جمعه ۲۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۲
کد مطلب : 129800

تلاش نامزدها در رقابت‌های انتخاباتی

تلاش نامزدها در رقابت‌های انتخاباتی
تنها 12 روز به برگزاری انتخابات زودهنگام چهاردهمین دوره ریاست جمهوری مانده است که نامزدها با حضور در صدا و سیمای جمهوری اسلامی و در سفرهای تبلیغاتی به اظهار نظر درباره برنامه‌ها و اهداف خود می‌پردازند. هنوز مناظره‌ها برگزار نشده اما این بخش از تبلیغات انتخاباتی می‌تواند برای مردم جالب توجه و البته تعیین کننده هم باشد.
دیروز در ادامه برنامه‌های تبلیغاتی کاندیداهای چهاردهمین دوره از انتخابات ریاست جمهوری در رسانه ملی، امیرحسین قاضی زاده هاشمی در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری با موضوع برنامه هفتم توسعه گفت؛ در جریان تصویب برنامه توسعه پنجم، ششم و هفتم بوده‌ام. البته برنامه‌های پنج ساله سابقه قبل انقلاب نیز دارند و تقریبا همه برنامه ها با مشکل رو به رو بوده و عملکرد آن زیر ۵۰ درصد بوده است.
سعید جلیلی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری که روز پنج‌شنبه به قم سفر کرده بود، در دیدار با مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم، با بیان اینکه «نباید زمان را از دست داد و با برنامه جدی وارد شد»، گفت: نمی‌شود فردای روز انتخابات با حوصله مشکلات را بررسی کرد بلکه باید از قبل برنامه داشته باشیم. شعار یک نامزد باید عصاره و خلاصه برنامه ۴ ساله او باشد نه این‌که فقط یک جمله قشنگ رای اور باشد پس در شعار نباید توصیف و تحلیل غلط وجود داشته باشد.
جلیلی همچنین در ادامه سفر به قم در مسجد امام حسن عسکری(ع) در قم اظهار کرد: ما باید دولتی انتخاب کنیم که به جهانی از فرصت ها و جهش ایران باور داشته باشد. لازمه تحقق این شعار، داشتن برنامه و مشارکت هر ایرانی است. هر روستای ما باید یک سلولی برای جهش تولید باشد. هر مرکز علمی، دانشگاه قرارگاهی برای پیشرفت کشور باشد که ما برای این هدف برنامه داریم. این مسیر را با برنامه و شناخت انتخاب کرده‌ایم و با مشارکت مردم، این قله پیشرفت فتح خواهد شد.
سعید جلیلی همچنین روز پنجشنبه به استان مرکزی سفر کرد و شامگاه پنجشنبه‌ در مصلای اراک، گفت: امروز فرصت‌های بسیاری برای کشور ما در زمینه‌های اقتصادی، صنعتی، سیاسی و فرهنگی ایجاد شده است و موقعیت بی نظیری ایجاد شده است. در کشور فرصت های فراوان داریم. از این مهم تر این است که در کنار مواهبی که داریم، فرصت نیروی انسانی جوان و تحصیل کرده و متخصص داریم. سعید جلیلی همچنین پنجشنبه ۲۴ خرداد با حضور در برنامه تلویزیونی «صف اول» با اشاره به سوابق خود در وزارت خارجه، اظهار کرد: اگر امروز از مقام ریاست جمهوری صحبت می‌کنیم، شاید یکی از موارد کمکی به این مقام این است که دستور صادرشده وی از سوی چه کسانی اجرا می‌شود و چه مسیری طی می‌کند. این شناخت از پایین تا بالا و آگاهی از سلسله مراتب، مهم است تا کارها خوب انجام شود.
حجت‌الاسلام مصطفی پورمحمدی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری نیز روز پنجشنبه ۲۴ خرداد با حضور در برنامه تلویزیونی «میزگرد سیاسی»، اظهار کرد: برای رسیدن به اهداف دیپلماتیک باید توان داخلی خود را ارتقا ببخشیم. جامعه می‌تواند در هر عرصه‌ای تلاش‌های خود را به نتیجه برساند که حرف برای گفتن و میدان بازی را در اختیار داشته باشد. مناسبات خارجی برای تامین منافع ملی و بعضاً برای رقابت است. سیاست جمهوری اسلامی از ابتدا با امام راحل و بعد رهبری انقلاب در مناسبت‌های مختلف بیان شده که باید ملت و دولت قدرتمندی باشیم تا بتوانیم از حقوقمان در داخل و خارج دفاع کنیم. خوشبختانه امروز در عرصه مناسبی در سطح جهانی قرار گرفته‌ایم.
محمدباقر قالیباف نامزد انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری صبح پنجشنبه ۲۴ خرداد در نشست با مسئولان ستادهای استانی گفت: ما باید با درایت و پختگی کار را پیش ببریم. امروز در حین اینکه در حال رقابت در جبهه انقلاب هستیم باید وحدت، یکپارچگی و ید واحده را به نمایش بگذاریم که از هر یک از نامزدها گرفته تا ستادها این موضوع را رعایت نکند اولین ظلم را به انقلاب اسلامی، به شهدا و به سیدالشهدای خدمت کرده‌اند. اگر حرف از شهید رئیسی و شهید سلیمانی می‌زنیم باید در رفتار، گفتار و کردار اینگونه عمل کنیم.  ما این وحدت و همدلی را صرفا تا هشتم تیر ماه نمی‌خواهیم، اگر من توفیق خدمت پیدا کنم قطعا بعد از روز انتخابات، آغوش را بازتر و همگرایی را بیشتر می‌کنم تا با استفاده از همه ظرفیت ها کارها را انجام دهیم.
دیگر برنامه تبلیغاتی محمدباقر قالیباف در روز پنجشنبه ۲۴ خرداد حضور در برنامه تلویزیونی «میزگرد فرهنگی» بود که در این برنامه اظهار کرد: نقش فرهنگ در دولت ما به عنوان دولت خدمت و پشرفت، اساسی است.موضوع زن و خانواده هم مهمترین موضوع در عرصه فرهنگ است و زن را مهمترین عنصر خانواده به عنوان پایه و سلول اصلی جامعه می‌دانیم. فرهنگ زنانه ترین عنصر جامعه است.
علیرضا زاکانی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری پنج‌شنبه با حضور در مدرسه و حوزه علمیه معصومیه قم تصریح کرد: کشور امروز فرصت‌ها و تهدیدات بسیاری دارد. کسی که وارد صحنه می‌شود باید این‌ها را بشناسد. حتما نوسان بازار ارز، قاچاق، ناترازی بانک‌ها و پول‌های سرگردان چالش است اما هرکس می‌خواهد وارد صحنه شود باید بگوید می‌خواهد با تهدیدات و فرصت‌ها چه کند و برای آبادانی چه اقدامی انجام دهد؟ چالش‌های کشور را می‌توان به فرصت تبدیل و از این طریق مشکلات مردم را مرتفع کرد. بهترین نتیجه این فرصت‌ها باید در سفره و سبد زندگی مردم و نیازهای کشور دیده شود که می‌تواند در اولویت‌ها نتیجه دهد و ثمربخش باشد.
علیرضا زاکانی همچنین پنجشنبه ۲۴ خرداد در چهارمین روز تبلیغات چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در برنامه «با مردم»، با تسلیت شهادت رئیس‌جمهور و هیات همراه گفت: از بعد از اصلاح قانون اساسی، شرایط متوازنی نداشتیم تا دولت شهید رییسی. این شهید با اخلاص، فداکاری، علم و دانش خود مسیری را دنبال کرد که نسبت دولت با اساس رهبری معظم انقلاب، مردم و نظام اسلامی و دوستان انقلاب و دشمنان ایران مشخص کرد. او برای خود خادمی را انتخاب کرد و در مسیر ایرانی آباد و پیشرفته از هیچ چیز دریغ نکرد.
مسعود پزشکیان دیگر نامزد انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری ظهر پنجشنبه ۲۴ خرداد در حاشیه مراسم ترحیم جعفر میلی منفرد از اساتید دانشگاه در جمع خبرنگاران در پاسخ به این پرسش که مهمترین اولویت جنابعالی برای مدیریت کشور چیست؟ اظهار کرد: حل مشکل معیشتی مردم و رسیدن به محرومین مهمترین اولویت من است. کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری همچنین در پاسخ به پرسش یک کاربر شبکه اجتماعی «ایکس» مبنی بر اینکه «به «فدرالیسم» برای ایران باور دارید یا نه؟» تاکید کرد: به «هر ایده‌ای» که یکپارچگی سرزمینی ایران را خدشه دار کند، باور ندارم.
حضور در برنامه «میزگرد اقتصادی» که شامگاه پنج‌شنبه از شبکه یک سیما برگزار شد، دیگر برنامه تبلیغاتی مسعود پزشکیان بود که وی به بیان دیدگاه‌ها و اولویت‌های اقتصادی خود پرداخت و با اشاره به شاخص‌های اقتصادی کشور عنوان کرد: استناد من در آن‌چه که عرض می‌کنم بانک مرکزی، مرکز مدیریت بدهی‌های دولت وزارت اقتصاد و همچنین سازمان برنامه و بودجه و مرکز آمار کشور است؛ بدهی دولت به بانک مرکزی از آغاز سال ۱۴۰۰ تا بهمن از ۱۱۵ همتبه ۳۰۲ همت رسیده است یعنی ما ۱۸۷ همت افزایش داریم؛ همچنین بدهی دولت به بانک‌ها از همان سال از ۴۱۶ همت به ۸۱۹ یعنی نزدیک به دو برابر رسیده است. انتشار اوراق مالی طی این سالها ۷۵۲ همت یعنی دو برابر آن‌چه که در شهریور ۱۴۰۰ وجود داشته است.
https://siasatrooz.ir/vdchvwnzv23ni6d.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی