های حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری تجدید میثاق می کنند‌.
وی افزود: کتابچه ای با عنوان نسل کشی کودکان غزه به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی به چاپ رسیده است که در روز برگزاری اجلاس به میهمانان ارائه می شود.
دبیر اجرایی هفتمین اجلاس بین المللی همبستگی با کودکان و نوجوانان فلسطینی یادواره شهید محمد الدره گفت: یکی از کمیسیون های اجلاس به نام کمیسیون سازمان های مردم نهاد است که در اجلاس شرکت کرده و گزارش آن را در کشورشان منتقل می کنند.
وی افزود: با توجه به اینکه برگزاری هفتمین دوره اجلاس برای اولین بار همزمان در ۱۶ مهر مصادف با ۷ اکتبر سالگرد عملیات طوفان الاقصی است، در ۴ هزار و ۲۰۰ مدرسه شهر تهران با عنوان هر مدرسه یک برنامه خواهیم داشت و در آن به تبیین جنایات رژیم کودک کش و عملیات های رژیم غاصب علیه دانش آموزان فلسطینی خوهیم داشت.
رحیمیان گفت: دو برنامه متمرکز دیگر برای دانش آموزان تهرانی خواهیم داشت. روز دوشنبه ۱۶مهر ساعت ۸ صبح در یکی از مدارس منطقه ۱ و ساعت ده و نیم صبح در یکی از مدارس منطقه ۵ تهران برنامه متمرکز برگزار می شود.
وی افزود: کانون پرورش فکری و چند ناشر فعال کودک چند کار را در دست انتشار داشتند که به اجلاس نمی رسدو برای دوره آنی اجلاس آنها را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
در ادامه شکیبایی رییس کمیته رسانه هفتمین اجلاس بین المللی همبستگی با کودکان و نوجوانان فلسطینی یادواره شهید محمد الدره
 گفت: عصر روز ۱۶ مهرماه در اجلاس میزبان تعدادی از مجروحان کودک و نوجوان فلسطینی خواهیم بود‌. همچنین در اجلاس سخنرانان مهمی حضور خواهند داشت.
وی در پاسخ به خبرنگار مهر مبنی بر دستاوردهای مهم اجلاس گفت: مهم ترین اقدام اجلاس شبکه سازی در میان فعالان حوزه کودک و نوجوانان مقاومت از جمله فلسطین است.
لازم به ذکر است رویوران در این‌نشست گفت: یادواره شهید محمد الدوره از ۱۴ تا ۱۶ مهر در تهران برگزار می‌شود و بیش از ۲۰ کشور در این‌رویداد حضور دارند.
https://siasatrooz.ir/vdcen78z7jh8xvi.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی