مدیر موسسه مصاف از تست «ذوالفقار» در حضور وزیر دفاع خبر داد

مدیر مؤسسه مصاف با اشاره به تست  سرد سلاح انفرادی ذوالفقار در حضور وزیر دفاع، گفت: سردار دهقان اسلحه را دید و از آن استقبال کرده و دستوراتی برای پیگیری کارهای مربوطه داد.
به گزارش فارس، این موسسه با مدیریت علی‌اکبر رائفی‌پور از سال ۱۳۹۱ بطور رسمی فعالیت خود را در زمینه دشمن‌شناسی و مهدویت و با هدف زمینه‌سازی ظهور آغاز کرده و تاکنون در زمینه‌های مختلفی فعالیت داشته است.
رائفی‌پور در این‌باره گفت: وقتی می‌دیدم که ایشان (رهبری) در نمازجمعه و خطبه‌هایشان اسلحه‌ای غیرایرانی به دست می‌گیرند، به عنوان یک مسلمان ایرانی به من برمی‌خورد زیرا کشوری مثل ایران که از قدرت‌های نظامی و همین الان هم درگیر نبردهای نیابتی است، باید اسلحه بومی خود را داشته باشد.
وی افزود: بنده به سبب کارها و سخنرانی‌هایی که دارم به مکان‌های مختلف می‌روم و وقتی اسلحه‌های قدیمی را در دست سربازان می‌دیدم و از طرفی شاهد قیمت بالای سلاحی مثل کلاش در کشورهای درگیر جنگ در منطقه بودم و با توجه به علاقمندی خودم در این حوزه، این پروژه را آغاز کردیم.
رائفی‌پور ادامه داد: ما در مؤسسه مصاف همه چیز را می‌سازیم و اعتقادمان این است که می‌توانیم خودمان تولیدکننده باشیم. این موسسه از هیچ کجا بودجه نمی‌گیرد زیرا اعتقاد دارم در ازای این پول‌ها انتظارات سیاسی از ما خواهند داشت.
مدیر مؤسسه مصاف گفت: به تبع اینکه بسیاری از جوانان، مخاطب سخنرانی‌های بنده هستند و به من رجوع می‌کنند، یک روز بحثی در دفترمان پیش آمد و با چند نفر از همین دوستان که در حوزه نظامی سررشته داشتند در مورد آخرین تکنولوژی‌های روز دنیا صحبت کردیم و آنجا مطرح کردم که مگر تولید اسلحه تکنولوژی بالایی را می‌طلبد؟ البته جدا از بحث آلیاژ بدنه و غیره که یکی از این دوستان گفت خیر و در مجموع دلایلی که عرض کردم موجب شد جرقه تولید سلاح همانجا بخورد.
رائفی‌پور تصریح کرد: ما تا چند وقت فقط در این خصوص تحقیق می‌کردیم و بهترین سلاح‌های دنیا را مورد بررسی قرار دادیم. مثلا G۳۶ که آلمان آن را ساخته پدر FN SCAR بلژیکی و ACR آمریکایی است و مشاهده کردیم که آنها چقدر نسبت به مدل‌های قدیمی ژ۳ و کلاش و M۴ ترقی کردند.
وی اظهار داشت: ما همچنین یکسری از تجربیات سربازان غربی که از این سلاح‌ها در افغانستان و عراق استفاده کرده بودند و ایرادات آنها را گفته بودند را بررسی کردیم. لذا به معایب این سلاح‌ها هم آگاه شدیم. از طرف دیگر اتاق‌های گفت‌وگویی در اینترنت وجود داشت که مهندسین خارجی در مورد این سلاح‌ها بحث کرده بودند. ما همه این‌ها را کنار هم قرار دادیم و در مرحله اول متوجه شدیم که در دنیا به چه سطحی از تکنولوژی رسیده‌اند
مدیر مؤسسه مصاف ادامه داد:‌ در ثانی معایب این سلاح‌ها را هم فهمیدیم و پس از آن متوجه شدیم که به چه چیزی نیاز داریم. در همین راستا جلساتی با برخی از دوستان نظامی هم برگزار کردیم و به این نتیجه رسیدیم که با توجه به درگیری‌های جنوب شرق و سمت عراق نیاز به یک اسلحه سبک داشته و داریم و به همین خاطر است که بخشی از طراحی‌های نظامی ما در گذشته به سمت کالیبر ۵.۵۶ رفته بود که خیلی هم لازم است زیرا معمولا اشرار و قاچاقچی‌ها از ضدگلوله استفاده نمی‌کنند و یک اسلحه سبک کار را راه می‌اندازد. کما اینکه الان در عراق می‌بینیم که کلاش جواب می‌دهد.
رائفی‌پور با بیان اینکه ارتش‌های دنیا در حال تغییر کالیبر سلاح خود هستند، گفت: حتی مشاهده می‌کنیم ناتو هم اسلحه‌های جدیدش کالیبر ۷.۶۲ است. زیرا کالیبر ۵.۵۶ از ضدگلوله عبور نمی‌کند. از طرفی این کالیبری بود که ما آن را از قدیم با سلاح ژ۳ و کلاش داشتیم.
وی افزود: همچنین ما مقادیر بسیاری گلوله تولید شده برای سلاح‌های ژ۳ و کلاش داشتیم که باید استفاده شود. لذا دیدیم که برای مقرون به صرفه بودن پروژه باید از همین گلوله‌ها بهره ببریم پس ما باید سلاحی تولید می‌کردیم که با همین گلوله‌ها عموم نیازمندی‌های یک سرباز را رفع کند.
مدیر مؤسسه مصاف تاکید کرد: همچنین سلاح مورد نظر ما باید دقیق و قابلیت نفوذ بالا داشته و تاکتیکال و با قابلیت کوچک شدن بدون بر هم خوردن آرگونومی آن باشد. این سلاح جدید باید به سرعت قابل آموزش دادن برای سرباز نیز باشد.
رائفی‌پور اظهار داشت: این اسلحه سه مرتبه در طراحی‌های خود تغییر کرده و معایب آن را برطرف کرده‌ایم و در جلسه‌ای که با وزارت دفاع داشتیم طراحی مدل دوم را به آنها نشان دادیم که مدل رونمایی شده مدل سوم و بهینه شده است که نسبت به مدل دوم تغییرات بسیار زیادی داشته است.
وی افزود: ما از ابتدا در نظر داشتیم با توجه به اینکه اسم مؤسسه‌مان مصاف است این سلاح را نیز مصاف نام‌گذاری کنیم اما با خبر شدیم که عزیزان وزارت دفاع این نام را بر روی اسلحه تولیدی خود که کالیبر ۵.۵۶ است گذاشته اند لذا یک روز مانده به رونمایی از این اسلحه با توجه به حمله موشکی سپاه به مواضع داعش و عملکرد موفق موشک‌های ذوالفقار اسم این سلاح را هم ذوالفقار گذاشتیم. تا هم موشک هم تانک و هم اسلحه ذوالفقار در کشور داشته باشیم.
رائفی‌پور با اشاره به برخی حواشی مبنی بر اینکه چگونه یک مؤسسه فرهنگی اقدام به طراحی و تولید سلاح می‌کند، گفت: به نظرم مهم این است که ببینیم آیا این محصول سوای اینکه تولید کجاست، کارایی لازم را دارد یا نه؟ در ثانی آیا تمرکز بر ساخت این سلاح و موارد مشابه آن از توجه به ضرورت‌های فرهنگی می‌کاهد؟ که بنده در پاسخ به سوال اول عرض کنم باید این محصول توسط نهادهای ذیصلاح تاییدیه‌های لازم را بگیرد و در سوال دوم، خیر. پروژه‌هایی از این دست توسط کارگروهی کاملا مجزا انجام می‌شود و به فعالیت‌های دیگر اعضای موسسه که در حوزه‌های غیردفاعی کار می‌کنند صدمه‌ای وارد نمی‌کند و حتی پیگیری‌ها و مراحل طراحی و ساخت در محیطی دیگر انجام می‌شود و اینجا بنده هستم که باید توان مدیریت پروژه‌های گوناگون را داشته باشم.
مدیر موسسه مصاف تاکید کرد: هرچند معتقدم طراحی و ساخت اسلحه تحت عنوان یک مجموعه فرهنگی، برای دشمنان انقلاب و ایران پیام بسیار مهمی دارد که وقتی یک مجموعه فرهنگی چنین محصولی تولید می‌کند بطریق اولی مجموعه‌های نظامی و تخصصی با محصولاتشان خواب را از چشمان دشمنان خواهند ربود، به نظر شما همین پیام، کار فرهنگی نیست؟
وی گفت: ما در این مؤسسه هر اقدامی که موجب کارآمدی نظام شود را انجام می‌دهیم. از تولید بازی،‌ موسیقی، فیلمنامه و انیمیشن گرفته تا کار در حوزه‌های کشاورزی، جمعیت، امنیت و پدافند غیرعامل و... و با نهادهای مختلفی هم ارتباط کاری داریم.
مدیر مؤسسه مصاف اظهار داشت:‌ مدل‌های دیگر اسلحه ذوالفقار به زودی رونمایی می‌شود یکی با کالیبر کلاش ۷.۶۲x۳۹ و یکی با کالیبر ۵.۵۶x۴۵ برآورد ما این است که طی چند ماه آینده تست گرم این سلاح هم انجام شود. از طرفی ما در حال کار بر روی بحث گازی آن هستیم که بتوانیم گلوله‌های سابسونیک هم شلیک کنیم که کار طراحی آن انجام شده است.
رائفی‌پور با اشاره به توانمندی‌های ذوالفقار گفت: طبعا وقتی شما اسلحه‌ای را بسازید در مرحله بعدی مجموعه‌های مسئول در نهادهای دفاعی کشور تست‌های لازم را روی انجام می‌دهند. وی درخصوص مواد اولیه مورد نیاز ساخت سلاح گفت: تمام مواد تولید بدنه این اسلحه در ایران وجود دارد و ما نیازی نداریم که ماده‌ای از خارج وارد شود.
رائفی‌پور گفت: برای افزایش دقت اسلحه از سیستم لوله آزاد استفاده شده تا هم دقت بالا برود و هم ارتعاش به بدنه وارد نشود، این اسلحه همانطور که اعلام شد مکانیزم مسلح شدن سلاح با فشار گاز و پیستون کوتاه است.
وی تاکید کرد: یکی از نکات مهم این اسلحه قرینه بودن آن در دو طرف است و همه قابلیت‌ها در دو طرف آن وجود دارد که یکی از موارد استفاده آن برای چپ دست‌هاست.
مدیر مؤسسه مصاف خاطرنشان کرد: یک کارآفرین نمونه را به عنوان مدیر پروژه این سلاح به کار گرفتیم زیرا با نگاه اقتصادی که داشت برای بنده مهم بود که اسلحه گران تمام نشود و کارکردهای اقتصادی سلاح هم در نظر گرفته شود مخصوصا در چنین شرایطی که ما در تحریم هستیم و باید پیگیر اقتصاد مقاومتی و صرفه جویی باشیم.
وی اظهار داشت:‌ مدل‌های دیگر اسلحه ذوالفقار به زودی رونمایی می‌شود یکی با کالیبر کلاش ۷.۶۲x۳۹ و یکی با کالیبر ۵.۵۶x۴۵ برآورد ما این است که طی چند ماه آینده تست گرم این سلاح هم انجام شود. از طرفی ما در حال کار بر روی بحث گازی آن هستیم.

https://siasatrooz.ir/vdchqwnw.23nwkdftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی