?>?> تکرار افزایش اختیارات پلیس انگلیس برای سرکوب اعتراض‌ها | سیاست روز
دوشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۵
کد مطلب : 124983
وقتی حقوق بشر به سبک سران لندن اجرا می‌شود

تکرار افزایش اختیارات پلیس انگلیس برای سرکوب اعتراض‌ها

تکرار افزایش اختیارات پلیس انگلیس برای سرکوب اعتراض‌ها
در ادامه سیاست سرکوب به جای پاسخگویی به مطالبات مردمی، نخست‌وزیر انگلیس به بهانه مقابله با اعتراضات خطرناک، اختیارات پلیس را برای برخورد با معترضان افزایش خواهد داد.
تارنمای شبکه اسکای نیوز گزارش داد که ریشی سوناک اختیارات بیشتری برای برخورد با آنچه لندن اعتراضات "خطرناک و مختل کننده" می‌خواند، به پلیس اعطا می‌کند.سوناک در بیانیه ای وعده خواهد داد که لایحه جنجالی "نظم عمومی" را که با مخالفت مجلس اعیان روبرو شده اصلاح و تعریف حقوقی "اختلال جدی" را بسط می دهد.
این اقدام در عمل به نیروهای انتظامی اجازه می دهد که اعتراضات را پیش از آنکه هر گونه اختلالی در نظم و آسایش مردم ایجاد کنند، پراکنده کرده، تاثیر کلی مجموعه اعتراضات را به جای بررسی مورد به مورد آنها در نظر داشته و کارزارهای دراز مدت را هدف قرار دهند.سوناک قرار است به این موضوع اشاره کند که خواسته فرماندهان پلیس در مورد وضوح بیشتر در مورد نحوه برخورد با روش های چریکی را اجابت می کند و "گرچه حق اعتراض یکی از اصول اساسی دموکراسی انگلیس است، ولی مطلق نیست. سوناک خواهد گفت: باید توازنی میان حقوق افراد و حقوق اکثریت سختکوش که به دنبال رسیدگی به امور روزمره شان هستند، برقرار باشد. اعتراضات یک اقلیت کوچک نباید زندگی مردم عادی را مختل کند. این امر قابل قبول نیست و به آن پایان خواهیم داد. "
به نظر نمی رسد که گروه های معترض که با بستن راه ها به دنبال رساندن پیام خود هستند از این اقدام لندن خشنود شوند.پیشتر گروه معترض به تغییرات اقلیمی "شورش انقراض" (Extinction Rebellion) اعلام کرده بود که به طور موقت ایجاد اختلال در امور مردم را کنار می گذارد.این گروه اذعان کرده که روش های اعتراضی آن به تغییرات چندانی در چهار سال اخیر منجر نشده است.در همین حال، مجلس عوام نیز امروز جلسه ‌ای را برای بررسی اعتصاب‌ها و تصویب قوانین احتمالی علیه حرکت‌ها و جنبش‌های کارگری تدارک می‌بیند.
لازم به ذکر است معلمان سراسر انگلیس و ولز خود را برای برگزاری اعتصابی گسترده و پیوستن به جمع پرستاران و دیگر صنایع اعتصاب کننده آماده می‌کنند.
براساس این گزارش، نتایج یک رای گیری از میان معلمان اتحادیه ملی آموزش حاکی از آمادگی آنها برای آغاز اعتصاب از امروز (دوشنبه) است. نشریه ساندی تایمز خبر داد که اعضای این اتحادیه در انگلیس و ولز به آغاز مجدد اعتصابات در ماه فوریه نیز رای مثبت داده‌اند.همزمان با افزایش بی سابقه نرخ تورم در انگلیس و رسیدن به رقم بالای ۱۰ درصد، معلمان نیز همانند دیگر بخش های خدماتی خواستار افزایش دستمزدها و بهبود شرایط و ساعات کاری خود هستند.اتحادیه ملی آموزش اعلام کرد دولت پیشنهاد افزایش ۵ درصدی دستمزد معلمان را ارائه کرده اما این رقم با توجه به آمار سرسام آور تورم بسیار ناچیز است و باعث می شود بسیاری از آنها شغل خود را رها کنند.
این در حالی است که دولت اظهار کرده نمی تواند دستمزد بیشتری را پرداخت کند و هشدار داده که هرگونه افزایش غیرمنطقی دستمزدها منجر به بحرانی تر شدن نرخ تورم خواهد شد.در همین حال بسیاری از معلمان اسکاتلندی نیز در اعتصاب به سر می برند، موضوعی که باعث تعطیلی بسیاری از مدارس این کشور شده است.مارک هارپر وزیر حمل و نقل انگلیس در این باره گفت: اعتصاب معلمان مایه تاسف است.در حالی که امیدها درباره ارائه پیشنهاد جدید دستمزد برای کارکنان بخش ریلی و پایان اعتصاب فلج کننده آنها قوت گرفته، اما پرستاران و کارکنان بخش درمان درباره شدت بخشیدن به اعتصاب خود هشدار داده‌اند.با اعلام خبر اعتصاب معلمان، ریشی سوناک نخست وزیر انگلیس، تحت فشار مضاعفی برای حل مشکل اعتصاب کنندگان قرار گرفته است. اعتصاباتی گسترده در بخش های مختلف انگلیس که تاکنون خسارات هنگفتی را به اقتصاد این کشور وارد کرده است.
سازمان جهانی بهداشت هشدار داد فقر در انگلیس ممکن است به افزایش مرگ و میر زنان در طول بارداری یا پس از آن، منجر شود.به گزارش وبگاه گاردین، در حالی که مادران باردار به میزان بیشتری دچار فقر می‌شوند، نابرابری‌ها در خصوص سلامت آن ها، وضع بدتری دارد. اوضاع انگلیس در این خصوص نسبت به سایر کشور‌های اروپایی بدتر است. ۹/۶ درصد مادران در ازای هر صد هزار نوزاد در مدت ۶ هفته پس از به دنیا آمدن نوزادان خود، فوت می‌کنند. دکتر ناتاشا آزوپادی-موسکات، یکی از مدیران سازمان جهانی بهداشت و پزشک متخصص در زمینه بهداشت زنان، گفت: ارتباطی آشکار میان احتمال مرگ زنان در هفته‌های پیش یا پس از زایمان و میزان بالای فقر وجود دارد. سازمان بهداشت جهانی بسیار نگران است که اوضاع در انگلیس به سبب هزینه بحران زندگی تشدید شود. مشخص است که اینطور نیست که همه جا با سطوح یکسان مرگ و میر مادران روبر‌و شوند. البته تفاوت‌هایی وجود دارد و ما شاهدیم افرادی که در فقیرترین مناطق زندگی می‌کنند، همچنان بالاترین میزان مرگ و میر زنان را دارا هستند. این پیامی بسیار قوی و کلیدی است.
کشور‌های دیگر با سطوح مشابه است توسعه اقتصادی از لحاظ میزان مرگ و میر زنان در وضعیت بهتری قرار دارند. وی میزان فزاینده فقر در انگلیس در میان زنان باردار از جمله سطوح بالای ابتلا به چاقی و دیابت و نیز استفاده ناکافی از خدمات مراقبتی پیش از بارداری را مقصر دانست که در اختیار زنان سیاه پوست، آسیایی، اقلیت‌های قومی و افراد ساکن در مناطق فقیر نشین قرار نمی‌گیرند.
https://siasatrooz.ir/vdceve8zxjh8woi.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی